C Plus - Vitamine C met Bioflavonïden

 • Vitamine C en citrus bioflavonoïden
 • Categorie: Immuunsysteem, Bloedvaten & Energie
 • Categorie: Essentieel antioxidant
 • 1.730 mg vitamine C en 224 mg citrus bioflavonoïden per dosering
 • 90 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
KL-228
EUR  24,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Vitamine C Plus met citrus bioflavonoïden van Klaire Labs

Deze formule van Klaire Labs bevat een combinatie van L-ascorbinezuur, L-ascorbylpalmitaat en citrus bioflavonoïden voor optimale vitamine C-waarden in het lichaam. Het mensenlichaam is, in tegenstelling tot de meeste dieren, niet meer in staat om zelf vitamine C aan te maken. We moeten het dus uit voeding of suppletie halen. Vitamine C kent talrijke gezondheidsclaims; het ondersteunt een goede conditie van onder meer de bloedvaten, het bindweefsel, de weerstand en het immuunsysteem. Dit geldt ook bij zware fysieke inspanning, bij training, sport en in een koude omgeving.

Voordelen:

 • Krachtige formule met 1.730 mg vitamine C en 224 mg citrus bioflavonoïden per dosering
 • Vitamine C bevordert de weerstand en het immuunsysteem
 • Vitamine C draagt bij aan een goede conditie van de bloedvaten en aderen
 • Vitamine C is goed voor het behoud van sterke botten en kraakbeen
 • Vitamine C activeert de natuurlijke energie in het lichaam
 • Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen dat helpt om de huid (van binnenuit) te versterken
 • Vitamine C bevordert de opname van ijzer in het bloed
 • Vitamine C ondersteunt de conditie van het tandvlees en een sterk gebit
 • Vitamine C helpt cellen beschermen tegen oxidatieve schade
 • Vitamine C draagt bij aan een goede geestelijke veerkracht
 • Vitamine C is goed voor de gemoedstoestand
 • Vitamine C werkt als antioxidant voor vitamine E
 • Vitamine C is goed voor het zenuwstelsel
 • Vitamine C is gunstig bij vermoeidheid
 • Bevat geen allergenen zoals gluten, caseïne, vis, schaaldieren, noten, pinda’s en soja
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen

L-ascorbylpalmitaat voor een hogere opname in het lichaam

Naast L-ascorbinezuur bevat C Plus L-ascorbylpalmitaat. Dit is een in vet oplosbare vorm (6-palmityl-L-ascorbinezuur) van vitamine C. Het is een ester van ascorbinezuur en het natuurlijke vetzuur palmitine. Ascorbylpalmitaat kan gemakkelijk doordringen in lipofiele weefsels. Het kan hierdoor in hogere doseringen worden opgenomen door het lichaam.

Vitamine C een belangrijke antioxidant

Vitamine C is als antioxidant een belangrijke stof in het 'antioxidantennetwerk' van het lichaam. Dit is een keten van verschillende synergetische en onlosmakelijk verbonden antioxidanten. Naast vitamine C zijn bijvoorbeeld ook glutathion en vitamine E onderdeel van dit netwerk. Vitamine C ondersteunt het antioxidatieve potentieel van het lichaam en draagt bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Vitamine C in de wintermaanden

Vitamine C wordt voornamelijk verkregen door de consumptie van fruit, groenten, supplementen, verrijkte voedingsmiddelen en dranken. Het vitamine C-gehalte in  voedsel vermindert door langdurige opslag en bij de bereiding van voedsel. In de winter zijn er minder lokale groente- en fruitsoorten beschikbaar. Gezien de vele gezondheidsclaims is vitamine C ook in de winter een zeer belangrijke vitamine. L-ascorbylpalmitaat in C Plus wordt goed opgenomen door het lichaam.

Krachtige combinatieformule met citrus bioflavonoïden

Bioflavonoïden komen tevens voor in citrusvruchten zoals citroen en sinaasappel. Het tweede ingrediënt van deze krachtige formule is dan ook het citrus bioflavonoïden complex van het fruit van de Citrus aurantium, gestandaardiseerd op 50% citrusbioflavonoïden. (Bio)flavonoïden zijn plantenstoffen die voorkomen in allerlei soorten groenten en fruit.

Wat zijn bioflavonoïden?

(Bio)flavonoïden zijn plantenstoffen die als pigmenten veel fruit en groenten kleuren. De stoffen spelen een rol in de stofwisseling van planten, als groeiregulatoren en bij de bescherming tegen ultraviolet licht, oxidatie en hitte. Bioflavonoïden zijn ontdekt door Albert Szent-Györgyi, één van de toonaangevende chemici uit het begin van de twintigste eeuw. Hij kreeg in 1937 de Nobelprijs voor de ontdekking en beschrijving van vitamine C. Tijdens het isolatieproces van vitamine C ontdekte Szent-Györgyi bioflavonoïden.

De benaming bioflavonoïden of flavonoïden werd voor het eerst gebruikt in 1952 door de Duitse onderzoekers Geissmann en Hinreiner. Inmiddels zijn meer dan vijfduizend natuurlijk voorkomende flavonoïden geïsoleerd uit verschillende planten. Flavonoïden vormen de grootste groep binnen de polyfenolen.

Over Klaire Labs

De missie van Klaire Labs™ is bijdragen aan een optimale gezondheid door middel van premiumkwaliteit nutraceuticals. Klaire Labs™ ontwikkelt producten zoals innovatieve probiotica, enzymen en speciale nutraceuticals voor gastro-intestinale en immuunondersteuning. Ze richten zich exclusief op zorgverleners die hun klanten optimaal wensen te ondersteunen. Het bedrijf maakt deel uit van Soho Flordis International, een mondiaal bedrijf voor natuurlijke gezondheidszorg. De producten van Klaire Labs™ bestaan hoofdzakelijk uit actieve ingrediënten die worden geselecteerd op zuiverheid, biologische beschikbaarheid, goede documentatie en veiligheidskenmerken. Productie vindt plaats volgens de richtlijnen voor Good Manufacturing Practices (GMP's) en kwaliteitscertificeringen van derden.

Meer informatie
Product Naam
C Plus - Vitamine C met Bioflavonïden
Merk
Klaire Labs
Inhoud
90 plantaardige capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules, 1 of 2 keer per dag met voedsel of zoals voorgeschreven door je arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per 2 capsules% ADH*
Vitamine C (als L-ascorbinezuur en L-ascorbylpalmitaat) 1,730 mg 1,821%
Citrus Bioflavonoid Complex (Citrus aurantium) (schil en fruit) (gestandaardiseerd op 50% hesperidin bioflavonoïden) 224 mg **

** Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose, water) en siliciumdioxide.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:C Plus - Vitamine C met Bioflavonïden
Uw waardering