check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

MegaFlora® 200 - 200 miljard CFU (intensieve kuur)

► Bevat 14 zuurbestendige probiotische stammen
► 200 miljard CFU aan levende bacteriën
► Intensieve formulering voor 7 dagen
► Bevat geen herbiciden, pesticiden, gluten en soja
► Gecertificeerd geen residu van glyfosfaat
► 7 capsules 

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  29,95
- +
MegaFood
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Het darmmicrobioom: een ingenieus samenspel

De samenwerking tussen het lichaam en de darmbacteriën is een van de meest ingenieuze samenwerkingen in ons lijf. De microben in de darmflora maken belangrijke stoffen aan zoals vitamines en neurotransmitters. Het menselijk lichaam draagt bij door te fungeren als gastheer voor de bacteriën. Deze collaboratie is belangrijk om het lichaam in balans te houden, want de darmflora is een van de meest complexe ecosystemen in ons lijf.

Extra intensieve formulering voor zeven dagen

Deze capsules werken met verschillende soorten en bacteriestammen die van nature voorkomen in de darmen en de formule is extra sterk gedoseerd: Een stootkuur speciaal geformuleerd voor de volwassen darmflora van iedereen die door omstandigheden wel wat extra's kan gebruiken! Maar liefst 14 unieke zuurbestendige probiotische stammen speciaal geformuleerd in een uitermate krachtige zevendaagse kuur!

Voordelen van MegaFlora 200 Probiotica capsules

  • Voor deze probiotica zijn bacteriën uit 14 verschillende stammen geselecteerd.
  • De pillen bevatten zo’n 200 miljard verschillende actieve organismen.
  • De probiotica zijn speciaal ontwikkeld voor 50 plussers.
  • De probiotica capsules zijn volledig natuurlijk en maken geen gebruik van kunstmatige additieven
  • Een uitgebalanceerde formulering van beschermende probiotica waaronder Lactobacillus rhamnosus en Lactobacillus lactis

Speciale formule MegaFlora 200

Omdat er zo veel bacteriën te vinden zijn in onze darmflora, moet je ze in grote getale innemen als je wil dat het effect heeft. Vaak zijn de microben echter al dood voordat ze jouw darm kunnen bereiken. Dit komt vooral door het bijtende maagzuur waar ze eerst doorheen moeten. De probiotica van MegaFood is zo gemaakt dat de bacteriën bestand zijn tegen al jouw lichaamszuren. De capsules bevatten levende organismen van verschillende soorten en stammen.

MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek doordat het niet alleen zelf zijn concentraten maakt, maar ook zelf zijn producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen in tact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

Productinformatie

Naam MegaFlora® 200 - 200 miljard CFU (intensieve kuur)
Merk MegaFood
Inhoud 7 capsules
Gebruiksaanwijzing Neem een capsule per dag tijdens een maaltijd.
Dosering 1 capsule
Ingrediënten per dosering

Probiotische mix met 200 miljard CFU ♦
Lactobacillus rhamnosus **, Lactobacillus lactis **, Bifidobacterium lactis **, Lactobacillus gasseri **, Lactobacillus acidophilus **, Lactobacillus casei **, Bifidobacterium longum **, Lactobacillus paracasei **, Lactobacillus plantarum **, Bifidobacterium bifidum **, Streptococcus thermophilus **, Lactobacillus bulgaricus **, Lactobacillus salivarius **, Bifidobacterium infantis **.

**% Dagelijkse waarde (DV) niet vastgesteld
 ♦ Kolonie-vormende eenheden

Overige Ingrediënten Cellulose, L-Leucine, Silica.
Allergenen Bevat geen soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, selderij, mosterd, noten, sesam, melk, ei, vis, schaaldieren of weekdieren.
Geschikt voor veganisten Ja
Geschikt voor vegetariërs Ja
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer