Lauricare™ Natuurlijke Tandpasta
EUR  20,95

Lauricare™ Natuurlijke Tandpasta van Med-Chem Labs bij Ergomax

 • Een tube gaat tot 5 weken mee
 • Effectieve en natuurlijke mondverzorging
 • Voor een witter effect en een frisse adem
 • Plantaardig basis
 • 165 gram
Op voorraad
SKU
MC-112
EUR  20,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Natuurlijke Tandpasta van Lauricare met Lauricidin

Verwijder tandplak op een natuurlijke wijze met de Natuurlijke Tandpasta van Lauricare met Lauricidin. De krachtige formule is vrij van SLS en Fluoride en draagt bij aan wittere tanden, een frissere ademhaling en een heldere glimlach.

Voordelen Natural Toothpaste

 • Een tube gaat tot 5 weken mee
 • Effectieve en natuurlijke mondverzorging
 • Voor een witter effect en een frisse adem
 • Plantaardig basis
 • 165 gram

Lauricidine

Monolaurine -de glycerolester van laurinezuur- is een natuurlijk vetzuur dat wordt gewonnen uit kokosolie en heeft bijzondere eigenschappen die aansluiten bij een bewuste, gezonde en optimale levensstijl. Het wordt voornamelijk gebruikt in de cosmetica, als voedingsadditief, of als voedingssupplement. Een van de bijzondere eigenschappen van dit vetzuur is namelijk dat het de buitenste coating (biofilm) van ongewenste bacteriën, virussen en schimmels aantast. Monolaurine komt van nature voor in moedermelk en verschillende voedingsproducten zoals kokosolie, geitenmelk, palmolie en de vrucht van de bitter melon.

Monolaurine werd in 1960 ontdekt door Dr. Jon Kabara tijdens zijn werkzaamheden op de chemieafdeling van de Universtiteit van Detroit. Experimenten met laurinezuur en monolaurine brachten de bijzondere eigenschappen aan het licht.

Kort hierna werd Med-Chem Laboratories opgericht en de productie van het eerste monolaurine supplement “Lauricidine” was een feit. Inmiddels is het ruim 40 jaar geleden en Lauricidine wordt nog steeds met veel succes gebruikt door professionals in de gezondheidszorg en de cosmetische wereld.

Veiligheid en gebruik

Lauricidine geeft geen serieuze bijwerkingen en is zelfs GRAS (generally recognized as safe) gecertificeerd door de FDA in de Verenigde Staten. Lauricidine is dus niet toxisch. Bij inname van lauricidine kan een enkele keer een zogenaamde “Herxheimer-reactie” ontstaan. Aangezien dit bij tandpasta slechts in zeer kleine hoeveelheden gebeurt, zal hier geen sprake van zijn.

Meer informatie
Product Naam
Lauricare™ Natuurlijke Tandpasta
Merk
Med-Chem Labs
Inhoud
165 gram
Gebruiksaanwijzing

Poets je tanden met Lauricare bij voorkeur na iedere maaltijd of in ieder geval 2 keer per dag.

Ingrediënten per dosering

Gezuiverd water, calciumcarbonaat, glycerine, Xylitol, gehydrateerde siliciumdioxide, Lauricidin®, stevia-extract, pepermuntolie, carrageen, kaliumsorbaat en dinatrium EDTA.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lauricare™ Natuurlijke Tandpasta
Uw waardering