Probiotica - Megaflora Vrouwen - 50 miljard units
Vanaf EUR  45,95

Probiotica - Megaflora Vrouwen - 50 miljard units

 • 50 miljard organismen per capsule
 • 4 verschillende stammen
 • Vrij van gluten, zuivel en soja
 • 1-2 capsules per dag
 • Bevat geen pesticiden, herbiciden
 • 60 of 90 vegetarische capsules
 • Speciaal voor vrouwen
Je bespaart EUR 6.98 als je 90 capsules bestelt in plaats van 60 capsules.
Op voorraad
SKU
MF-20-D-config
Vanaf EUR  45,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MegaFlora Probiotica voor vrouwen

Onze darmflora bevat een van de meest vernuftige ecosystemen in ons lichaam. De wisselwerking tussen de aanwezige bacteriën en ons lijf is een knap staaltje samenwerking. De microben voorzien het lichaam onder meer van belangrijke vitaminen en neurotransmitters. Het lijf fungeert op zijn beurt als betrouwbare gastheer voor de bacteriën. Deze symbiose houdt het lichaam in balans.

Voordelen van MegaFlora Probiotica capsules

 • Probiotica kunnen ook ingezet worden voor de vagina en urineweg.
 • De capsules bevatten bacteriën uit 14 verschillende stammen.
 • De capsules voorzien het lichaam van 50 miljard actieve organismen.
 • In de mix vind je verschillende bacteriën: onder meer Lactobacillus rhamnosus en Lactobacillus plantarum. Deze twee bacteriesoorten zijn specifiek gericht op de vrouw.
 • De probiotica capsules zijn volledig natuurlijk en maken geen gebruik van kunstmatige additieven
 • Het middel kan ook tijdens de zwangerschap worden ingenomen.

Speciale formule voor de vrouw

De darmflora bevat miljarden bacteriën met elk hun eigen functie. Wanneer deze microben via capsules worden ingenomen, dood het maagzuur ze vaak al voordat ze de plek van bestemming bereiken. De probiotica van MegaFlora zijn echter zo samengesteld dat de aanwezige bacteriën bestand zijn tegen lichaamszuren. De capsules bevatten levende microben van verschillende soorten en bacteriestammen die speciaal uitgezocht zijn op hun optimale werking voor het vrouwelijk lichaam. Dit product is niet alleen goed voor de darmen maar ook voor de vagina en urineweg. Daarnaast is er een cranberry-extract aan de probiotica toegevoegd om de werking van de bacteriën te ondersteunen.

Dagelijks een capsule

Doordat het lichaam zelf al enorme aantallen bacteriën bevat, heeft het alleen zin om probiotica in te nemen met grote aantallen microben. De capsules van MegaFlora zijn voorzien van meer dan 50 miljard actieve bacteriën die zorgvuldig worden geselecteerd uit gezonde voedselbronnen. Neem 1 capsule per dag in tijdens de maaltijd. De tabletten kunnen ook door zwangere vrouwen worden gebruikt.

MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van natuurlijke voedingssupplementen. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek doordat het niet alleen zelf zijn concentraten maakt, maar ook zelf zijn producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen in tact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

 

Meer informatie
Product Naam
Probiotica - Megaflora Vrouwen - 50 miljard units
Merk
MegaFood
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 of meerdere capsules per dag bij een maaltijd

Koeling
Gekoeld bewaren
Ingrediënten per dosering

FoodState Cranberry 400mg, FoodState Prebiotische Mix 240mg (80mg Bieten wortel, 80mg Kliswortel, 300mg Paardebloem wortel), Women's Healthy Microbiome 30 Billion CFU (Lactobacillus plantarum (LP115), Lactobacillus rhamnosus (HN001). Original MegaFlora Blend 50 Billion CFU; 50 miljard CFU's* (Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus brevis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Streptococcus thermophilus) †. * Gegarandeerd 50 miljard organismen ten tijde van productie. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Plantaardige cellulose, L-leucine, silica.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Probiotica - Megaflora Vrouwen - 50 miljard units
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: