check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Taxorest - Longextract

► Veilig, Uniek en Gepatenteerd
► Natuurlijke klierextracten
► Geen bijwerkingen
► Meer dan 15 miljoen gebruikers
► Voormalig geheim uit Rusland
► Taxorest© - longextract
► 20 capsules

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  61,50
- +
Garmonia
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Taxorest longextract

De Taxorest longextract bevat natuurlijke peptiden met een laag moleculair gewicht. Deze moleculen bevatten twee of meer aminozuurverbindingen en zijn aanwezig in elke cel van ons lijf. We noemen ze ook wel ‘messenger molecules’. Deze bijnaam danken ze aan het feit dat ze een net als hormonen boodschappers van ons lichaam zijn. Ze zorgen ervoor dat biologische informatie van het ene naar het andere weefsel wordt doorgegeven. Dit doen ze door zich te binden aan specifieke receptoren in celmembranen. Het bloed dient als snelweg waarop de peptiden in sneltreinvaart van het ene naar het andere weefsel wordt gestuurd. Eenmaal op de plek van bestemming ontstaat er een wisselwerking tussen de peptiden en ons DNA.

Voordelen van Taxorest longextract

  • Het is geen probleem om meerdere producten uit de Peptide Bioregulator lijn gelijktijdig naast elkaar te gebruiken.
  • De Taxorest longextract speelt een belangrijke rol in het doorgeven van biologische informatie waarmee natuurlijke processen in gang worden gezet.
  • De peptiden verstoren geen lichaamsprocessen, maar hebben slechts een boodschappersfunctie met een subtiele maar krachtige werking.
  • Het product veroorzaakt geen significante bijwerkingen.
  • Professor Khavison is niet alleen voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), maar ook adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.

Bioregulator productlijn

De Russische Professor Khavison is een hoog aangeschreven onderzoeker met een indrukwekkende staat van dienst. Hij is een graag geziene gast op verschillende mondiale congressen en lezingen om de werking van zijn unieke ontdekking toe te lichten. In de jaren tachtig bestudeerde hij in opdracht van de toenmalige Sovjet-Unie klier- en orgaanextracten nauwkeurig in een grootschalig onderzoek. Hij was de eerste die ontdekte dat er een verband bestaat tussen de moleculen en ons DNA. Hij ontrafelde samen met zijn prijswinnende team dat elke klier of orgaan in ons lichaam een ingebouwde biologische reserve van 42 procent bevat. Deze resultaten werden bijna twintig jaar geheim gehouden door de Russische overheid en zijn pas sinds een aantal jaar bekend bij het grote publiek. Ze vormen de basis voor de Bioregulator productlijn van Garmonia.

Miljoenen gebruikers

De producten zijn volgens Khavison door miljoenen mensen gebruikt. De natuurlijke klierextracten kunnen vanaf 18 jaar worden gebruikt. Er zijn geen significante bijwerkingen of contra-indicaties bekend. Algemeen gebruik schrijft 2 capsules per dag voor in een periode van 10 dagen, dit staat gelijk aan een enkele verpakking. Behoeft aan een intensivering door een specifieke indicatie? Neem dan 2 capsules per dag voor 30 dagen.

Productinformatie

Naam Taxorest - Longextract
Merk Garmonia
Inhoud 20 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Dosering 2 capsules
Ingrediënten per dosering 20 mg peptiden-rijk longextract†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.
Allergenen Lactose
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer