Fosfatidylserine - SerinAid®
EUR  56,25

Fosfatidylserine - SerinAid®

 • Fosfolipiden met SerinAid®
 • Hersenen & stress
 • Nootropica
 • 100 mg per capsule
 • 120 capsules
Op voorraad
SKU
RB-90
EUR  56,25
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Fosfatidylserine met SerinAid® van Doctor’s Best

Doctor’s Best Phosphatidylserine SerinAid® bevat het hersennutriënt fosfatidylserine gecombineerd met andere fosfolipiden. Fosfolipiden zijn vetachtige stoffen die belangrijk zijn voor de opbouw van de cellen. Fosfatidylserine komt in hoge mate voor in vette vis. Mensen die de positieve eigenschappen van vette vis waarderen, kiezen vaak voor een fosfatidylserine supplement. Ook mensen op leeftijd kiezen vaak voor dit supplement.

Voordelen:

 • 100 mg fosfatidylserine per capsule
 • Gepatenteerd SerinAid®
 • Bevat geen gluten, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Serine

Serine is een van de twintig natuurlijke aminozuren. Het niet-essentiële aminozuur wordt in het lichaam gevormd uit andere metabolieten, zoals het aminozuur glycine. Dit product van Doctor’s Best bevat SerinAid®, een geregistreerde, kwalitatief hoogwaardige vorm van het aminozuur, en wordt volgens de EU richtlijnen geproduceerd.

Fosfolipiden

Een fosfolipide is een vetachtige stof, ofwel een lipide, die bestaat uit een fosfaatgroep, een glycerolgroep, een stikstof bevattende alcoholgroep en twee lange vetzuurstaarten. Aan de fosfaatgroep kunnen verschillende soorten kleine moleculen gebonden zijn, zoals serine of choline. Fosfolipiden zijn structurele lipide-eiwitcomplexen die aan elkaar binden om zo een membraan te vormen rond elke cel in het lichaam. Er is nog veel onbekend over de werking van fosfolipiden in het lichaam. Het metabolisme van fosfolipiden is echter indrukwekkend. Meer onderzoek is echter nodig om te begrijpen wat de rol van fosfolipiden na inname precies is en hoe de interactie is met de verschillende processen in ons complexe metabolisme.

Fosfolipiden in lecithine

Fosfolipiden komen veel voor in het lichaam en ze zijn dan ook erg essentieel. Sinds het begin van de twintigste eeuw worden de gunstige effecten van fosfolipiden uit de voeding regelmatig benoemd. Een belangrijke bron van fosfolipiden is lecithine dat voorkomt in eigeel, sojabonen, zonnebloempitten en koolzaad. Lecithine wordt vaak toegevoegd als een natuurlijke ‘emulgator’ aan bepaalde voedingsmiddelen. De meest voorkomende fosfolipiden in voedsel zijn fosfatidylcholine, fosfatidylethanolamine, fosfatidylinositol en fosfatidylserine. Fosfolipiden worden soms ook als antioxidanten in voedingsmiddelen gebruikt.

Voedingsbronnen van fosfolipiden

Alle voedingsmiddelen afkomstig van planten en dieren bevatten fosfolipiden. De concentratie en samenstelling van fosfolipiden uit voedsel variëren afhankelijk van de voedingsbron, bijvoorbeeld dierlijk of plantaardig. Zo bevatten fosfolipiden uit koudwater vis bijvoorbeeld vooral onverzadigde omega-3-vetzuren. Fosfolipidenconcentraties kunnen ook toenemen tijdens bijvoorbeeld het drogen van melk of wei.

Dierlijke bronnen van fosfolipiden zijn onder meer eieren, melk, vlees en vis, zeevruchten en krillolie. Ook groentezaden, granen en tarwezetmelen zijn rijke bronnen van fosfolipiden. Tot slot zijn fosfolipiden aanwezig in bepaalde groente en fruitproducten zoals spinazie, sinaasappelsap en citroensap.

Over Doctor’s Best

Het assortiment van Doctor’s Best kent inmiddels ruim 200 voedingssupplementen. Doctor’s Best produceert voedingssupplementen op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding. Het is opgericht in 1990 door een arts met interesse in goede voeding. Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers en kiest ingrediënten die verbouwd worden over de hele wereld en die zorgvuldig zijn onderzocht.

De kwalitatief superieure eindproducten zijn dan ook ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest in elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het productieproces volgt de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). Dat resulteert in state-of-the-art voedingssupplementen.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Fosfatidylserine - SerinAid®
Art.nr.
RB-90
Merk
Doctors Best
Inhoud
120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 3 maal daags 1 capsule met voedsel of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

100 mg fosfatidylserine (PS, van SerinAid®).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule), siliciumdioxide, magnesiumstearaat (plantaardige bron).

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Soja
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fosfatidylserine - SerinAid®
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: