OptiPEA® en PEA Support pakket - sachets

Van: Ergomax
 • OptiPEA® pakket
 • Sachets OptiPEA® Palmitoylethanolamide en PEA Support
 • Synergetische combinatie voor een optimaal effect
 • Categorie: Beweging, Pijn & Immuunsysteem
 • Combineer en bespaar!
 • 60 sachets / 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
Erg-38
EUR  52,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Combinatie  OptiPEA® en PEA Support van Ergomax

Dit combinatiepakket van Ergomax bevat OptiPEA® (PEA) Sachets én PEA Support. Palmitoylethanolamide (PEA) is een lichaamseigen vetzuuramide. Vetzuuramides zijn belangrijke signaalmoleculen in het zenuwstelsel. Ze zorgen voor een variëteit aan effecten in het lichaam die kunnen bijdragen aan een gezond en vitaal leven.

PEA Support; de ultieme ondersteuning

PEA Support is een voedingssupplement dat specifiek ontwikkeld is ter ondersteuning van de werking van OptiPEA®. Sommige gebruikers van PEA hebben namelijk net iets meer ondersteuning nodig of willen zo snel mogelijk resultaat. PEA Support biedt dan uitkomst. PEA Support bestaat uit twee natuurlijke ingrediënten, gewonnen uit heilzame planten - Commiphora myrrha en Piper nigrum - die gestandaardiseerd zijn op hun werkzame stoffen: furanodienen en bèta-caryofylleen.

Voordelen:

 • Krachtig combinatiepakket voor gunstige prijs
 • OptiPEA® is 100% van Europese afkomst
 • OptiPEA® is volgens farmaceutische standaard geproduceerd (GMP)
 • OptiPEA® is RSPO-gecertificeerd (duurzame palmolie)
 • Hoge dosering, wateroplosbaar, makkelijk te mengen
 • Overal mee naartoe te nemen, flexibel doseerbaar
 • Snelle en directe opname
 • Clean label: PEA en erwteneiwit als enige ingrediënt
 • PEA Support ondersteunt OptiPEA®
 • Zwarte peper in PEA Support ondersteunt de spijsvertering, de gezondheid van de luchtwegen en het zenuwstelsel.*
 • Zwarte peper in PEA Support heeft een rol in de bloedcirculatie en is een antioxidant.*
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • Van natuurlijke oorsprong
 • Bevat geen gluten, soja en kunstmatige toevoegingen

* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Gebruik van OptiPEA® Sachets en PEA Support

Meng 1 tot 2 sachets OptiPEA® per dag in een glas water, of leeg de inhoud van een sachet direct in de mond. Neem per dag tevens 2 capsules PEA Support, samen met de sachets OptiPEA®. Voor een optimale werking heeft palmitoylethanolamide even de tijd nodig. Wij adviseren 60 dagen lang 2 sachets per dag te nemen om de werking ervan goed te kunnen evalueren. Na deze eerste periode kan er eventueel worden overgegaan op een lagere vervolg- of onderhoudsdosering.

Wat is PEA Support?

PEA Support ondersteunt de werking van palmitoylethanolamide (PEA). PEA Support bestaat uit twee natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit de heilzame planten, Commiphora myrrha en Piper nigrum. De ingrediënten zijn gestandaardiseerde extracten van de werkzame stoffen: furanodienen en bèta-caryofylleen.

PEA Support extract 1: Commiphora myrrha

Het Commiphora myrrha-extract in PEA Support wordt onder lage temperaturen geproduceerd middels een gepatenteerd proces om zo alle eigenschappen van de plant te behouden. Het eindresultaat is een krachtig extract met ongeëvenaarde hoeveelheden furanodienen. Naast de verschillende furanodienen bevat dit Commiphora myrrha-extract ook andere bioactieve stoffen, waaronder curzereen, furanoeudesma-1,3-diene en lindestreen.

PEA Support extract 2: Piper nigrum

Het Piper nigrum-extract - zwarte peper - in PEA Support wordt net zoals de Commiphora myrrha ook geproduceerd middels een gepatenteerd proces, onder lage temperaturen. Het extract wordt gestandaardiseerd op bèta-caryofylleen, een natuurlijke stof die tot de groep van sesquiterpenen behoort.

OptiPEA® van Ergomax: marktleider in kwaliteit en zuiverheid

Omdat kwaliteit, zuiverheid en veiligheid voorop staan, maakt Ergomax uitsluitend gebruik van het Nederlandse merk OptiPEA®. OptiPEA® is het enige merk ter wereld dat palmitoylethanolamide van duurzame palmolie laat produceren in Europa/Nederland. Het productieproces verloopt volgens GMP-richtlijnen (Good Manufacturing Practices). Dit houdt in dat iedere stap in dit proces wordt getest, gecontroleerd en gereguleerd. Dit Nederlandse kwaliteitsproduct is verkrijgbaar in handige, hoog gedoseerde sachets en is wateroplosbaar. Ergomax biedt OptiPEA® ook aan in capsulevorm.

Good Manufacturing Practices

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) houdt toezicht op fabrikanten van geneesmiddelen. Fabrikanten moeten een vergunning hebben en voldoen aan de Good Manufacturing Practices (GMP): een internationaal systeem om kwaliteit te borgen. Het IGJ handhaaft deze wettelijke verplichting in Nederland. Dit is de enige palmitoylethanolamide die volgens de GMP-standaard is geproduceerd. De hoge en zuivere kwaliteit staat onomstotelijk vast door de zeer strikte standaarden die worden gebruikt in de farmaceutische industrie.

Waarom kies je voor OptiPEA® Sachets?

Palmitoylethanolamide (PEA) is een lichaamseigen stof - een vetzuuramide en signaalmolecuul - die op een natuurlijke manier werkt in het lichaam. Omdat het door tijdens de evolutie niet verloren is gegaan, is het op een natuurlijke manier verenigbaar met lichaamseigen biologische processen en regulering. PEA wordt uitstekend opgenomen in de darm en getransporteerd naar de weefsels. Na gebruik wordt het weer afgebroken.

OptiPEA® palmitoylethanolamide is veilig en effectief te gebruiken door consumenten. Met de inzet van OptiPEA® palmitoylethanolamide weet een consument of gezondheidsprofessional zich verzekerd van een bewezen kwaliteit, consistentie en transparantie.

De werking van palmitoylethanolamide is in de jaren '90 ontdekt door Nobelprijswinnares Rita Levi-Montalcini. Inmiddels is er zeer veel onderzoek verricht naar de werkingsmechanismen van de stof. Ergomax is al sinds 2010 bekend met palmitoylethanolamide en er is uitgebreide ervaring opgedaan met het gebruik ervan. Op basis van deze ervaring en kennis van palmitoylethanolamide hebben we besloten om alleen OptiPEA® te gebruiken in onze producten. Een keuze voor de beste kwaliteit.

Flexibel en makkelijk te doseren

Vaak wordt palmitoylethanolamide voor langere periodes gebruikt. Niet iedereen vindt het fijn om capsules te nemen. Om onze klanten zoveel mogelijk te ondersteunen en omdat Ergomax blijft vernieuwen, bieden we naast capsules deze sachets met 600 mg palmitoylethanolamide aan. Hierdoor kun je nauwkeurig en flexibel doseren met een poeder die gemakkelijk mengt in vloeistoffen.

Wat is micro-encapsulatie?

Voor de productie van OptiPEA® is gebruik gemaakt van de technologie micro-encapsulatie. Micro-encapsulatie is een proces waarbij actieve stoffen worden omhuld op nanoniveau. Het zijn technologieën die ook worden gebruikt in de farmaceutische industrie om de fysieke eigenschappen, stabiliteit of biologische beschikbaarheid van een middel te verbeteren. Voorbeelden van micro-encapsulatie zijn liposomen en micellen, maar ook eiwitten en zetmeel kunnen vandaag de dag gebruikt worden.

Wateroplosbare OptiPEA® Palmitoylethanolamide

De oplosbaarheid van een stof is één van de belangrijke parameters om de gewenste concentratie van voedingsstoffen in de bloedbaan te bereiken. Een lage oplosbaarheid in water kan een probleem zijn en is vandaag de dag nog steeds een grote uitdaging voor wetenschappers. Innexus Nutraceuticals, de leverancier van OptiPEA®, is erin geslaagd om OptiPEA® op een innovatieve manier, zonder chemische hulpmiddelen en stoffen, wateroplosbaar te maken.

Palmitoylethanolamide een lichaamseigen stof

Palmitoylethanolamide wordt in het hele lichaam gevonden en werkt op een natuurlijke manier samen met de lichaamseigen biochemie. Omdat het lichaam is geëvolueerd om voedingsstoffen en andere belangrijke stoffen uit voedsel te verwerken, is het het beste om dicht bij de natuur te blijven. Niet-natuurlijke middelen zijn vaak maar voor een korte tijd effectief. De opname, herkenning en verwerking van palmitoylethanolamide zijn diep met het lichamelijke functioneren verweven en verenigbaar met het natuurlijke functioneren. Hierbij vinden er geen verstoringen plaats en treden er geen bijwerkingen op.

Palmitoylethanolamide supplementen

De eigen productie van palmitoylethanolamide is normaal gesproken in balans met wat het lichaam nodig heeft. Onder invloed van bepaalde factoren kan de aanmaak soms tekort schieten. Met palmitoylethanolamide suppletie wordt de lichaamseigen voorraad effectief aangevuld. Binnen 60 dagen is het effect meestal goed op te merken.

Krachtige synergie tussen PEA Support en OptiPEA® 

Palmitoylethanolamide (PEA) is als lichaamseigen stof met een breed werkingsspectrum erg effectief. Omdat het een natuurlijke, lichaamseigen stof is. heeft het wel even de tijd nodig om optimaal te werken. Voor nieuwe PEA gebruikers wordt er een gebruiksperiode van 60 dagen geadviseerd. Na deze 60 dagen kun je goed inschatten welke PEA voor jou werkt. Wil je het gebruik van PEA optimaliseren of heb je extra ondersteuning nodig, dan bevelen we ten zeerste de combinatie van OptiPEA® palmitoylethanolamide en PEA Support aan. De synergie die je hiermee creëert is krachtig, met slechts twee aanvullende capsules per dag.

Over Ergomax

Voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten, dat is waar Ergomax voor gaat. Ons assortiment bestaat uit natuurlijke nutraceuticals met een bewezen effect en onderbouwd met professioneel advies. Veel tijd gaat uit naar onderzoek naar nieuwe en unieke stoffen. Ook bieden we veel bijzondere nicheproducten aan. Kwaliteit staat hierbij voorop. Al onze producten zijn zorgvuldig beoordeeld en getoetst. Dat geldt ook voor onze eigen productenlijn. Stoffen zijn zo natuurlijk mogelijk en producten zo min mogelijk bewerkt. Iedereen moet een optimale vitaliteit kunnen nastreven.

Meer informatie
Product Naam
OptiPEA® en PEA Support pakket - sachets
Merk
Ergomax
Inhoud
60 sachets / 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

OptiPEA Sachets: Meng 1 tot 2 sachets per dag in een glas water, of leeg de inhoud van een sachet direct in de mond.

PEA Support: Neem 2 capsules per dag, bij een maaltijd of zoals geadviseerd.

Ingrediënten per dosering

Palmitoylethanolamide (PEA) - OptiPEA® - sachets:

600 mg Palmitoylethanolamide (OptiPEA®) **.

** RI niet vastgesteld.

PEA Support - Palmitoylethanolamide Ondersteuning:

200 mg Commiphora myrrha gomharsextract (gestandaardiseerd op 4% furanodienen) †, 100 mg Piper nigrum vricht- & olie-extract (gestandaardiseerd op 30% bèta-caryofylleen)†.
† Geen Referentie-Inname (RI) vastgesteld.
EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Palmitoylethanolamide (PEA) - OptiPEA® - sachets: Erwteneiwit

PEA Support - Palmitoylethanolamide Ondersteuning: Rijstconcentraat (vulmiddel), rijstzetmeel (drager), rijsteiwit (drager), cellulose (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:OptiPEA® en PEA Support pakket - sachets
Uw waardering