Rijke Hennep Extract (5%) - 10 ml

Van: Ergomax
 • Biologisch geteeld in Europa
 • Ruim 480 actieve stoffen
 • 5% Hennepextract met terpenen
 • Categorie: Gemoedstoestand, Zenuwstelsel & Nachtrust
 • 10 ml / 240 druppels
Niet op voorraad
SKU
HO-25
EUR  38,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Rijke Hennep Extract 5% gedecarboxyleerd  

Rijke Hennep Extract is een hoogwaardig natuurlijk voedingssupplement dat gegarandeerd 5% gedecarboxyleerd gezuiverd hennep extract bevat uit Cannabis Sativa L. Dankzij de unieke extractiemethode bevat dit product tevens belangrijke terpenen. Het extract is opgelost in MCT olie (Medium Chain Triglyceride) en heeft daardoor een neutrale smaak en is helder van kleur. Naspoelen voor de smaak is dan ook niet nodig.

Natuurlijke Cannabinoïden

Rijke Hennep Extract bevat een breed spectrum aan bioactieve plantstoffen. De belangrijkste hiervan zijn de cannabinoïden. Cannabinoïden binden zich in het lichaam aan het eigen endocannabinoïde systeem en hebben zo een breed werkingsgebied. Het endocannabinoïdesysteem speelt onder meer een rol bij de gemoedstoestand, het zenuwstelsel en de nachtrust*.

Voordelen

 • Ruim 480 actieve stoffen, 5% extract
 • Gegarandeerde hoeveelheid actieve stof
 • Bevat geen THC, alcohol of verdovende middelen
 • Makkelijk te doseren door middel van een pipet
 • 100% biologisch en natuurlijk vervaardigd
 • Onafhankelijk getest in geaccrediteerd laboratorium
 • Hennepolie is goed voor hart en bloedvaten*
 • Hennepolie is goed voor een normale bloedcholesterolspiegel*
 • Hennepolie draagt bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel*
 • Hennepolie ondersteunt het immuunsysteem*
 • Hennepolie is goed voor gezonde spieren en gewrichten*
 • Hennepolie beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf*
 • Vrij van kunstmest en bestrijdingsmiddelen
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

De voordelen van MCT olie

In dit product is het gezuiverde hennepextract verwerkt in MCT olie van hoge kwaliteit. Deze heldere olie heeft een milde smaak en wordt goed in het lichaam opgenomen. MCT staat voor Medium Chain Triglyceride. Triglyceride is een type vetzuur. Medium Chain betekent dat het vetzuren van een middellange keten zijn. MCT’s zijn neutraal in vergelijking met andere vetten en genereren geen dissonante smaken. Ze zijn ook meer polair dan LCT’s (Long Chain Triglyceriden).

Gegarandeerde hoeveelheid actieve stof

Dit product Rijke Hennep Extract bevat 5% gedecarboxyleerd, gezuiverd, hennep extract. In dit product betekent dat dat dit ook daadwerkelijk het gegarandeerde percentage van de hoeveelheid actieve stof is. Een olie met 5% in een 10 ml flesje bevat dus 500 mg van de werkzame stof. Dankzij het analysecertificaat, afgegeven na een grondige analyse van de inhoud, is dit gegarandeerd. Soms verwijst het percentage namelijk naar de zuur-vorm van de werkzame stof. Deze zuur-vorm is echter de niet actieve vorm van de werkzame stof en wordt door middel van verhitting pas omgezet naar de werkzame stof die actief is in het lichaam.

Legale olie zonder THC

Volgens de huidige wetgeving mogen producenten van voedingssupplementen alleen producten verkopen zonder psychoactieve stof. De limiet voor Nederland is <0,02%. De psychoactieve stof afkomst van hennep is echter alleen op voorschrift van een arts verkrijgbaar bij de daarvoor toegeruste apotheek. Deze olie is vrij van THC en heeft dus geen geestverruimende effecten. De grondstof voor dit product is afkomstig van legale C. Sativa L die in de Europese Unie is verbouwd en zorgvuldig is geoogst bij erkende boerenbedrijven.

Unieke extractiemethode, CSFE Extract

Om volledig te voldoen aan de Nederlandse en Europese wetgeving is er een unieke extractiemethode ontwikkeld in samenwerking met een wetenschappelijk instituut in de Europese Unie. Dit heeft geleid tot de productie van een zuiver extract zonder psychoactieve stof. Dit bijzondere extract wordt Cannabis Sativa Flower Extract (CSFE) genoemd. Het Cannabis Sativa Flower Extract wordt verhit waardoor CBDA omgezet wordt naar het werkzame bestanddeel CBD. Dit wordt decarboxylatie genoemd. Rijke Hennep extract bevat geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen. Het product is tevens vrij van pesticiden, fungiciden, herbiciden, kunstmest en gmo.

Gevalideerde analyse eindproduct

CanMediX Rijke Hennep Extract wordt volgens zeer strikte productieprocessen gemaakt. Voordat een batch van het product wordt vrijgegeven voor verkoop vindt er een eindanalyse plaats door een geaccrediteerd laboratorium dat werkt volgens GMP-richtlijnen. Pas nadat de analyseresultaten zijn goedgekeurd door de onafhankelijke kwaliteitsafdeling wordt een analysecertificaat afgegeven. Alle batches worden geanalyseerd op de concentratie CBD, de aanwezigheid van THC en een aantal andere kwaliteitsvariabelen. 

Wijze van gebruik

We adviseren om het gebruik van Rijke Hennep Extract rustig op te bouwen naar 3 x daags 3-4 druppels onder de tong (maximaal 12 druppels per dag). Houd de druppels 1 minuut onder de tong zodat de CBD beter wordt opgenomen.

* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Meer informatie
Product Naam
Rijke Hennep Extract (5%) - 10 ml
Art.nr.
HO-25
Merk
Ergomax
Inhoud
10 ml / 240 druppels
Gebruiksaanwijzing

Neem 1-2 druppels, 1-3 maal per dag. Indien gewenst kan er ook hoger gedoseerd worden. Hennepolie is ook geschikt voor opname via de mondslijmvlies. Houdt hiervoor de druppels enige minuten onder de tong. Doseringen van Hennepolie extracten kunnen verschillen op basis van het lichaamsgewicht, individuele gevoeligheid en de voeding. Doorgaans is het verstandig om met lage doseringen te beginnen en de dagdosering rustig op te bouwen. Op basis van de voelbare effecten kunnen er stapsgewijs druppels worden toegevoegd in de loop van een aantal weken. Goed schudden voor gebruik. Op kamertemperatuur bewaren en directe blootstelling met zonlicht vermijden.

Ingrediënten per dosering

Essentiële hennepolie met minimaal 5% extract met terpenen, MCT olie (middellange ketenvetzuren)

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rijke Hennep Extract (5%) - 10 ml
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: