Bioflavonoïde Complex met Quercetine

 • Botanische combinaties en extracten
 • Categorie: Antioxidanten & Celbeschermers
 • Categorie: Hart & Bloedvaten
 • Categorie: Immuunsysteem
 • 120 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
KL-218
EUR  29,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Bioflavonoïde Complex met Quercetine van Klaire Labs

Het Bioflavonoïde Complex met Quercetine bevat quercetine, citrus bioflavonoïden en rutine. Deze formule bevat een uitgebalanceerde mix van bioflavonoïden, met onder meer een gestandaardiseerd extract van quercetine. Quercetine is een bioflavonoïde voedingsstof, afkomstig uit het extract van de bloemknoppen van de fava d’anta-boom ofwel de Dimorphandra mollis. Quercetine is één van de vele bioflavonoïde voedingsstoffen. Quercetine komt veel voor in appels, uien, rode kool, rode druiven, frambozen, groene thee en knoflook.

Met citrus bioflavonoïden en rutine

Bioflavonoïden komen tevens voor in citrusvruchten zoals citroen en sinaasappel en bevorderen de opname van vitamine C. Het tweede ingrediënt van deze krachtige formule is dan ook het citrus bioflavonoïden complex van het fruit van de Citrus aurantium, gestandaardiseerd op 50% citrusbioflavonoïden. Het derde ingrediënt is rutine, als rutinetrihydraat, verkregen uit extract van de bloemknoppen van de Japanse pagodeboom ofwel de Sophora japonica.

Voordelen:

 • Krachtig formule van verschillende bioflavonoïden
 • 500 mg quercetine, 375 mg citrus bioflavonoïden en 150 mg rutine per capsule
 • Bevat geen allergenen zoals gluten, caseïne, vis, schaaldieren, noten, pinda’s en soja
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen

Wat zijn bioflavonoïden?

(Bio)flavonoïden zijn plantenstoffen die voorkomen in allerlei soorten groenten en fruit. Ze kleuren als pigmenten veel fruit en groenten. De stoffen spelen een rol in de stofwisseling van planten, als groeiregulatoren en bij de bescherming tegen ultraviolet licht, oxidatie en hitte. Bioflavonoïden zijn ontdekt door Albert Szent-Györgyi, één van de toonaangevende biochemici uit het begin van de twintigste eeuw. Hij kreeg in 1937 de Nobelprijs voor de ontdekking en beschrijving van vitamine C. Tijdens het isolatieproces van vitamine C ontdekte Szent-Györgyi bioflavonoïden.

De benaming bioflavonoïden of flavonoïden werd voor het eerst gebruikt in 1952 door de Duitse onderzoekers Geissmann en Hinreiner. Inmiddels zijn meer dan vijfduizend natuurlijk voorkomende flavonoïden geïsoleerd uit verschillende planten. Flavonoïden vormen de grootste groep binnen de polyfenolen.

Over Klaire Labs

De missie van Klaire Labs™ is bijdragen aan een optimale gezondheid door middel van premiumkwaliteit nutraceuticals. Klaire Labs™ ontwikkelt producten zoals innovatieve probiotica, enzymen en speciale nutraceuticals voor gastro-intestinale en immuunondersteuning. Ze richten zich exclusief op zorgverleners die hun klanten optimaal wensen te ondersteunen. Het bedrijf maakt deel uit van Soho Flordis International, een mondiaal bedrijf voor natuurlijke gezondheidszorg. De producten van Klaire Labs™ bestaan hoofdzakelijk uit actieve ingrediënten die worden geselecteerd op zuiverheid, biologische beschikbaarheid, goede documentatie en veiligheidskenmerken. Productie vindt plaats op basis van de richtlijnen voor Good Manufacturing Practices (GMP's) en kwaliteitscertificeringen van derden.

Meer informatie
Product Naam
Bioflavonoïde Complex met Quercetine
Merk
Klaire Labs
Inhoud
120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules, 1 tot 2 maal daags, met voedsel of zoals voorgeschreven door je arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per 2 capsules% ADH
Quercetine (als quercetinedihydraat) (verkregen van fava d'anta-boom) (Dimorphandra mollis) (bloemknop-extract) 500 mg **
Citrus Bioflavonoid Complex (Citrus aurantium) (fruit) (gestandaardiseerd op 50% citrusbioflavonoïden) 375 mg **
Rutine (als rutinetrihydraat) (verkregen van Japanse pagodeboom) (Sophora japonica) (extract van bloemknoppen) 150 mg **

** Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose, water) en L-leucine.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bioflavonoïde Complex met Quercetine
Uw waardering