Taxorest - Longextract
Vanaf EUR  63,95

Taxorest - Longextract van Garmonia bij Ergomax

 • Veilig, Uniek en Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Geen bijwerkingen
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Voormalig geheim uit Rusland
 • Taxorest© - longextract
 • 20 of 60 capsules
Je bespaart EUR 27.35 als je 60 capsules bestelt in plaats van 20 capsules.
Op voorraad
SKU
GR-227-config
Vanaf EUR  63,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Taxorest longextract

De Taxorest longextract bevat natuurlijke peptiden met een laag moleculair gewicht. Deze moleculen bevatten twee of meer aminozuurverbindingen en zijn aanwezig in elke cel van ons lijf. We noemen ze ook wel ‘messenger molecules’. Deze bijnaam danken ze aan het feit dat ze een net als hormonen boodschappers van ons lichaam zijn. Ze zorgen ervoor dat biologische informatie van het ene naar het andere weefsel wordt doorgegeven. Dit doen ze door zich te binden aan specifieke receptoren in celmembranen. Het bloed dient als snelweg waarop de peptiden in sneltreinvaart van het ene naar het andere weefsel wordt gestuurd. Eenmaal op de plek van bestemming ontstaat er een wisselwerking tussen de peptiden en ons DNA.

Voordelen van Taxorest longextract

 • Het is geen probleem om meerdere producten uit de Peptide Bioregulator lijn gelijktijdig naast elkaar te gebruiken.
 • De Taxorest longextract speelt een belangrijke rol in het doorgeven van biologische informatie waarmee natuurlijke processen in gang worden gezet.
 • De peptiden verstoren geen lichaamsprocessen, maar hebben slechts een boodschappersfunctie met een subtiele maar krachtige werking.
 • Het product veroorzaakt geen significante bijwerkingen.
 • Professor Khavison is niet alleen voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), maar ook adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.

Bioregulator productlijn

De Russische Professor Khavison is een hoog aangeschreven onderzoeker met een indrukwekkende staat van dienst. Hij is een graag geziene gast op verschillende mondiale congressen en lezingen om de werking van zijn unieke ontdekking toe te lichten. In de jaren tachtig bestudeerde hij in opdracht van de toenmalige Sovjet-Unie klier- en orgaanextracten nauwkeurig in een grootschalig onderzoek. Hij was de eerste die ontdekte dat er een verband bestaat tussen de moleculen en ons DNA. Hij ontrafelde samen met zijn prijswinnende team dat elke klier of orgaan in ons lichaam een ingebouwde biologische reserve van 42 procent bevat. Deze resultaten werden bijna twintig jaar geheim gehouden door de Russische overheid en zijn pas sinds een aantal jaar bekend bij het grote publiek. Ze vormen de basis voor de Bioregulator productlijn van Garmonia.

Miljoenen gebruikers

De producten zijn volgens Khavison door miljoenen mensen gebruikt. De natuurlijke klierextracten kunnen vanaf 18 jaar worden gebruikt. Er zijn geen significante bijwerkingen of contra-indicaties bekend. Algemeen gebruik schrijft 2 capsules per dag voor in een periode van 10 dagen, dit staat gelijk aan een enkele verpakking. Behoeft aan een intensivering door een specifieke indicatie? Neem dan 2 capsules per dag voor 30 dagen.

Meer informatie
Product Naam
Taxorest - Longextract
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Ingrediënten per dosering

20 mg peptiden-rijk longextract†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Taxorest - Longextract
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: