Calm-Z (Kanna Extract) - Zembrin®

Waardering:
100% of 100
 • Met Zembrin® 
 • Gepatenteerd Kanna extract
 • Gemoedstoestand & stress
 • Natuurlijke rustgever & een heldere geest
 • 60 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-135
EUR  40,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Calm-Z - Kanna extract met Zembrin® van Doctor’s Best

Calm-Z met Zembrin® bevat een gepatenteerd extract van de plant Sceletium tortuosum. Sceletium tortuosum is een vetplant uit de ijskruidfamilie afkomstig uit Zuid-Afrika. De plant wordt ook wel Kanna, Channa of Kauwgoed genoemd, en wordt al ruim 300 jaar gebruikt door de San en Khoikhoi stammen, de oudste inwoners van Zuid-Afrika. De specifieke Sceletium tortuosum plant waarvan Zembrin® wordt gemaakt, wordt verbouwd en gecultiveerd in een gezamenlijk project met de San-mensen.

Gepatenteerd merk Zembrin® uit Zuid-Afrika

In 2009 kreeg het Zuid-Afrikaanse bedrijf Hg&H Pharmaceuticals Pty Ltd. als eerste een vergunning om het gestandaardiseerde extract van Sceletium tortuosum op de markt te brengen en te exporteren. De ontwikkeling van dit specifieke extract onder de merknaam Zembrin® duurde meer dan 10 jaar en is uiteindelijk tot stand gekomen door een top team van internationale wetenschappers en artsen. Het heeft in Amerika de GRAS-status, Generally Recognized As Safe, en is dus naast effectief ook veilig bevonden.

Voordelen:

 • Calm-Z bevat gepatenteerd Kanna extract Zembrin®
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Sceletium tortuosum

De plant Sceletium tortuosum bevat alkaloïden. Alkaloïden behoren in veel planten tot de werkzame stoffen. S. tortuosum bevat vier belangrijke alkaloïden: mesembrine, mesembrenone, mesembrenol en mesembranol. Vooral mesembrine en mesembrenone dragen bij aan de activiteit van Calm-Z van Doctor’s Best.

Let op

Er is nog niet veel bekend over de interacties van Sceletium tortuosum en medicijnen. Pas op bij gebruik van SSRI’s, MAO-remmers, benzodiazepinen en medicatie voor hart- en vaatziekten.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is een bedrijf dat voedingssupplementen produceert op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is opgericht in 1990 door een arts vanuit zijn interesse in goede voeding. Het assortiment van Doctor’s Best omvat inmiddels ruim 200 kwalitatief hoogwaardige producten. Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest in het productieproces, van grondstof tot eindproduct.

Het productieproces is gebaseerd op de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). De ingrediënten voor de producten van Doctor’s Best komen van over de hele wereld. Hiertoe wordt samengewerkt met voedingswetenschappers en de grondstoffen zijn zorgvuldig ontwikkeld en onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief superieure eindproducten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Calm-Z (Kanna Extract) - Zembrin®
Art.nr.
RB-135
Merk
Doctors Best
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem eenmaal daags 1 capsule, met of zonder voedsel of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Dagelijkse dosis mag niet meer dan 25 mg zijn. Waarschuwing: Raadpleeg je arts als je zwanger bent, borstvoeding geeft, antidepressiva of angstmedicatie gebruikt. Stop het gebruik 2 weken voor een operatie.

Ingrediënten per dosering

25 mg Zembrin® (Sceletium tortuosum extract).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, hypromellose (plantaardige capsule), siliciumdioxide, magnesiumstearaat (plantaardige bron).

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Calm-Z (Kanna Extract) - Zembrin®
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Gewoon een goed product
  Algehele beoordeling
  100%
  Meteen bij de eerste inname voeldde ik minder stress en druk, iets wat in deze coronatijd bij mij vaker gebeurd is de eenzaamheid van de afzondering van mijn kinderen en kleinkinderen, die zwaar op mij drukt! Ik voel me rustig nu, ik blijf deze kleine capsules dus zolang het nodig is zeker gebruiken.

  Gereviewd door

  Gepost op