Gefosforyleerde Serine - Seriphos®
Aanbiedingsprijs EUR  38,25 Normale prijs EUR  42,50

Gefosforyleerde Serine - Seriphos®

 • Gefosforyleerde Serine & Ethanolamine
 • Categorie: Zenuwstelsel, Stress & Slaap
 • Categorie: Hersenen, Adaptogeen & Bijnieren
 • Met Magnesium & Calcium
 • 100 capsules van 1000 mg
Op voorraad
SKU
IP-01
Aanbiedingsprijs EUR  38,25 Normale prijs EUR  42,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Seriphos® gefosforyleerde serine van Interplexus

Seriphos® - Adaptogen and Adrenal Support - van Interplexus bevat pure gefosforyleerde serine, ethanolamide (fosfolipiden), magnesium en calcium. Deze stoffen vormen metabole bouwstenen voor de aanmaak van fosfolipiden in celmembranen, zoals fosfatidylserine en fosfatidylethanolamine. De synergie van deze ingrediënten zorgt voor een optimale opname en biologische beschikbaarheid in het lichaam. Magnesium draagt bij aan een heldere geest en is goed bij vermoeidheid en voor het zenuwstelsel. Calcium draagt bij aan een normale neurotransmissie en werking van de zenuwen. Seriphos® is een krachtig adaptogeen.

Voordelen:

 • Bevat pure gefosforyleerde serine en ethanolamide fosfaten
 • Krachtig adaptogeen met magnesium en calcium
 • Magnesium draagt bij aan een heldere geest
 • Magnesium is goed bij vermoeidheid
 • Magnesium is goed voor het zenuwstelsel.
 • Calcium draagt bij aan een normale neurotransmissie
 • Calcium is goed voor de normale werking van de zenuwen
 • Effectiever dan fosfatidylserine
 • Geschikt voor vegetariërs
 • Bevat geen ei, soja en gluten

Gefosforyleerde serine versus fosfatidylserine

De opname van gefosforyleerde serine is niet afhankelijk van enzymen in het maag- en darmstelsel. Het is daarom effectief en goed opneembaar. Voor de opname van fosfatidylserine zijn voldoende enzymen in de maag nodig. Gefosforyleerde serine is de actieve vorm van serine waardoor het lichaam er direct gebruik van kan maken. De meeste fosfatidylserine producten leveren per capsule ongeveer 20 mg geactiveerde serine op. Seriphos® levert 90 mg actieve serine per capsule.

Gefosforyleerde serine werkt als adaptogeen

Adaptogenen zijn stoffen die bekend staan om hun vermogen de homeostase (de lichamelijke balans) effectief te beïnvloeden. Adaptogenen hebben een brede werking in het lichaam en kunnen actief zijn op die plekken waar dat nodig is. De aanvulling in Seriphos® met magnesium en calcium zorgt ervoor dat deze stoffen goed zijn voor de normale werking van de geest en het zenuwstelsel.

Wat is L-Serine?

Serine is een niet-essentieel aminozuur dat altijd wordt geproduceerd uit andere aminozuren, met name glycine. Ook al is het aminozuur al ruim 150 jaar geleden ontdekt, de kennis over dit aminozuur is vrij beperkt. Wel zijn er sleutelfuncties van L-serine in kaart gebracht. L-serine werkt veelal als voorloper van lichaamseigen stoffen of als bouwsteen voor cellen en vetzuren. Een goed voorbeeld hiervan is de vorming van fosfatidylserine uit serine en glycerol.

Wat is ethanolamine?

Ethanolamine is zowel een primaire amineverbinding als primaire alcoholverbinding. De biologische rol van ethanolamine in het lichaam is interessant en goed gedocumenteerd. Ethanolamine is essentieel voor het leven en is in iedere cel van het menselijke lichaam aanwezig, in het bijzonder als kopgroep van fosfo-ethanolamine en andere vetten. Het is tevens als vrij ethanolamine aanwezig in het hele lichaam in variërende hoeveelheden. Zoogdieren kunnen ethanolamine niet zelf aanmaken. Het lichaam is aangewezen op inname van ethanolamine via de voeding.

Wanneer innemen?

Slechts één capsule Seriphos® per dag volstaat. Je kunt Seriphos® het beste 15 minuten voor de maaltijd innemen. Wil je extra profiteren van Seriphos® bij vermoeidheid, neem de capsule dan vlak voor het avond eten. Seriphos® bevat pure en zeer biologisch beschikbare ingrediënten.

Over Interplexus

InterPlexus is een Amerikaans bedrijf, opgericht in 1989 en gevestigd in het gebied Pacific Northwest, in de ruige en mooie staat Washington. Deze inspirerende omgeving met bergen, meren, een ongerepte kustlijn en betoverende eilanden nodigt uit om ultiem gezond te leven. InterPlexus biedt dan ook exclusieve, hoogwaardige supplementenformules voor een leven lang gezondheid en vitaliteit. De klant krijgt altijd de beste ingrediënten en producten tegen een goede prijs en met een optimale service. Dat is de belofte van InterPlexus. Interplexus koopt de ingrediënten in bij de meest exclusieve en geselecteerde leveranciers, en de producten worden zorgvuldig getest voor gebruik. Het paradepaardje van Interplexus is Seriphos® (gefosforyleerde serine).

Meer informatie
Product Naam
Gefosforyleerde Serine - Seriphos®
Art.nr.
IP-01
Merk
InterPlexus
Inhoud
100 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule met water 15 minuten vóór een maaltijd of zoals voorgeschreven door uw arts.

Ingrediënten per dosering

1000 mg gefosforyleerd serine/ethanolamine†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, plantaardige capsule (cellulose).

Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gefosforyleerde Serine - Seriphos®
Uw waardering