Emoe Olie - 100 capsules

 • Categorie: Immuunsysteem & Cholesterol
 • Zuivere Australische Emoe olie
 • Bevat omegavetzuren 3, 6, 7 & 9
 • Met vitamine A, D, E & K2 (MK4)
 • Ondersteunt het immuunsysteem*1
 • Goed voor het skelet*2
 • Goed voor het cholesterol*3
 • Bevat geen andere ingrediënten
 • 100 capsules
Niet op voorraad
SKU
OG-03-B
EUR  55,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Emoe Olie van Walkabout Health Products

Ontdek de kracht van emoe olie met deze unieke Emoe Olie in capsulevorm van Walkabout Health Products. De natuurlijke olie wordt gewonnen uit de vetreserves op de rug van de emoe, een struisvogelachtige die van origine voorkomt in Australië. De olie wordt al eeuwenlang door Aboriginals gebruikt vanwege de bijzondere eigenschappen die aan deze rijke olie worden toeschrijven. Emoe olie bevat natuurlijke concentraties van de vetoplosbare vitamines A, D, K2 (MK4) en E en is rijk aan omega 3-, 6-, 7- en 9-vetzuren en aan antioxidanten. Emoe Olie van Walkabout wordt gekenmerkt door een pure, geconcentreerde samenstelling en is vrij van andere ingrediënten en toevoegingen.

De bijzondere samenstelling van emoe olie

Emoe olie wordt gekenmerkt door een bijzondere en rijke samenstelling van verschillende gezonde vetten, vitaminen en antioxidanten. Niet voor niets wordt de olie al eeuwenlang gebruikt in de traditionele geneeskunst van de Aboriginals. De olie maakte eerder al een wereldwijde opmars als huidverzorgend beautyproduct en de olie is inmiddels ook steeds bekender vanwege haar andere eigenschappen. De combinatie van omega 3-, 6-, 7- en 9-vetzuren geeft de olie een unieke werking. Zo is van de vetzuren oliezuur, alfalinoleenzuur en linolzuur bewezen geacht dat ze goed zijn voor de cholesterolspiegel. Emoe olie is ook rijk aan de vitaminen A, D, E en K2. Vitamine A voedt de huid, is goed voor het gezichtsvermogen en ondersteunt het immuunsysteem en vitamine E helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Vitamine K ondersteunt de bloedstolling en de botten en vitamine D is van belang voor het calciumgehalte in het bloed, is goed voor het skelet, de spieren en het celdelingsproces en ondersteunt het immuunsysteem.

Puur natuur

De Emoe Olie van Walkabout is van superieure kwaliteit. De olie komt rechtstreeks van emoes die een pure genetische stamboom hebben en met veel zorg en aandacht worden gehouden en er wordt niets aan de olie toegevoegd of verwijderd. Hierdoor is het eindproduct een natuurproduct dat zo min mogelijk is bewerkt en dat vrij is van hormonen, allergenen, antibiotica en andere chemicaliën. De olie wordt door de aandacht voor kwaliteit ook gekenmerkt door een hoge biologische activiteit en heeft eenzelfde pure samenstelling als de traditioneel door de Aboriginals gebruikte Australische olie van wilde emoe’s.  

Voordelen

 • Pure, traditionele olie die rechtstreeks wordt gewonnen uit het vet van met zorg gehouden emoes
 • Emoe olie is rijk aan vitamine A, D, E en K2 en aan omega 3-, 6-, 7- & 9-vetzuren
 • Oliezuur, alfa-linoleenzuur en linolzuur zijn goed voor de cholesterolspiegel
 • Vitamine A voedt de huid, is goed voor het gezichtsvermogen en ondersteunt het immuunsysteem
 • Vitamine E helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen
 • Vitamine K ondersteunt de bloedstolling en de botten
 • Vitamine D is van belang voor het calciumgehalte in het bloed, is goed voor het skelet en de spieren en ondersteunt het immuunsysteem
 • De olie is vrij van allergenen, hormonen, antibiotica, pesticiden en andere chemicaliën

Het gezonde voorouderlijke dieet

Emoe olie is een bron van vitamine K2 (MK4), een belangrijke nutriënt die rijkelijk aanwezig was in het dieet van onze voorouders. Voedingspioneer Dr. Weston A. Price reisde in 1930 de wereld over om de voedingsgewoonten van traditionele volken te bestuderen. Hij was onder de indruk van de goede fysieke, morele en spirituele gezondheid van de Aboriginals, de inheemse bevolking van Australië. Hij bemerkte dat ze vrij waren van chronische ziekten, sterk van lichaam en geest en gezonde kinderen hadden. Dr. Price ontdekte dat primitieve diëten als dat van de Aboriginals rijk waren aan micronutriënten en minstens tien keer zoveel vetoplosbare vitaminen bevatten in vergelijking met een typisch Amerikaans dieet uit zijn tijd. Aboriginals aten met name graag het vet van buideldieren en emoes.

Met zorg en kennis gehouden

De emoe behoort net als de struisvogel tot de orde van de loopvogels en is de grootste inheemse vogel van Australië. Emoes zijn kleiner en lichter van formaat dan struisvogels en kunnen maximaal 50 kilometer per uur rennen. Ze hebben op hun rug een dikke laag vetreserves die boordevol voedingsstoffen zit en waarmee ze het in het wild lang kunnen uithouden zonder water of voedsel. Walkabout werkt enkel samen met emoeboerderijen in Australië die veel onderzoek hebben gedaan naar emoes in hun natuurlijke omgeving. Ze kunnen de dieren hierdoor de zorg bieden die ze nodig hebben, van de juiste voeding voorzien en ze een goede leefomgeving bieden. De emoes kunnen op de boerderijen vrij rondlopen in grote weilanden en worden op natuurlijke wijze gehouden, wat onder meer betekent dat er geen sprake is van vaccinaties, antibiotica, groeihormonen, pesticiden of andere chemicaliën. De emoeboeren leerden de eeuwenoude traditie van het verfijnen van de emoe olie rechtstreeks van een Aboriginal-oudere, waardoor de natuurlijke synergie, puurheid en samenstelling van de olie kan worden gewaarborgd.

Over Walkabout

In 2009 begonnen Elizabeth Schlinsog en haar man Dr. Will Schlinsog met hun onderzoek naar emoe olie en toen ze ontdekten dat in de Verenigde Staten aangeboden emoe olie vaak sterk bewerkt en geraffineerd was, besloten ze zelf olie te gaan verkopen.  In samenwerking met gespecialiseerde boeren in Australië leveren ze nu superieure emoe olie die onvervalst en effectief is, boordevol nutriënten zit als vitamine K2 (MK4) en omegavetzuren en wordt gekenmerkt door de hoogste biologische activiteit. Het is inmiddels de missie van het Australische merk Walkabout om mensen te informeren over de bijzondere eigenschappen en voordelen van kwalitatief goede, natuurlijke emoe olie en om ze te helpen via voeding een betere kwaliteit van leven te bereiken.

*1 Vitamine A en D ondersteunen het immuunsysteem

*2 Vitamine D en K zijn goed voor het skelet

*3 Oliezuur, alfalinoleenzuur en linolzuur zijn goed voor de cholesterolspiegel

Meer informatie
Product Naam
Emoe Olie - 100 capsules
Art.nr.
OG-03-B
Merk
Walkabout
Inhoud
100 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules 3 keer per dag, tijdens of na een maaltijd

Ingrediënten per dosering

2 gram 100 % Australische Emoe olie

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine, glycerine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Emoe Olie - 100 capsules
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Eenvoudig en gezond
  Algehele beoordeling
  100%
  De Emu olie capsules van Walkabout zijn bijzonder gemakkelijk in te nemen. Geen geknoei met theelepels, etc.

  De reden waarom ik deze heb gekocht is :
  - Walkabout emu olie selecteert emu boerderijen die de Emu's op natuurlijke wijzen laten groeien (en traditoneel laten eten). Dit is belangrijk voor de olie samenstelling en voor de dieren.
  - Bevat veel vitamine K2 (activator X) MK4.
  - Veel positieve recenties van product en de (uit)werking

  Gereviewd door

  Gepost op