Epicor® - natuurlijke immuunondersteuning

 • Saccharomyces cerevisiae
 • Categorie: Immuunsysteem
 • Gepatenteerd EpiCor®
 • 500 mg per capsule
 • 120 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
KL-220
EUR  67,50
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Epicor® van Klaire Labs

EpiCor® bevat gedroogd gistfermentaat van de hele cellen van Saccharomyces cerevisiae. EpiCor® bevat fosfolipiden, onverzadigde vetzuren, flavonoïden en andere natuurlijke polyfenolen, fytosterolen, bèta-glucanen, mannanoligosacchariden, aminozuren, vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. EpiCor® is een goed gedocumenteerd product en is een gepatenteerde formule.

Langdurige ondersteuning voor jong en oud

Voor een consistente ondersteuning kan EpiCor® het hele jaar door worden ingenomen. Het product heeft de GRAS-status (Generally Recognized As Safe) toegekend gekregen door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Het kan dus veilig worden gebruikt door volwassenen (500 mg per dag) en kinderen (afhankelijk van hun leeftijd en gewicht 125-500 mg per dag). EpiCor® is ook geschikt voor vegetariërs.

Voordelen:

 • Bevat de hele cel van Saccharomyces cerevisiae
 • Gepatenteerde formule EpiCor®
 • Bevat geen allergenen zoals gluten, caseïne, vis, schaaldieren, noten, pinda’s en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen

Saccharomyces cerevisiae

Saccharomyces cerevisiae, is een van de gistsoorten die veel voorkomt in natuurlijk voorkomende ecosystemen. Van levende Saccharomyces cerevisiae-culturen is vastgesteld dat ze gunstig zijn voor de gastheer wanneer ze in voldoende hoeveelheden aanwezig zijn. Saccharomyces cerevisiae wordt al lang gebruikt als een functioneel voedingssupplement. Het wordt ingezet voor talrijke werkingsgebieden in het lichaam.

Bij toeval ontdekt?

EpiCor® bevat een complexe mix van voedingsstoffen met een fascinerende ontwikkelingsgeschiedenis. Sinds 1943 produceerde Diamond V, een bedrijf in Iowa in de Verenigde Staten namelijk een fermentatieproduct van Saccharomyces cerevisiae. Het product werd gebruikt als toevoeging in voeding voor dieren speciaal voor hun spijsvertering. In 2004 werd in het bedrijf Diamond V opgemerkt dat de werknemers in de fabriek het hele jaar door een uitstekende vitaliteit hadden vergeleken met werknemers in andere bedrijven.

Productie volgens het MetaGen4™ proces

Verdere documentatie op basis van de werknemers van Diamond V en diverse doelgroepen resulteerde in de ontwikkeling van EpiCor®. Het unieke voedingsprofiel van EpiCor® wordt volledig geproduceerd uit Saccharomyces cerevisiae, volgens het gepatenteerde MetaGen4™ -proces. EpiCor® is een gepatenteerde formule, gebaseerd op een zorgvuldige bioanalyse en op protocollen voor kwaliteitsborging. Het gevarieerde aanbod van nuttige metabolieten is uniek voor EpiCor®.

GRAS-status en goed gedocumenteerd

EpiCor® bevat fosfolipiden, onverzadigde vetzuren, flavonoïden en andere natuurlijke polyfenolen, fytosterolen, bètaglucanen, mannanoligosacchariden, aminozuren, vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. EpiCor® wordt al jaren goed gedocumenteerd voor diverse toepassingen in het lichaam bij diverse doelgroepen. Er zijn talloze veiligheidstests uitgevoerd op EpiCor® en het heeft de GRAS-status.

Over Klaire Labs

Klaire Labs™ ontwikkelt hoogwaardige nutraceuticals zoals innovatieve probiotica, enzymen en speciale producten voor gastro-intestinale en immuunondersteuning. Klaire Labs™ richt zich exclusief op zorgverleners die hun klanten optimaal wensen te ondersteunen in hun gezondheid. De producten van Klaire Labs™ zijn zorgvuldig onderzocht en gedocumenteerd. De actieve ingrediënten worden geselecteerd op zuiverheid, biologische beschikbaarheid, goede documentatie en veiligheidskenmerken. Productie vindt plaats op basis van de richtlijnen voor Good Manufacturing Practices (GMP's) en kwaliteitscertificeringen van derden. Klaire Labs™ is onderdeel van Soho Flordis International, een wereldwijd premium bedrijf voor natuurlijke gezondheidszorg.

Meer informatie
Product Naam
Epicor® - natuurlijke immuunondersteuning
Art.nr.
KL-220
Merk
Klaire Labs
Inhoud
90 plantaardige capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsule per dag of zoals voorgeschreven door je arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per capsule % ADH
Gedroogd gistfermentaat (Saccharomyces cerevisiae) (hele cel) EpiCor® 500 mg **

** Aanbevolen dagelijke hoeveelheid niet vastgesteld.

‡ EpiCor® is een geregistreerd handelsmerk van Embria Health Sciences LLC.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose, water).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Epicor® - natuurlijke immuunondersteuning
Uw waardering