Gotratix - Spierextract - 60 capsules
EUR  164,50

Gotratix - Spierextract - 60 capsules

 • Veilig, Uniek en Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Geen bijwerkingen
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Voormalig geheim uit Rusland
 • Gotratix© - Spierextract
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
GR-215-A
EUR  164,50
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Gotratix spierextract - 60 capsules

Peptiden komen van nature in elke cel van ons lichaam voor. Het zijn moleculen die opgebouwd zijn uit twee of meer aminozuurverbindingen. Klierextracten werden in de oudheid al gebruikt ter ondersteuning van de functie van de klieren, maar ook vanwege hun voedingswaarden. We kennen peptiden ook wel als ‘messenger molecules’, vanwege hun boodschappersfunctie. Ze hechten zich namelijk aan specifieke plaatsen op celwanden om biologische boodschappen en informatie door te geven. Deze boodschappen vinden plaats op gen-niveau en zijn orgaan of klier specifiek.

Voordelen van Gotratrix spierextract

 • De Russische professor Vladimir Khavison ontdekte de werking van peptiden in de jaren tachtig van de vorige eeuw.
 • De resultaten van zijn onderzoek werden meer dan twintig jaar geheim gehouden.
 • Professor Khavison is niet alleen voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), maar ook adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.
 • Er zijn geen bijwerkingen of contra-indicaties bekend van Gotratix spierextract.
 • Het product is uitvoerig getest op microbiologie, zware metalen en andere toxische elementen.
 • Moederbedrijf Garmonia is door de Russische overheid gecertificeerd en geregistreerd als betrouwbare producent.
 • Geotratrix spierextract bevat peptiden die biologische informatie doorspelen in het lichaam.

Eenvoudige opname

De geavanceerde Peptide Bioregulatorlijn is fysiologisch actief en bijzonder potent. De natuurlijke aminozuurverbindingen komen van nature voor in ons voedsel en kunnen via de maag de bloedbaan bereiken, in tegenstelling tot eiwitten. Daar spelen ze een belangrijke rol in het verspreiden van biologische informatie. De celspecifieke peptiden hebben trouwens alleen een regulerende rol in specifieke werkgebieden en doelweefsels. Ze verstoren geen biologische processen.

Bijzonder veilig in gebruik

Gotratrix spierextract is niet alleen uniek, maar ook bijzonder veilig. Onder meer dan 15 miljoen gebruikers zijn geen bijwerkingen of contra-indicaties ontdekt. Voor algemeen gebruik kan je één keer per half jaar een verpakking nemen. Mocht je behoefte hebben aan een hogere dosis vanwege een specifieke indicatie, dan is het achtereen gebruiken van drie verpakkingen het beste. Je kunt er ook voor kiezen om het product eens in de 2 of 3 maanden te gebruiken, in plaats van een keer per half jaar. Omdat het product op elke persoon een andere uitwerking heeft, is het mogelijk om het gebruik naar eigen inzicht op te schroeven of aan te passen. Het is tevens geen probleem om de verschillende producten uit de Peptide Bioregulatorlijn tegelijkertijd te gebruiken.

Meer informatie
Product Naam
Gotratix - Spierextract - 60 capsules
Merk
Garmonia
Inhoud
60 capsules
Hoeveelheid
60 capsules
Gebruiksaanwijzing
Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.
Ingrediënten per dosering
20 mg peptiden-rijk spierextract van kalveren of varkens jonger dan 12 maanden†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten
Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.
Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gotratix - Spierextract - 60 capsules
Uw waardering