Interfase Plus - Biofilm Ontregelaar
EUR  48,95

Interfase Plus - Biofilm Ontregelaar

Waardering:
60% of 100
 • Biofilm ontregelaar
 • Speciale enzymen & EDTA
 • Klaire Labs
 • InterfasePlus®
 • 120 capsules
Op voorraad
SKU
KL-216
EUR  48,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Interfase Plus® - Biofilm Ontregelaar

Interfase Plus® is een multifunctionele bio-film ontregelaar die goede micro-organismen ongemoeid laat. Gespecialiseerde enzymen en EDTA staan aan de basis van dit unieke en zeer effectieve product.

Het gebruik van een hoogwaardig probiotisch en/of prebiotisch product wordt sterk aangeraden tijdens het gebruik van InterFase Plus®. U kunt hierbij denken aan producten zoals de probiotica van MegaFood of Prescript-Assist die meerdere bacteriestammen bevatten in de juiste actieve doseringen.

InterFase Plus® kan met andere supplementen of kruiden extracten worden gecombineerd die een gunstig effect op de darmen hebben.

Neem de InterFase Plus® op een lege maag, niet in de buurt van een maaltijd, om het effect van de enzymen te optimaliseren.

Voordelen Interfase Plus®

 • Kan goed gecombineerd worden met andere supplementen of kruiden extracten
 • Multifunctioneel bio-film ontregelaat
 • Bevat gespecialiseerde enzymen en EDTA
Meer informatie
Product Naam
Interfase Plus - Biofilm Ontregelaar
Merk
Klaire Labs
Inhoud
120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tot 8 capsules per dag, op een lege maag, tussen de maaltijden in. Volg het gebruiksadvies van uw arts of therapeut op indien deze afwijkt van het standaard gebruik.

Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
2 capsules
Ingrediënten per dosering
675 mg enzymen/ EDTA mix †, polysaccharide specifieke enzymen – glucoamylase (met isomaltase zijketen activiteit), chitosanase, cellulase, hemicellulase/pectinase complex, beta glucanase, proteine en peptide specifieke enzymen – protease/peptidase complex met endopeptidase, exopeptidase en DPP-IV activiteit, overige enzymen – lysozyme (uit ei-eiwit), serratia peptidase (enterisch gecoat), EDTA (dinatrium EDTA). † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten
Hydroxypropyl methylcellulose, water (capsule), L-leucine en cellulose.
Allergenen
Ei
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Klantenreviews
 1. Gemiddelled
  Algehele beoordeling
  60%
  Ik heb een pot gebruikt maar niks bijzonders gemerkt, wellicht langer moeten gebruiken... Beetje prijzig voor geen resultaat.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: