check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Elastine Hydrolysaat - Wildgevangen Vis

► Synergie met Collageen Hydrolysaat en Shilajit
► Krachtig antioxidant
► Nutricosmetica
► 300 mg per capsule
► 100 capsules

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  25,95
- +
Ergomax
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Wat is Elastine hydrolysaat?

Elastine hydrolysaat is een gezuiverd voedingssupplement dat gemaakt is van zorgvuldig geselecteerde vissenhuiden. Elastine is een zeer elastisch eiwit in bindweefsel en maakt het mogelijk dat veel weefsels in het lichaam hun vorm hervatten na uitrekken of samentrekken. Elastine helpt bijvoorbeeld de huid terug te doen keren naar zijn oorspronkelijke positie wanneer hij ingedrukt of geknepen wordt. Elastine hydrolysaat is een effectief “nutricosmeticum”: een voedingssupplement specifiek voor de huid.

Samen met collageen is elastine een belangrijke structurele component van de extracellulaire matrix in de huid. Deze matrix is een complex cluster van collageen en niet-collageen componenten. Optimale hoeveelheden en fijngevoelige interacties van deze componenten zijn noodzakelijk om normale fysiologische eigenschappen van de huid te handhaven.

Voordelen Elastine hydrolysaat

  • Synergie met Collageen Hydrolysaat en Shilajit
  • Krachtig antioxidant
  • Een effectief nutricosmeticum
  • Geeft de huid zachtheid
  • Vormt een driedimensionaal netwerk tussen de collageenvezels

Verschil tussen Elastine en Collageen

Elastine en collageen werken samen om de huid haar vorm en stevigheid te geven. Collageen biedt stevigheid, terwijl elastine elasticiteit geeft. Anders gezegd: collageen is het raamwerk van de huid en zorgt voor een krachtige basis. Elastine geeft de huid de flexibiliteit om terug te keren naar de vorm die collageen verzorgd na vormveranderingen (zoals gezichtsuitdrukkingen).

Hoewel elastine ten opzichte van collageen in mindere mate aanwezig is in de huid is het toch cruciaal voor de huidfunctie. Elastine geeft de huid zachtheid en vormt een driedimensionaal netwerk tussen de collageenvezels. Niet alleen de functie is anders maar ook de locatie in de huid verschilt. Collageen wordt voornamelijk in de in de onderste lagen van de huid gevonden en elastine vooral in de middelste laag van de huid.

Synergie met collageen en gezichtsverzorging

Om de conditie van de huid goed te houden of te optimaliseren worden meestal externe huidverzorgingsproducten gebruikt. Echter valt er veel winst te behalen met verzorging van de huid van binnenuit. Gebalanceerde voeding, niet roken, goede nachtrust en stressreductie zijn uitstekende algemene strategieën om de huid gezond te houden. Het gebruik van specifieke voedingssupplementen kunnen hier verder aan bijdragen. Zo is collageen hydrolysaat een interessant product om te overwegen, maar ook elastine hydrolysaat, of een combinatie voor een optimale synergie.

De huid als gezondheidsmeter

Het verband tussen voeding en de huid, of meer specifiek het effect van voeding op huidveroudering, is niet alleen voor wetenschappers een interessant onderzoeksgebied. Ook hebben mensen door de eeuwen heen hier veel aandacht voor gehad omdat de huid de algemene innerlijke gezondheidstoestand en het ouder worden weerspiegelt. Een jeugdige en energieke verschijning blijft een prominent schoonheidsideaal. Er is een toenemend bewustzijn dat innerlijke en uiterlijke verzorging gezamenlijk belangrijk zijn voor het behouden van een gezonde huid. In onze moderne wereld vandaag de dag is dit belangrijker dan ooit. Omgevings-, levensstijl- en milieufactoren staan steeds verder weg van wat natuurlijk en gezond is voor de mens.

Elastine Hydrolysaat

Elastine is een specifiek eiwit afkomstig uit vishuiden. Doordat de eiwitten worden gehydrolyseerd ontstaan er peptiden met een gemiddeld moleculair gewicht van 1400 Dalton. Hierdoor is het goed oplosbaar en goed opneembaar in het lichaam. 48uur na orale inname worden nog steeds significante hoeveelheden elastinepeptiden in de huid waargenomen. Door het innemen van elastine hydrolysaatpeptiden als voedingssupplement voorzie je de huid niet alleen van elastinebouwstoffen maar behoud je ook meer elastine. Het is daarnaast een krachtig antioxidant.

Duurzame oorsprong

Je kunt elastine hydrolysaatpeptiden nu gemakkelijk innemen om elastine aan te vullen in het lichaam. Omdat de elastine hydrolysaatpeptiden zich in de huid opstapelen is de werking huidspecifiek. Twee capsules per dag leveren 600 mg zuivere elastine hydrolysaatpeptiden. Onze elastinehydrolysaat wordt gewonnen uit bijproducten van de visvangst en is hierdoor van duurzame oorsprong. Het productieproces is volledig natuurlijk en vrij van chemische oplosmiddelen.

Productinformatie

Naam Elastine Hydrolysaat - Wildgevangen Vis
Merk Ergomax
Inhoud 100 capsules
Gebruiksaanwijzing Neem 2 capsules per dag, bij een maaltijd of zoals geadviseerd.
Dosering 2 capsules
Ingrediënten per dosering 600 mg Elastine Hydrolysaat (vis) **. ** Referentie-Inname (RI) niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Cellulose (capsule)
Allergenen Vis
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer