check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Gotratix - Spierextract

► Veilig, Uniek en Gepatenteerd
► Natuurlijke klierextracten
► Geen bijwerkingen
► Meer dan 15 miljoen gebruikers
► Voormalig geheim uit Rusland
► Gotratix© - Spierextract
► 20 capsules

TIP: bespaar 15%

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  61,50
- +
Garmonia
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Gotratix spierextract

Peptiden komen van nature in elke cel van ons lichaam voor. Het zijn moleculen die opgebouwd zijn uit twee of meer aminozuurverbindingen. Klierextracten werden in de oudheid al gebruikt ter ondersteuning van de functie van de klieren, maar ook vanwege hun voedingswaarden. We kennen peptiden ook wel als ‘messenger molecules’, vanwege hun boodschappersfunctie. Ze hechten zich namelijk aan specifieke plaatsen op celwanden om biologische boodschappen en informatie door te geven. Deze boodschappen vinden plaats op gen-niveau en zijn orgaan of klier specifiek.

Voordelen van Gotratrix spierextract

  • De Russische professor Vladimir Khavison ontdekte de werking van peptiden in de jaren tachtig van de vorige eeuw.
  • De resultaten van zijn onderzoek werden meer dan twintig jaar geheim gehouden.
  • Professor Khavison is niet alleen voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), maar ook adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.
  • Er zijn geen bijwerkingen of contra-indicaties bekend van Gotratix spierextract.
  • Het product is uitvoerig getest op microbiologie, zware metalen en andere toxische elementen.
  • Moederbedrijf Garmonia is door de Russische overheid gecertificeerd en geregistreerd als betrouwbare producent.
  • Geotratrix spierextract bevat peptiden die biologische informatie doorspelen in het lichaam.

Eenvoudige opname

De geavanceerde Peptide Bioregulatorlijn is fysiologisch actief en bijzonder potent. De natuurlijke aminozuurverbindingen komen van nature voor in ons voedsel en kunnen via de maag de bloedbaan bereiken, in tegenstelling tot eiwitten. Daar spelen ze een belangrijke rol in het verspreiden van biologische informatie. De celspecifieke peptiden hebben trouwens alleen een regulerende rol in specifieke werkgebieden en doelweefsels. Ze verstoren geen biologische processen.

Bijzonder veilig in gebruik

Gotratrix spierextract is niet alleen uniek, maar ook bijzonder veilig. Onder meer dan 15 miljoen gebruikers zijn geen bijwerkingen of contra-indicaties ontdekt. Voor algemeen gebruik kan je één keer per half jaar een verpakking nemen. Mocht je behoefte hebben aan een hogere dosis vanwege een specifieke indicatie, dan is het achtereen gebruiken van drie verpakkingen het beste. Je kunt er ook voor kiezen om het product eens in de 2 of 3 maanden te gebruiken, in plaats van een keer per half jaar. Omdat het product op elke persoon een andere uitwerking heeft, is het mogelijk om het gebruik naar eigen inzicht op te schroeven of aan te passen. Het is tevens geen probleem om de verschillende producten uit de Peptide Bioregulatorlijn tegelijkertijd te gebruiken.

Productinformatie

Naam Gotratix - Spierextract
Merk Garmonia
Inhoud 20 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie

Dosering 2 capsules
Ingrediënten per dosering 20 mg peptiden-rijk spierextract van kalveren of varkens jonger dan 12 maanden†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.
Allergenen Lactose
Geschikt voor veganisten Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer