check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Endoluten - Pijnappelklier Extract

► Veilig, Uniek en Gepatenteerd
► Natuurlijke klierextracten
► Geen bijwerkingen
► Meer dan 15 miljoen gebruikers
► Voormalig geheim uit Rusland
► Endoluten© - pijnappelklierextract
► 20 capsules

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  80,95
- +
Garmonia
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Endoluten pijnappelklierextract

Endoluten wordt gemaakt van dierlijke pijnappelklieren en is gestandaardiseerd op het aantal peptiden. Deze natuurlijke componenten zijn fysiologisch actief en bestaan uit aminozuren. Peptiden worden ook wel ‘messenger molecules’ genoemd. Dit vanwege hun boodschappersfunctie. Deze celspecifieke moleculen hebben namelijk een regulerende taak in ons lichaam. Ze verspreiden biologische informatie door zich te binden aan bepaalde receptoren in celmembranen.

Voordelen van Endoluten pijnappelklierextract

  • Endoluten pijnappelklierextract is van invloed op specifieke lichaamsprocessen
  • De organen en klieren die gebruikt worden voor het extract zijn afkomstig van dieren die op een bewuste manier gehouden worden.
  • De moleculen hebben als eigenschap dat ze de bloedbaan snel bereiken
  • Peptiden zijn fysiologisch actief in ons lichaam
  • Professor Khavison zegt dat meer dan 15 miljoen mensen zijn producten hebben gebruikt zonder last te hebben van significante bijwerkingen of contra-indicaties.
  • Er worden geen biologische processen in het lichaam verstoord door Endoluten

Russische wetenschap

De Russisische Vladimir Khavison was de eerste die ontdekte dat er een link bestaat tussen peptiden en ons DNA. Hij onthulde dat, onafhankelijk van welk weefsel dan ook, elke klier en orgaan een ingebouwde biologische reserve van 42 procent heeft. Hij deed deze vondst al in de jaren tachtig tijdens een onderzoek aan de Medische Militaire Academie van de Sovjet Unie, maar deze resultaten werden ruim twintig jaar geheim gehouden voor het grote publiek. Tegenwoordig is Khavison nog steeds een graag geziene gast op verschillende grote lezingen en congressen. Hij is daarnaast niet alleen voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), maar ook adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.

Hoe in te nemen

De algemene dosis voor het Endoluten pijnappelklierextract ligt op 2 capsules per dag voor een tijdsperiode van 10 dagen. Dit staat gelijk aan één verpakking. Indien gewenst kan deze kuur elke 6 maanden herhaald worden. Bij specifieke indicaties moet je de dosis opschroeven naar 3 verpakkingen achter elkaar. Het is ook mogelijk om de eens per 2 of 3 maanden een verpakking te nemen. Het is daarnaast geen probleem om verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn gelijktijdig te gebruiken.

Productinformatie

Naam Endoluten - Pijnappelklier Extract
Merk Garmonia
Inhoud 20 capsules
Gebruiksaanwijzing Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.
Dosering 2 capsules
Ingrediënten per dosering 20 mg peptiden-rijk pijnappelklierextract van kalveren†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.
Allergenen Lactose
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer