Zoethout Extract

  • Rijk aan glycyrrhizine
  • Categorie: Dag-en-nachtritme & Bijnieren
  • Via waterextractie
  • 1200 druppels
  • 59 ml
Niet op voorraad
SKU
MA-213
EUR  49,50
  • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
  • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Zoethoutwortelextract van BioMatrix

Het biologische zoethoutwortel extract van BioMatrix bevat per dosering van 1 druppel (0,05 ml) 35 mg zoethoutwortel extract van de plant Glycyrrhiza glabra. Het extract is rijk aan de voedingsstof glycyrrhizine. De moleculaire structuur van glycyrrhizine lijkt erg op die van corticosteroïden. Zoethoutwortelextract wordt gebruikt voor de ondersteuning van een normaal dag-en-nachtritme en de bijnieren.

Voordelen

  • Biologisch zoethoutwortelextract
  • Rijk aan glycyrrhizine
  • Extractie via gezuiverd water

100% biologisch en rijk aan glycyrrhizine

De zoethoutwortel die wordt gebruikt voor het zoethoutwortelextract van BioMatrix wordt 100% biologisch geteeld en geoogst. Voor het oogsten wordt er via een hogedrukvloeistofchromatografiemethode ofwel een zogenoemde HPCL-test, getest of de hoeveelheid glycyrrhizine in de zoethoutplant op zijn hoogst is. Als dat het geval is, wordt binnen enkele dagen de glycyrrhizine middels waterextractie gewonnen uit het ruwe materiaal.

Waarom zoethoutwortelextract van BioMatrix?

BioMatrix onderwerpt alle door hen ontwikkelde producten in hun laboratorium aan pre- en postinname testen en valideert zo de effectiviteit. De voedingsstoffen die worden gebruikt zijn van therapeutische, farmaceutische en / of bio-identieke kwaliteit, zo ook de zoethoutwortelextract van BioMatrix. De voedingsstoffen kennen een hoge biologische beschikbaarheid. Alle producten van BioMatrix, ook zoethoutwortelextract, worden vervaardigd volgens de richtlijnen van de FDA en de Good Manufacturing Practices.

Let op

Glycyrrhizine kan een hoge bloeddruk veroorzaken, zout en water vasthouden en lage kaliumconcentraties veroorzaken. Gebruik je medicijnen en wil je dit product gebruiken, raadpleeg dan eerst je arts. Gebruik zoethoutwortelextract niet tijdens de zwangerschap of bij hart- en vaataandoeningen.

Over BioMatrix

BioMatrix ondersteunt artsen en therapeuten die verder gaan dan symptoombestrijding en de oorzaak van lichamelijke problemen wensen te achterhalen. Gevolgen van chronische stress hebben speciale aandacht in de visie van Biomatrix. Het bedrijf ontwikkelt sinds 1998 volwaardige formules met voedingssupplementen specifiek gericht op werkingsmechanismen in het lichaam. De ingrediënten zijn van de hoogste beschikbare kwaliteit, zijn zeer biologisch beschikbaar en productie vindt plaats volgens de FDA en cGMP richtlijnen. Dankzij deze complete, goed gedocumenteerde formules bevat één product alles wat klanten van BioMatrix op dat moment nodig hebben. Een krachtige ondersteuning van het lichaam op een natuurlijke manier.

Meer informatie
Product Naam
Zoethout Extract
Art.nr.
MA-213
Merk
Biomatrix
Inhoud
59 ml / 1200 druppels
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 of meerdere druppels 1 tot 3 keer per dag, of zoals voorgeschreven door een medisch professional. Gebruik na 3 uur 's middag wordt niet aangeraden.

Contra-indicaties: hoge bloeddruk, hartproblemen, nierziekten, levercirrose en cholestatische leverziekten.

Ingrediënten per dosering
1 druppel bevatHoeveelheid per portie% DV
zoethoutwortelextract 10.5 mg **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Glycerine, gezuiverd water.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zoethout Extract
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: