Ubiquinol - Kaneka QH®

Van: Ergomax
Waardering:
95% of 100
 • Koop 2 voor EUR  19,00 en bespaar 16%
 • Koop 3 voor EUR  18,00 en bespaar 20%
 • Met Kaneka QH®
 • Bio-actieve Co-enzym Q10
 • Categorie: Hart, Spieren, Immuunsysteem & Energie
 • 150 mg Ubiquinol is gelijk aan 1200 mg CoQ10
 • 60 softgels met 50 mg Ubiquinol
 • Per 2 of 3 stuks voordeliger
Niet op voorraad
SKU
ERG-04
EUR  22,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Ubiquinol - Kaneka QH® van Ergomax

Ubiquinol is een speciale en effectieve vorm van co-enzym Q10 (ubiquinon). Ubiquinol Q10 is een vetoplosbare, vitamineachtige stof die in elke cel in het lichaam wordt aangetroffen. Het lichaam maakt ubiquinol deels zelf aan en haalt het uit voeding of suppletie. Met het ouder worden neemt de eigen productie af. De belangrijkste functie van ubiquinol Q10 is die van cofactor in de energieproductie (ATP) in de mitochondriën, de energiefabrieken, van de cel. Ubiquinol is tevens een sterke antioxidant.

Voordelen:

 • Effectieve opname door hoge biologische beschikbaarheid
 • 150 mg ubiquinol is gelijk aan 1200 mg CoQ10
 • Bevat exclusief Kaneka QH® ubiquinol
 • Van natuurlijke oorsprong
 • Vrij van geen gluten, soja en kunstmatige toevoegingen, gmo-vrij

Bekijk de productvideo

 

Gepatenteerde bioactieve vorm van ubiquinol

De naam ubiquinon is afkomstig van het Latijnse woord ubique, wat ‘overal’ betekent. Ubiquinol verschilt van ubiquinon in die zin dat ubiquinol al bioactief is en niet meer hoeft te worden omgezet in het lichaam. Ubiquinol van het gepatenteerde Kaneka QH® is dan ook zeer goed opneembaar en zeer stabiel. Het is direct beschikbaar voor gebruik door het lichaam en werkt zeer effectief; 150 mg ubiquinol komt overeen met maar liefst 1200 mg CoQ10.

Verschil tussen ubiquinol en ubiquinon

Co-enzym Q10 supplementen (ubiquinon) moeten eerst nog worden omgezet naar ubiquinol. Dit proces van omzetten verloopt niet 100 procent efficiënt. Het ouder worden en leefstijlfactoren hebben een belangrijke invloed hierop. Om deze omzetting te omzeilen en optimaal te profiteren van co-enzym Q10 is het direct innemen van ubiquinol een logische en goede keuze. Gedocumenteerd is dat 150 mg ubiquinol overeenkomt met maar liefst 1200 mg co-enzym Q10.

Kaneka QH® Ubiquinol

De ubiquinol in het product van Ergomax is van gepatenteerde Kaneka QH® en wordt geproduceerd door het Japanse bedrijf Kaneka. Kaneka begon haar productenlijn in 1977 met Kaneka Q10® (co-enzym Q10). Het duurde een lange tijd voordat ubiquinol op grote schaal gemaakt kon worden omdat het snel oxideert bij blootstelling aan lucht en licht. Kaneka heeft dan ook ruim een decennium besteed aan onderzoek naar het baanbrekende voedingsingrediënt ubuiquinol voordat het op de markt kwam.

In 2007, ruim 30 jaar na de intrede van co-enzym Q10, lanceerde Kaneka haar volgende generatie co-enzym Q10-product, Kaneka Ubiquinol™ gebaseerd op een goed en gepatenteerd productieproces. Kaneka staat als toonaangevend ontwikkelaar van unieke voedingsingrediënten garant voor veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en zuiverheid. 

Gist gefermenteerde Q10

Kaneka Ubiquinol™ of Kaneka QH® is ’s wereld eerste en enige ubiquinol verkrijgbaar als voedingsingrediënt. Het is afgeleid van Kaneka Q10™, de enige volledig natuurlijke, met gist gefermenteerde en bio-identieke CoQ10. Kaneka Ubiquinol is de gereduceerde, actieve antioxidantvorm van co-enzym Q10 en is zeer goed opneembaar. Dit betekent dat optimale niveaus van CoQ10 snel en efficiënt kunnen worden behaald.

Ubiquinol is lichaamseigen

Ubiquinol komt van nature voor in het lichaam. Zo'n 90% van co-enzym Q10 in het bloed bestaat uit de ubiquinol vorm. CoQ10 en ubiquinol behoren tot de groep van organische stoffen bekend als ‘quinonen’. Kaneka ubiquinol is volledig natuur- en lichaamsidentiek. Ubiquinol speelt niet alleen een belangrijke rol in de energieproductie van de cel, maar is tevens een krachtige antioxidant. Mensen van 40 jaar en ouder, (actieve) sporters en mensen die ondersteuning met ubuiqinol kunnen gebruiken, kiezen vaak voor een ubiquinol supplement.

Historie

Co-enzym Q10, in het kort Q10, en ook bekend als CoQ10 of ubichinon-10, werd in 1957 ontdekt door professor Fred L. Crane en zijn collega’s aan de Universiteit van Wisconsin-Madison. Kort daarna werd door professor Karl Folkers en zijn medewerkers bij Merck de chemische structuur vastgelegd. Het duurde tot de jaren ‘80 voordat het onderzoek naar CoQ10 goed op gang kwam. De hoofdreden hiervoor was het feit dat Japanse farmaceuten waren begonnen met het commercieel produceren van deze stof. Inmiddels is CoQ10 onderwerp in meer dan 3000 onderzoeken die een breed scala aan toepassingsgebieden en stofeigenschappen laten zien.

Over Ergomax

Ergomax is specialist op het gebied van nutraceuticals; ons assortiment bevat veel unieke nicheproducten. Wij bieden nieuwe en effectieve voedingssupplementen aan in combinatie met betrouwbaar advies. Veel zorg gaat uit naar onderzoek naar stoffen en producten met een bewezen effect. Kwaliteit staat hierbij voorop. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd, beoordeeld en getoetst. Dat geldt ook voor onze eigen productenlijn. Producten zijn natuurlijk en zo min mogelijk bewerkt. Moeder natuur weet het immers altijd beter. Iedereen moet een optimale vitaliteit kunnen nastreven.

Meer informatie
Product Naam
Ubiquinol - Kaneka QH®
Art.nr.
ERG-04
Merk
Ergomax
Inhoud
60 softgels
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tot 3 softgels per dag of zoals aangeraden door een arts/therapeut.

Ingrediënten per dosering

Ubiquinol 50mg † (Kaneka). † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Canola-olie, diglyceryl mono-oleaat, bijenwas, soja-lecithine, gelatine, glycerine, karamel, water.

Allergenen
Soja
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ubiquinol - Kaneka QH®
Uw waardering
Klantenreviews
 1. een geweldig product!
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik gebruik het nu al een half jaar. Ik had gehoord dat dit product de bijwerkingen van cholesterolverlagers verminderd en dat klopt, in mijn geval, zeker!

  Geweldig produkt! Ik voel me ook een stuk energieker!

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Erg goed product. Gebruik dit al enige tijd. Prijs is ook goed in verhouding met bijvoorbeeld Holland en Barrett. (Deze zijn ook niet eens de juiste). Gisteren nog aan een vriendin aanbevolen. Kortom ik ben er blij mee.
  Algehele beoordeling
  80%
  Erg goed

  Gereviewd door

  Gepost op

 3. Erg goed product. Gebruik dit al enige tijd. Prijs is ook goed in verhouding met bijvoorbeeld Holland en Barrett. (Deze zijn ook niet eens de juiste). Gisteren nog aan een vriendin aanbevolen. Kortom ik ben er blij mee.
  Algehele beoordeling
  80%
  Erg goed

  Gereviewd door

  Gepost op

 4. goede kwaliteit prijs verhouding.
  Algehele beoordeling
  100%
  wij zijn er erg tevreden over over de kwaliteit van dit product. mijn man gebruikt het al geruime tijd in combinatie met cholesterolverlagende medicijnen waardoor er minder klachten zijn van de bijwerkingen

  Gereviewd door

  Gepost op

 5. Goed product!
  Algehele beoordeling
  100%
  Voor een voordelige prijs een goed product. Werkt bij mij beter dan andere producten, kortom een aanrader.

  Gereviewd door

  Gepost op

Toon meer reviews

Andere klanten bekeken ook: