Benesco™ - Zuigtabletten
EUR  29,95

Benesco™ - Zuigtabletten

Waardering:
100% of 100
 • Categorieën: Nutraceuticals & Antioxidanten
 • Ontwikkeld voor de slokdarm
 • Met quercetine & riboflavine (B2)
 • Goed voor de slijmvliezen*1
 • Werkt als antioxidant*2
 • Suiker- en allergeenvrij
 • Slechts 5 calorieën per tablet
 • Met natuurlijke zoetstof van suikerbiet
 • 30 zuigtabletten
Op voorraad
SKU
EP-01
EUR  29,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Benesco™ - Zuigtabletten van Epinutra

Benesco™ is het eerste product dat Epinutra na lang onderzoek heeft ontwikkeld. Het product is gebaseerd op een interessante ontdekking: een nieuw werkingsmechanisme voor quercetine, een natuurlijk ingrediënt dat voorkomt in voedingsmiddelen als uien, appels, bessen, thee en rode wijn. De hoofdingrediënten van Benesco™ zijn gericht op de behoud van normale slijmvliezen, met name die van de slokdarm. De ontwikkeling van het product heeft letterlijk tien jaar geduurd. Tijdens het onderzoek werden meer dan 2000 moleculen getest om ervoor te zorgen dat het product veilig, gezond en werkzaam zou zijn. Doordat de natuurlijke ingrediënten in Benesco™ als zuigtablet worden ingenomen, komen de actieve stoffen veel langer en direct in aanraking met de slijmvliezen van de slokdarm dan wanneer je de ingrediënten in de vorm van voedsel zou eten. Het resultaat van jarenlang onderzoek van Epinutra is een suikervrije zuigtablet met frisse muntsmaak en natuurlijke actieve ingrediënten.

Over de actieve ingrediënten in Benesco™

Benesco™ is een compacte zuigtablet die de vijf goed gedocumenteerde ingrediënten quercetine, riboflavine, isomalt, magnesiumsteraraat en munt samenbrengt. Al deze ingrediënten hebben een verschillende rol in het product. Zo bevat iedere tablet 38 mg quercetine. Quercetine valt onder de flavonoïden, een groep actieve stoffen die van nature voorkomen in planten en die onder meer een antioxidant werking hebben*3. Het actieve ingrediënt riboflavine, ook bekend als vitamine B2, is goed voor de slijmvliezen, inclusief die van de slokdarm en isomalt is toegevoegd als een natuurlijke zoetstof die wordt gewonnen uit suikerbiet.Ten slotte is per tablet 30 mg munt toegevoegd voor een frisse smaak en ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering*3. Magnesiumsteraat in een hulpstof die nodig is om de tabletten te kunnen maken.

Voordelen

 • Een nutraceutical die uit een unieke combinatie van vijf erkende, natuurlijke en actieve stoffen die direct in contact komen met de slokdarm.
 • Quercetine heeft een antioxidant werking en bevordert de werking van vitamine C*3
 • Quercetine helpt ook het vrijkomen van histamine verminderen en heeft mogelijk een gunstige invloed op de conditie van hart en bloedvaten*3
 • Riboflavine (vitamine B2) is goed voor de slijmvliezen, inclusief die van de slokdarm
 • Munt ondersteunt een gezonde spijsvertering*3
 • Gezoet met isomalt, een natuurlijke zoetstof afkomstig van suikerbiet
 • Veganistisch, suiker-, gluten- en allergeenvrij en vrij van kunstmatige kleurstoffen

Wat is quercetine?

Quercetine is een plantaardige kleur- of pigmentstof die diverse soorten bloemen, fruit en groenten hun specifieke kleur geeft en die onder de flavonolen binnen de flavonoïdengroep valt. De stof wordt ook wel ‘quercitine’ of ‘quertine’ genoemd en speelt een belangrijke rol in onze voeding. Zo danken veel geneeskrachtige planten, zoals ginkgo biloba, vlierbes en hertshooi hun positieve eigenschappen aan het hoge quercetinegehalte. Het is namelijk een stof die een antioxidant werking heeft en die de werking van vitamine C bevordert*3. Quercetine helpt ook het vrijkomen van histamine verminderen en heeft mogelijk een gunstige invloed op de conditie van hart en bloedvaten*3. Er worden nog veel meer gunstige eigenschappen toegeschreven aan deze bijzondere stof, die momenteel in talloze onderzoeken wereldwijd verder wordt bestudeerd.

Wat zijn nutraceuticals?

De term ‘nutraceutical’ werd voor het eerst gebruikt door Dr. Stephen DeFelice en het is een samentrekking van voedingsstof (‘nutra’ of ‘nutricion’) en geneesmiddel (‘ceutical’ is het laatste deel van ‘pharmaceutical’). Sinds het begin van dit millennium is er een groeiende aandacht voor dit overlappende vakgebied van geneeskunde en voedingsleer, twee disciplines die tot dan toe voornamelijk als aparte disciplines zijn benaderd. Het medicinaal gebruik van voeding of is echter zo oud als Methusalem. Zo zei Hippocrates, nota bene de grondlegger van de moderne geneesmiddelenindustrie al: ‘Laat voeding je medicijn zijn’. Nutraceuticals worden gemaakt van voedsel of delen van voedsel, zoals fruit, groente, noten, zaden en kruiden.

Over Epinutra

Epinutra ontwikkelt nutraceuticals op basis van gedegen wetenschappelijk onderzoek. Het bedrijf werd na meer dan tien jaar laboratoriumonderzoek in 2019 opgericht in het Nederlandse Wageningen en baseert zich op de opwindende ontdekkingen van veilige, goed gekarakteriseerde natuurlijke nutriënten waarvan bekend is dat ze de gezondheid van de slokdarm ondersteunen. Epinutra heeft een unieke benadering voor het ondersteunen van de barrièrefunctie van epitheelcellen. Het is haar missie om zich hier verder in te specialiseren en om deze benadering via haar eerste product Benesco™ voor een groter publiek toegankelijk te maken.

*1 Riboflavine (vitamine B2) is goed voor de slijmvliezen

*2 Quercetine valt onder de flavonoïden en deze groep stoffen heeft een antioxidant werking*3

*3 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Bekijk hieronder de video over Benesco™

Meer informatie
Product Naam
Benesco™ - Zuigtabletten
Art.nr.
EP-01
Merk
Epinutra
Inhoud
30 zuigtabletten
Gebruiksaanwijzing

Gebruik 1 zuigtablet per dag na een maaltijd. Geadviseerd wordt om tot 30 minuten na het gebruik van een zuigtablet geen andere voedingsmiddelen te consumeren.

Ingrediënten per dosering

0,25 mg Vitamine B2 (riboflavine) *

38 mg Quercetine (plantenextract van Sophora japonica L.)

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

2410 mg zoetstof (isomalt), 30 mg munt aroma, 21,50 mg magnesium stearaat (vegetarisch), water.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Benesco™ - Zuigtabletten
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Bij mij heeft het geholpen .na een paar dagen gebruik had ik veel minder last van maagzuur
  Algehele beoordeling
  100%
  Prima

  Gereviewd door

  Gepost op