Interfase Plus - Biofilm Ontregelaar

Waardering:
60% of 100
 • Voorlopig niet leverbaar.
 • Categorie: Biofilm Ontregelaar
 • Categorie: Speciale enzymen & EDTA
 • Categorie: Darm & Spijsvertering
 • Gepatenteerd Interfase® Plus
 • 120 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
KL-216
EUR  48,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Interfase® Plus van Klaire Labs

Interfase® Plus is een krachtige gepatenteerde enzymformule die speciaal is ontwikkeld om gastro-intestinale biofilms te ontregelen. Biofilms blijven hierdoor hierdoor zogezegd ‘in balans’. Dit product bevat breedspectrum enzymen, aangevuld met de chelerende organische verbinding ethyleendiaminetetra-azijnzuur ofwel EDTA. Interfase® Plus laat de goede micro-organismen ongemoeid.

Voordelen:

 • Gepatenteerde formule Interfase® Plus
 • Bevat specifieke breedspectrum enzymen en EDTA
 • Kan goed gecombineerd worden met prebiotica, probiotica en andere supplementen of kruidenextracten
 • Bevat geen allergenen zoals gluten, caseïne, vis, schaaldieren, noten, pinda’s en soja
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen

In combinatie met probiotica

We raden aan om InterFase® Plus samen met een hoogwaardig probiotisch en/of prebiotisch product te gebruiken. Bijvoorbeeld probiotica van MegaFood of Prescript-Assist met meerdere bacteriestammen in de juiste actieve doseringen. InterFase® Plus kan tevens met andere supplementen of kruidenextracten worden gecombineerd die een gunstig effect op de darmen hebben. Neem InterFase® Plus op een lege maag, los van de maaltijd, zodat de enzymen optimaal effect hebben. Zorg vanzelfsprekend ook voor volwaardige voeding.

Biofilm: een microbieel overlevingsmechanisme

In onze darm leven populaties van micro-organismen. Deels leven microben vrij en onafhankelijk en deels zijn ze gekoloniseerd in een vaste, zogenoemde sessiele vorm in een biofilm. Een biofilm bestaat uit micro-organismen die zijn ingekapseld in zelf geproduceerd slijm van exopolysacchariden en exoproteïnen en hecht zich sterk aan oppervlaktes. De biofilm beschermt de micro-organismen in de darm en is de voorkeursomgeving voor de overgrote meerderheid van micro-organismen. Leven in een biofilm geeft bacteriën en gisten aanzienlijke overlevingsvoordelen. Het is als het ware een adaptief mechanisme dat microben in staat stelt te blijven bestaan en zich voort te planten in een gunstige micro-ecologische niche.

Gastro-intestinale biofilm

Belangrijke soorten micro-organismen die betrokken zijn bij de vorming van gastro-intestinale biofilm zijn Bacteroides, Bifidobacterium en Fusobacterium. Fusobacterium-soorten blijken een sleutelrol te spelen bij de vorming en instandhouding van gezonde biofilms. Echter alles draait om balans. Enkelvoudige bacteriën mogen bijvoorbeeld niet een te grote rol gaan spelen. Gezonde biofilms voorkomen op een natuurlijke wijze kolonisatie en biofilmvorming door minder wenselijke micro-organismen.

Speciale formule Interfase® Plus met EDTA

De innovatieve enzymformule Interfase® Plus biofilmontregelaar van Klaire Labs bevat een synergetische combinatie van verschillende enzymen, zoals glucoamylase, cellulase, hemicellulase, pectinase, bèta-1,3-glucanase, protease, peptidase-complex met dipeptidyl peptidase-IV (DPP-IV), lysozym, chitosanase en Serratia peptidase. De toevoeging van de chelerende organische verbinding ethyleendiaminetetra-azijnzuur ofwel EDTA zorgt voor een nog sterker effect. De combinatie van EDTA en hydrolytische enzymen in InterFase® Plus is effectiever dan elk van de middelen afzonderlijk.

Gedocumenteerde activiteiten

InterFase® Plus is ontwikkeld op basis van onderzoek naar de activiteit van de ingrediënten van de formule met behulp van het MBEC™ P&G apparaat. Dit apparaat is ontwikkeld door de Biofilm Research Group van de Universiteit van Calgary die bestaat uit enkele van 's werelds toonaangevende autoriteiten op het gebied van biofilm microbiologie. Met behulp van het MBEC™ apparaat kan een biofilm worden gereproduceerd en kunnen de effecten van formules hierop worden beoordeeld. InterFase® Plus is goed gedocumenteerd op biofilms van gramnegatieve en grampositieve bacteriën en gist. Gezonde biofilms gevormd door Bifidobacterium bifidum PT131, Bifidobacterium breve PT132, Bifidobacterium longum PT136, Lactobacillus casei PT116, Lactobacillus rhamnosus PT112, en Lactobacillus salivarius, worden niet beïnvloed door InterFase® Plus.

Let op

Gebruik InterFase® Plus bij voorkeur onder begeleiding van een (orthomoleculair) therapeut. Het product is niet bedoeld voor langdurig dagelijks gebruik. Het is ook niet  bedoeld voor personen onder de 18 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven en personen met lever- of nieraandoeningen. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst je arts.  

Over Klaire Labs

Klaire Labs™ ontwikkelt hoogwaardige nutraceuticals zoals innovatieve probiotica, enzymen en speciale producten voor gastro-intestinale en immuunondersteuning. Klaire Labs™ richt zich exclusief op zorgverleners die hun klanten optimaal wensen te ondersteunen in hun gezondheid. De producten van Klaire Labs™ zijn zorgvuldig onderzocht en gedocumenteerd. De actieve ingrediënten worden geselecteerd op zuiverheid, biologische beschikbaarheid, goede documentatie en veiligheidskenmerken. Productie vindt plaats op basis van de richtlijnen voor Good Manufacturing Practices (GMP's) en kwaliteitscertificeringen van derden. Klaire Labs™ is onderdeel van Soho Flordis International, een wereldwijd premium bedrijf voor natuurlijke gezondheidszorg.

Meer informatie
Product Naam
Interfase Plus - Biofilm Ontregelaar
Merk
Klaire Labs
Inhoud
120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tot 8 capsules per dag, op een lege maag, tussen de maaltijden in. Volg het gebruiksadvies van uw arts of therapeut op indien deze afwijkt van het standaard gebruik.

Ingrediënten per dosering
675 mg enzymen/ EDTA mix †, polysaccharide specifieke enzymen – glucoamylase (met isomaltase zijketen activiteit), chitosanase, cellulase, hemicellulase/pectinase complex, beta glucanase, proteine en peptide specifieke enzymen – protease/peptidase complex met endopeptidase, exopeptidase en DPP-IV activiteit, overige enzymen – lysozyme (uit ei-eiwit), serratia peptidase (enterisch gecoat), EDTA (dinatrium EDTA). † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten
Hydroxypropyl methylcellulose, water (capsule), L-leucine en cellulose.
Allergenen
Ei
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Interfase Plus - Biofilm Ontregelaar
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Gemiddelled
  Algehele beoordeling
  60%
  Ik heb een pot gebruikt maar niks bijzonders gemerkt, wellicht langer moeten gebruiken... Beetje prijzig voor geen resultaat.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: