L-Carnitine Tartraat

 • L-Carnitine van Carnipure®
 • Categorie: Hart, Bloedvaten & Energie
 • Gepatenteerde formule
 • 500 mg per capsule
 • 60 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
KL-223
EUR  42,35
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

L-Carnitine Tartraat van Klaire Labs

L-Carnitine Tartraat met Carnipure® is een speciale vorm van superieure kwaliteit L-carnitine. L-carnitine speelt een belangrijke rol in de energiestofwisseling in de lichaamscellen. De synergetische combinatie met tartraat versterkt de voordelen van L-carnitine. L-carnitine wordt ook wel vitamine Bt genoemd. Het komt van nature voor in ons lichaam.

Voordelen:

 • L-carnitine van superieure kwaliteit van Carnipure®
 • Sporters, ouderen en vegetariërs kiezen vaak voor L-carnitine
 • Bevat geen allergenen zoals gluten, caseïne, vis, schaaldieren, noten, pinda’s en soja
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs
 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen

Carnipure® L-carnitine van hoge kwaliteit

Carnipure® is een speciale kwaliteit L-carnitine, vervaardigd door het Zwitserse bedrijf Lonza. Producten die het Carnipure®-kwaliteitszegel op de verpakking dragen, bevatten gegarandeerd L-carnitine van hoge kwaliteit. Lonza heeft het ingrediënt Carnipure® al dertig jaar zorgvuldig gedocumenteerd in diverse toepassingen, als ingrediënt in andere producten en als losstaand voedingssupplement.

L-carnitine voor ouderen, sporters en vegetariërs

L-carnitine komt van nature voor in ons lichaam en ons dieet. Ons lichaam kan kleine hoeveelheden L-carnitine produceren, mits de voorlopers (twee essentiële aminozuren, lysine en methionine) en de cofactoren (vitamines C, B3, B6 en ijzer) beschikbaar zijn. Het vraagt dan ook om voldoende toevoer van deze voedingsstoffen.

Een vegetarisch dieet is erg laag in L-carnitine en ook in de voorlopers om L-carnitine in het lichaam te produceren. Carnipure® L-carnitine wordt niet gewonnen uit vlees en is daarom bij uitstek geschikt voor vegetariërs.

Het vermogen van het lichaam om L-carnitine te produceren neemt af met de leeftijd. Ook eten ouderen om verschillende redenen vaak minder vlees, wat leidt tot een verminderde inname van L-carnitine via de voeding.

Veilig voor dagelijkse consumptie

L-carnitine is een veilige stof en kan maanden of zelfs jaren zonder bijwerkingen worden ingenomen. De Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) heeft een veiligheidsevaluatie gemaakt van Carnipure® L-carnitine en kwam tot de conclusie dat tot 2 g aanvullende L-carnitine per dag veilig is voor dagelijkse consumptie. Sporters, atleten, ouderen, vegetariërs en mensen die hun gezondheid willen ondersteunen, kiezen vaak voor een supplement met L-carnitine met Carnipure®.

Over Klaire Labs

Klaire Labs™, onderdeel van Soho Flordis International een mondiale organisatie voor natuurlijke gezondheidszorg, biedt een assortiment premiumkwaliteit nutraceuticals aan. Zij ondersteunen hulpverleners met producten voor hun klanten, zoals innovatieve probiotica, enzymen en speciale producten voor gastro-intestinale en immuunondersteuning. Een bijdrage leveren aan een optimale gezondheid, dat is waar Klaire Labs™ voor staat. De producten van Klaire Labs™ bevatten hoofdzakelijk actieve, zuivere ingrediënten met een hoge biologische beschikbaarheid. Ze zijn zorgvuldig onderzocht, gedocumenteerd en gebaseerd op veiligheid. Klaire Labs™ hanteert de richtlijnen voor Good Manufacturing Practices (GMP's) en kwaliteitscertificeringen van derden.

Meer informatie
Product Naam
L-Carnitine Tartraat
Merk
Klaire Labs
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsule, 1 tot 4 maal daags met voedsel of zoals voorgeschreven door je arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per capsule% ADH
L-Carnitine (als L-carnitinetartraat) 500 mg **

** Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

‡ Carnipure®-merk, een in licentie gegeven handelsmerk van Lonza, Ltd. Gebruikt onder licentie van Lonza, Ltd.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose, water), microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat en siliciumdioxide.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L-Carnitine Tartraat
Uw waardering