Interfase® - Biofilm Ontregelaar

 • Voorlopig niet leverbaar
 • Categorie: Biofilm Ontregelaar
 • Categorie: Speciale enzymen
 • Categorie: Darm & Spijsvertering
 • Interfase®
 • 120 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
KL-222
EUR  56,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Interfase® - Biofilm Ontregelaar van Klaire Labs

Interfase® is een krachtige gepatenteerde enzymformule die speciaal is ontwikkeld om gastro-intestinale biofilms te ontregelen. Biofilms blijven hierdoor hierdoor zogezegd ‘in balans’. Dit product bevat breedspectrum enzymen. Interfase® laat de goede micro-organismen ongemoeid.

Voordelen:

 • Gepatenteerde formule Interfase®
 • Bevat breedspectrum specifieke enzymen
 • Kan goed gecombineerd worden met prebiotica, probiotica en andere supplementen of kruidenextracten
 • Bevat geen allergenen zoals gluten, caseïne, vis, schaaldieren, noten, pinda’s en soja
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen

In combinatie met probiotica

We raden aan om InterFase® samen met een hoogwaardig probiotisch en/of prebiotisch product te gebruiken. Bijvoorbeeld probiotica van MegaFood of Prescript-Assist met meerdere bacteriestammen in de juiste actieve doseringen. InterFase® kan tevens met andere supplementen of kruidenextracten worden gecombineerd die een gunstig effect op de darmen hebben. Neem InterFase® op een lege maag, los van de maaltijd, zodat de enzymen optimaal effect hebben. Zorg vanzelfsprekend ook voor volwaardige voeding.

Biofilm: een microbieel overlevingsmechanisme

In onze darm leven populaties van micro-organismen. Deels leven microben vrij en onafhankelijk en deels zijn ze gekoloniseerd in een vaste, zogenoemde sessiele vorm in een biofilm. Een biofilm bestaat uit micro-organismen die zijn ingekapseld in zelf geproduceerd slijm van exopolysacchariden en exoproteïnen en hecht zich sterk aan oppervlaktes. De biofilm beschermt de micro-organismen in de darm en is de voorkeursomgeving voor de overgrote meerderheid van micro-organismen. Leven in een biofilm geeft bacteriën en gisten aanzienlijke overlevingsvoordelen. Het is als het ware een adaptief mechanisme dat microben in staat stelt te blijven bestaan en zich voort te planten in een gunstige micro-ecologische niche.

Gastro-intestinale biofilm

Belangrijke soorten micro-organismen die betrokken zijn bij de vorming van gastro-intestinale biofilm zijn Bacteroides, Bifidobacterium en Fusobacterium. Fusobacterium-soorten blijken een sleutelrol te spelen bij de vorming en instandhouding van gezonde biofilms. Echter alles draait om balans. Enkelvoudige bacteriën mogen bijvoorbeeld niet een te grote rol gaan spelen. Gezonde biofilms voorkomen op een natuurlijke wijze kolonisatie en biofilmvorming door minder wenselijke micro-organismen.

Speciale gepatenteerde formule Interfase®

De innovatieve enzymformule Interfase® biofilmontregelaar van Klaire Labs bevat een synergetische combinatie van verschillende enzymen, zoals glucoamylase, cellulase, hemicellulase, pectinase, bèta-1,3-glucanase, protease, peptidase-complex met dipeptidyl peptidase-IV (DPP-IV), lysozym, chitosanase en Serratia peptidase.

Gedocumenteerde activiteiten

InterFase® is ontwikkeld op basis van onderzoek naar de activiteit van de ingrediënten van de formule met behulp van het MBEC™ P&G apparaat. Dit apparaat is ontwikkeld door de Biofilm Research Group van de Universiteit van Calgary, die bestaat uit enkele van 's werelds toonaangevende autoriteiten op het gebied van biofilm microbiologie. Met behulp van het MBEC™ apparaat kan een biofilm worden gereproduceerd en kunnen de effecten van formules hierop worden beoordeeld. InterFase® is goed gedocumenteerd op biofilms van gramnegatieve en grampositieve bacteriën en gist. Gezonde biofilms gevormd door Bifidobacterium bifidum PT131, Bifidobacterium breve PT132, Bifidobacterium longum PT136, Lactobacillus casei PT116, Lactobacillus rhamnosus PT112, en Lactobacillus salivarius worden niet beïnvloed  door InterFase®.

Let op

Gebruik InterFase® bij voorkeur onder begeleiding van een (orthomoleculair) therapeut. Het product is niet bedoeld voor langdurig dagelijks gebruik. Het is ook niet bedoeld voor personen onder de 18 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven en personen met lever- of nieraandoeningen. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst je arts. 

Over Klaire Labs

Klaire Labs™, onderdeel van Soho Flordis International een mondiale organisatie voor natuurlijke gezondheidszorg, biedt een assortiment premiumkwaliteit nutraceuticals aan. Zij ondersteunen hulpverleners met producten voor hun klanten, zoals innovatieve probiotica, enzymen en speciale producten voor gastro-intestinale en immuunondersteuning. Een bijdrage leveren aan een optimale gezondheid, dat is waar Klaire Labs™ voor staat. De producten van Klaire Labs™ bevatten hoofdzakelijk actieve, zuivere ingrediënten met een hoge biologische beschikbaarheid. Ze zijn zorgvuldig onderzocht, gedocumenteerd en gebaseerd op veiligheid. Klaire Labs™ hanteert de richtlijnen voor Good Manufacturing Practices (GMP's) en kwaliteitscertificeringen van derden.

Meer informatie
Product Naam
Interfase® - Biofilm Ontregelaar
Merk
Klaire Labs
Inhoud
120 capsules
Gebruiksaanwijzing

Afhankelijk van leeftijd en grootte: Neem 1 capsule, 1 tot 4 maal daags tussen de maaltijden of zoals voorgeschreven door je arts of therapeut.

De capsules moeten zonder eten worden genomen om de effecten te maximaliseren.

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per capsule% ADH
Gepatenteerd enzymmengsel 425 mg **
Biedt de volgende actieve enzymen:
Polysaccharide-specifieke enzymen
Glucoamylase (met isolmaltase zijketenactiviteit)
Chitosanase
Cellulase
Hemicellulase (xylanase) en pectinase-complex
Beta-Glucanase
Eiwit- en peptidespecifieke enzymen
Protease/Peptidase Complex met endopeptidase-, exopeptidase- en DPP-IV-activiteit
Andere enzymen
Lysozym (van eiwit)
Serratia peptidase (enterisch gecoat)

** Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

‡ Peptizyme SP®, een geregistreerd handelsmerk van Specialty Enzymes.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose, water), ascorbylpalmitaat en microkristallijne cellulose.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Interfase® - Biofilm Ontregelaar
Uw waardering