Ginkgo Biloba Extract - ProfileProven®

 • Met ProfileProven® Ginkgo Biloba
 • Geheugen, concentratie, gemoedstoestand
 • Mitochondriën
 • Extra sterk, 120 mg per capsule
 • 120 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-96
EUR  17,25
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Ginkgo Biloba Extract van Doctor’s Best

Extra sterk Ginkgo biloba extract bevat een krachtige combinatie van flavonoïden (vooral flavone glycosiden) en terpeenlactonen afkomstig van het blad van de plant Ginkgo biloba. Ginkgo biloba ondersteunt de doorbloeding, ook in de benen. Het is goed voor het geheugen, de concentratie en het zenuwstelsel. Het is ook een antioxidant, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.

Voordelen

 • Ginkgo biloba ondersteunt een goede bloedcirculatie in het lichaam*
 • Ginkgo biloba is goed voor de hersenen, het geheugen en de concentratie*
 • Ginkgo biloba is goed voor de ogen, oren en het gehoor*
 • Ginkgo biloba is goed voor de kleine bloedvaten en het zenuwstelsel*
 • Ginkgo biloba is een antioxidant, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels*
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

De oudste boomsoort

Ginkgo biloba, ofwel de Japanse tempelboom, is één van de oudste boomsoorten op aarde. De bijzondere eigenschappen van deze plant worden al duizenden jaren gebruikt. De ginkgo biloba-boom staat bekend om zijn veerkracht en winterhardheid. Er wordt gezegd dat een ginkgo-boom wel 1000 jaar kan leven en een hoogte van 36 meter kan bereiken. Het is dan ook geen verrassing dat extracten van deze boom zeer heilzaam zijn.

Effectief, betrouwbaar en gepatenteerd

Voor een betrouwbare en effectieve werking is het belangrijk om een extract uit te kiezen van een stabiele kwaliteit en met voldoende werkzame bestanddelen. Extra Strength Ginkgo Biloba bevat een hoogwaardig en gestandaardiseerd extract met een gehalte van 24% flavonglycosiden en 6% terpeenlactonen. De belangrijkste flavonoïden in dit product zijn kaempferol, quercetine en isorhamnetine. De belangrijkste terpeenlactonen zijn ginkgolides A, B, C, J en M. De extracten van het handelsmerk ProfileProven® worden door een onafhankelijk laboratorium zorgvuldig getest op zuiverheid en extractgehaltes.

Cellen en mitochondriën

Ginkgo biloba extract van Doctor’s Best heeft een gunstig effect op de mitochondriale functie en is goed voor behoud van gezonde cellen en weefsels. Celmembranen zijn gevoelig voor oxidatieve stress door vrije radicalen. Celmembranen bestaan uit een zogenoemde lipiden dubbellaag die zeer gevoelig is voor lipide peroxidatie. Vrije radicalen zijn zeer chemisch reactief vanwege instabiele elektronen patronen. Vrije zuurstofradicalen zijn nog chemisch reactiever en worden gevormd in de mitochondriën van de cellen.

Mitochondriën gebruiken zuurstof voor de energiestofwisseling. Hierbij ontstaan ook zuurstofradicalen. De cellen gebruiken antioxidanten uit voeding en antioxidant enzymen die in de cel worden gemaakt, om deze vrije radicalen weg te vangen. De flavone glycosiden uit het blad van de Ginkgo biloba bevatten zeer krachtige antioxidanten.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is een bedrijf dat voedingssupplementen produceert op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is opgericht in 1990 door een arts vanuit zijn interesse in goede voeding. Het assortiment van Doctor’s Best omvat inmiddels ruim 200 kwalitatief hoogwaardige producten. Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest in het productieproces, van grondstof tot eindproduct.

Het productieproces volgt de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). De ingrediënten voor de producten van Doctor’s Best komen van over de hele wereld. Hiertoe wordt samengewerkt met voedingswetenschappers en de grondstoffen zijn zorgvuldig ontwikkeld en onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief superieure eindproducten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Ginkgo Biloba Extract - ProfileProven®
Art.nr.
RB-96
Merk
Doctors Best
Inhoud
120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule met of zonder voedsel, of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Waarschuwing: Wees voorzichtig als je anticoagulantia (bloedverdunners) en MAO-remmers gebruikt.

Ingrediënten per dosering

120 mg Ginkgo extract (Ginkgo biloba) (blad) (28,8 mg flavolglycosiden, 7,2 mg terpeen lactonen).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule), siliciumdioxide.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ginkgo Biloba Extract - ProfileProven®
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Doctor's Best Ginkgo Biloba ExtracProfi;eProven
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik gebruik Ginkgo Biloba Extact al jaren voor behoud van een goed geheugen, doorbloeding, voorheen van andere producent, Ben helemaal tevreden met deze vorm van Ginkgo Biloba,, gevonden toen ik andere producten van Ergomax bestekde. Voldoet aan alle eisen qua samenstelling, kwaliteit en voor deze aantrekkelijke prijs. Wil niet anders meer. Levering vaak binnen een dag, geweldig!

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: