2'-Fucosyllactose Pre- & Probiotica pakket
EUR  74,95

2'-Fucosyllactose Pre- & Probiotica pakket

Van: Ergomax
 • Prebiotica & probiotica pakket
 • 2’-Fucosyllactose & Gefermenteerde kefir capsules
 • Categorie: Darmflora & Immuunsysteem
 • Ultieme combinatie voor een gunstige prijs
 • 100 capsules / 60 capsules
Op voorraad
SKU
ERG-37
EUR  74,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Bèta Pre- & Probiotica pakket van Ergomax

Van ons eigen merk bieden we een uniek combinatiepakket van pre- en probiotica (2’-Fucosyllactose & Gefermenteerde kefir capsules). De combinatie van prebiotica en probiotica staat ook wel bekend als synbiotica, ofwel een combinatie met een ijzersterke synergetische werking. Een synbiotica combinatie is de beste manier om de effecten van een probiotica te vergroten. 

Wat zijn 2’-Fucosyllactose prebiotica?  

2’-Fucosyllactose (2’-FL) zijn unieke prebiotica; het zijn bio-identieke moedermelk oligosachariden ofwel 'Human Milk Oligosacharides’ (HMO’s). 2’-FL is een kleine, oplosbare trisacharide die van nature aanwezig is in moedermelk, samen met andere glycanen. Het is opgebouwd uit L-fucose, D-galactose en D-glucose. 2’-FL zijn unieke en zeldzame prebiotica omdat ze niet in onze dagelijkse voedingsproducten voorkomen. We kunnen ze dus alleen maar innemen via suppletie.

Wat zijn gefermenteerde kefir probiotica?

De gefermenteerde kefir probiotica capsules bevatten per capsule 250mg ambachtelijk gefermenteerd (gecultiveerd) kefir poeder. De capsules bevatten meer dan 40 verschillende soorten stammen en 43 miljard actieve bacterie- en gistculturen. Dit probiotica product bevat de kracht van traditionele kefir en een complexe mix van goede organismen en voedingsstoffen. Lees uitgebreide informatie over de kefir capsules.

Voordelen:

 • 2’-FL prebiotica en kefir probiotica vormen een zeer effectieve combinatie
 • De pre- en probiotica zijn van natuurlijke oorsprong
 • De pre- en probiotica bevatten geen kunstmatige toevoegingen
 • De capsules bevatten geen gluten, soja en zijn gmo-vrij

Vezels als belangrijke voedingsstoffen

2’-FL ontsnapt net zoals voedingsvezels vrijwel volledig aan de vertering in de dunne darm waardoor ze ongeschonden in de dikke darm aankomen. Hier vormen ze belangrijke voedingsstoffen. Het prebiotica product 2’-FL wordt op natuurlijke wijze geproduceerd in Duitsland. 2’-FL kan zeer goed gecombineerd worden met probiotica, bijvoorbeeld met de gefermenteerde kefir capsules van Ergomax.

Een van de meest onderzochte HMO’s

Er zijn meer dan 200 verschillende soorten Human Milk Oligosacharides. De meest voorkomende is 2’-FL. 2’-FL is één van de meest gedocumenteerde HMO's en het is een geschikte prebiotica voor jong en oud. De 2’-FL in ons product wordt geproduceerd door middel van fermentatie en kan veilig gebruikt worden als voedingssupplement.

HMO's worden sinds het einde van de negentiende eeuw erkend vanwege hun rol in de gezondheid van baby’s. Aan het begin van de twintigste eeuw konden de Duits-Oostenrijkse kinderarts en bacterioloog prof. Theodor Escherich (1857-1911) en de Duitse kinderarts Ernst Moro (1874-1951) het prebiotische effect van HMO's al documenteren. Sindsdien zijn meer dan 150 verschillende complexe oligosachariden uit moedermelk geïsoleerd.

Fermentatie van prebiotica

Prebiotische vezels zijn niet verteerbaar en hebben dus geen directe voedingswaarde. Ze passeren intact de maag en het bovenste deel van de dunne darm. In het onderste deel van de dunne darm en in de dikke darm worden de vezels vervolgens gefermenteerd door verschillende soorten bacteriën en gisten. Hieruit wordt een reeks van stoffen geproduceerd die weer te gebruiken zijn voor de mens. Bijvoorbeeld vitaminen, endocannabinoïden en korteketenvetzuren zoals butyraat, lactaat, acetaat en propionaat.

Ook waterstof wordt geproduceerd

Naast de korteketenvetzuren zorgt vezelconsumptie ook voor gassen zoals waterstof en koolstofdioxide. Waterstof is, als antioxidant, samen met zuurstof diep verweven met het ontstaan van leven op aarde en de evolutie er van. De balans van zuurstof en waterstof, ofwel van oxidatie en reductie, is essentieel in levende organismen.

Symbiotische combinatie van pre- en probiotica

Tot slot benadrukken we nogmaals de symbiotische combinatie van pre- en probiotica. De effecten van een synbiotica combinatie overtreffen die van een enkelvoudige inname van prebiotica of probiotica. Het innemen van een combinatie kan dus een goede keuze zijn. Indien bij inname van deze combinatie gasvorming optreedt, verlaag dan de dosering van de 2’-FL prebiotica en bouw het langzaam op.

Over Ergomax

Ergomax is specialist op het gebied van nutraceuticals; ons assortiment bevat veel unieke nicheproducten. Wij bieden nieuwe en effectieve voedingssupplementen aan in combinatie met betrouwbaar advies. Veel zorg gaat uit naar onderzoek naar stoffen en producten met een bewezen effect. Kwaliteit staat hierbij voorop. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd, beoordeeld en getoetst. Dat geldt ook voor onze eigen productenlijn. Producten zijn natuurlijk en zo min mogelijk bewerkt. Moeder natuur weet het immers altijd beter. Iedereen moet een optimale vitaliteit kunnen nastreven.

Meer informatie
Product Naam
2'-Fucosyllactose Pre- & Probiotica pakket
Art.nr.
ERG-37
Merk
Ergomax
Inhoud
100 capsules / 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Prebiotica: Neem 1-6 capsules per dag bij een maaltijd tenzij anders geadviseerd door een arts of therapeut.

Probiotica: Neem 1-2 capsules per dag bij een maaltijd.

Ingrediënten per dosering

Prebiotica:

400 mg 2'-fucosyllactose† † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

† Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Probiotica:

250 mg gefermenteerde kefir probiotica †, biologische inuline (vulmiddel), plantaardige cellulose (capsule).

† Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Prebiotica: plantaardig magnesiumstearaat, cellulose (capsule)

Probiotica: Aardappelzetmeel (vulmiddel), plantaardige cellulose (capsule).

Allergenen
Melk
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:2'-Fucosyllactose Pre- & Probiotica pakket
Uw waardering