Endoluten - Pijnappelklier Extract

 • Veilig, Uniek en Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Geen bijwerkingen
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Voormalig geheim uit Rusland
 • Endoluten© - pijnappelklierextract
 • 20 of 60 capsules
Je bespaart EUR 19.90 als je 60 capsules bestelt in plaats van 20 capsules.
Niet op voorraad
SKU
GR-222-config
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Endoluten pijnappelklierextract

Endoluten wordt gemaakt van dierlijke pijnappelklieren en is gestandaardiseerd op het aantal peptiden. Deze natuurlijke componenten zijn fysiologisch actief en bestaan uit aminozuren. Peptiden worden ook wel ‘messenger molecules’ genoemd. Dit vanwege hun boodschappersfunctie. Deze celspecifieke moleculen hebben namelijk een regulerende taak in ons lichaam. Ze verspreiden biologische informatie door zich te binden aan bepaalde receptoren in celmembranen.

Voordelen van Endoluten pijnappelklierextract

 • Endoluten pijnappelklierextract is van invloed op specifieke lichaamsprocessen
 • De organen en klieren die gebruikt worden voor het extract zijn afkomstig van dieren die op een bewuste manier gehouden worden.
 • De moleculen hebben als eigenschap dat ze de bloedbaan snel bereiken
 • Peptiden zijn fysiologisch actief in ons lichaam
 • Professor Khavison zegt dat meer dan 15 miljoen mensen zijn producten hebben gebruikt zonder last te hebben van significante bijwerkingen of contra-indicaties.
 • Er worden geen biologische processen in het lichaam verstoord door Endoluten

Russische wetenschap

De Russisische Vladimir Khavison was de eerste die ontdekte dat er een link bestaat tussen peptiden en ons DNA. Hij onthulde dat, onafhankelijk van welk weefsel dan ook, elke klier en orgaan een ingebouwde biologische reserve van 42 procent heeft. Hij deed deze vondst al in de jaren tachtig tijdens een onderzoek aan de Medische Militaire Academie van de Sovjet Unie, maar deze resultaten werden ruim twintig jaar geheim gehouden voor het grote publiek. Tegenwoordig is Khavison nog steeds een graag geziene gast op verschillende grote lezingen en congressen. Hij is daarnaast niet alleen voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), maar ook adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.

Hoe in te nemen

De algemene dosis voor het Endoluten pijnappelklierextract ligt op 2 capsules per dag voor een tijdsperiode van 10 dagen. Dit staat gelijk aan één verpakking. Indien gewenst kan deze kuur elke 6 maanden herhaald worden. Bij specifieke indicaties moet je de dosis opschroeven naar 3 verpakkingen achter elkaar. Het is ook mogelijk om de eens per 2 of 3 maanden een verpakking te nemen. Het is daarnaast geen probleem om verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn gelijktijdig te gebruiken.

Meer informatie
Product Naam
Endoluten - Pijnappelklier Extract
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Ingrediënten per dosering

20 mg peptiden-rijk pijnappelklierextract van kalveren†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Endoluten - Pijnappelklier Extract
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook:

 1. Sophrosyne BRAIN Sophrosyne BRAIN
  EUR  59,95