Lauricare™ - Natuurlijke Tandpasta

 • Tandpasta met Lauricidin®
 • Categorie: Tand- en Mondverzorging
 • Bevat Monolaurine
 • Plantaardig basis
 • 165 gram
Niet op voorraad
SKU
MC-112
EUR  24,10
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Lauricare™ Natuurlijke Tandpasta van Med-Chem Labs

Lauricare™ Natuurlijke Tandpasta is een gepatenteerde formule op basis van Lauricidin®. De tandpasta bevat het pure plantaardige monolaurine-extract Lauricidin®. Lauricidin® wordt vervaardigd uit een deel laurinezuur en een deel glycerol. Het laurinezuur is afkomstig van pure kokosolie. Met Lauricare™ tandpasta verwijder je tandplak op een natuurlijke wijze. De krachtige formule bevat geen sulfaten, SLS en fluor en draagt bij aan wittere tanden, een frisse ademhaling en een heldere glimlach.

Voordelen

 • Een tube gaat tot 5 weken mee
 • Bevat het natuurlijke vetzuur monolaurine
 • Met gepatenteerde Lauricidin®
 • Effectieve en natuurlijke mondverzorging
 • Voor een witter effect en een frisse adem
 • Plantaardig basis, met pepermuntsmaak
 • Bevat geen kunstmatige smaak-, zoet- en kleurstoffen
 • Bevat geen conserveermiddelen
 • Bevat geen fluor, sulfaten, SLS, gluten en schuimt niet

Lauricidin®

Lauricidin® bevat monolaurine, de glycerolester van laurinezuur. Monolaurine is een natuurlijk vetzuur dat wordt gewonnen uit kokosolie. Het wordt gebruikt in cosmetica, als voedingsadditief en als voedingssupplement. De bijzondere eigenschappen ervan passen uitstekend in een bewuste, gezonde en vitale leefstijl. Monolaurine komt van nature voor in onder meer moedermelk, kokosolie, saw palmetto en de vrucht bittermeloen. 

Ontdekt in 1960 en bewezen effectief

Monolaurine werd in 1960 ontdekt door Dr. Jon Kabara tijdens zijn werkzaamheden op de chemie afdeling van de Universiteit van Detroit. Samen met zijn studenten deed hij onderzoek naar laurinezuur en monolaurine en brachten ze de bijzondere heilzame eigenschappen in kaart. Niet lang daarna werd Med-Chem Laboratories opgericht en was de productie van het eerste monolaurine supplement Lauricidin® een feit. Naast dit voedingssupplement heeft Med-Chem Labs Lauricidin® verwerkt in diverse afgeleide producten zoals verzorgingsproducten en nutricosmetica onder de noemer van twee afgeleide labels met Lauricidin®, namelijk LauriShield™ en Lauricare™.

Een krachtige natuurlijke tandpasta

Lauricare™ tandpasta is een geheel natuurlijke formule op plantaardige basis. De tandpasta heeft een pepermuntsmaak voor een frisse adem en zorgt voor wittere tanden. De tandpasta schuimt nauwelijks. Deze natuurlijke tandpasta bevat geen kunstmatige smaak-, zoet- en kleurstoffen, geen conserveermiddelen en geen fluor, sulfaten, SLS en gluten. Alle ingrediënten zijn veilig in gebruik en niet toxisch. Lauricare™ tandpasta is van zeer hoge professionele kwaliteit en is geproduceerd na jarenlang onderzoek.

Over Med-Chem Labs

Med-Chem Labs werd in 1966 opgericht door professor dr. Jon Kabara. Kabara ontdekte in de jaren zestig de gunstige effecten van monolaurine in moedermelk. Op basis hiervan ontstond Med-Chem Labs en werd het voedingssupplement Lauricidin®, gebaseerd op monolaurine, als merk en product op de markt gebracht. Lauricidin® is zuivere monolaurine en wordt vervaardigd uit een deel laurinezuur en een deel glycerol. Het laurinezuur is afkomstig van pure kokosolie. Med-Chem Labs voert twee afgeleide labels van Lauricidin® namelijk LauriShield™ en Lauricare™. LauriShield™ is Lauricidin® voor herstel en ondersteuning van de huid. Lauricare™ betreft geheel natuurlijke verzorgingsproducten met Lauricidin® zoals onder meer deodorant, tandpasta, handverzorging en body lotion.

Meer informatie
Product Naam
Lauricare™ - Natuurlijke Tandpasta
Art.nr.
MC-112
Merk
Med-Chem Labs
Inhoud
165 gram
Gebruiksaanwijzing

Poets je tanden met Lauricare bij voorkeur na iedere maaltijd of in ieder geval 2 keer per dag.

Ingrediënten per dosering

Gezuiverd water, calciumcarbonaat, glycerine, Xylitol, gehydrateerde siliciumdioxide, Lauricidin®, stevia-extract, pepermuntolie, carrageen, kaliumsorbaat en dinatrium EDTA.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lauricare™ - Natuurlijke Tandpasta
Uw waardering