Blood Builder® - Bloed Complex
Vanaf EUR  21,75

Blood Builder® - Bloed Complex

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Bloed & bloedvaten
 • MegaFood’s bestseller
 • Bevat non-heemijzer
 • Draagt bij tot normale bloedvorming*
 • Vitamine C en foliumzuur
 • 30, 60 of 90 tabletten
Op voorraad
SKU
MF-14-config
Vanaf EUR  21,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Blood Builder® - Bloed Complex van MegaFood

Het bloed in jouw lichaam zorgt voor een evenredige verdeling van voedingsstoffen en voor de afvoer van overtollige stoffen. Bloed is opgebouwd uit rode bloedcellen, witte bloedcellen en bloedplaatjes. De vloeistof heeft een groot aantal functies in het lichaam, zo draagt het onder meer bij aan het zuurstoftransport, de lichaamstemperatuur en het immuunsysteem. MegaFood's Blood Builder is één van de bestsellers van MegaFood! De formule bevat onder meer Foodstate® vitamine C, dat de opname van non-heemijzer uit voeding ondersteunt en belangrijk is voor de bloedvaten. Verder bevat de mix Foodstate® Foliumzuur, vitamine B12 en non-heemijzer, die bijdragen aan een normale bloedvorming en de aanmaak van rode bloedlichaampjes ondersteunen.

Optimale formule voor jouw bloed

De tabletten van MegaFood's Blood Builder - Bloed Complex bevatten een uitgekiende mix van ingrediënten die specifiek gericht zijn op het ondersteunen van een normale bloedvorming. De mix bevat Foodstate® Vitamine B12 en C, non-heemijzer en folaat. Folaat draagt bij aan een normale bloedvorming, ijzer heeft een gunstige invloed op de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine en is goed voor een normaal zuurstoftransport in het lichaam, vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen, wat belangrijk is voor soepele aderen en ook vitamine B12 ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes. Niet voor niets is dit supplement één van MegaFood's bestsellers! De mix is er namelijk op gericht het ijzergehalte in het lichaam te verhogen zonder nare bijwerkingen, zoals misselijkheid of constipatie. De tabletten kunnen op ieder moment van de dag worden ingenomen.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

De Foodstate Nutrients van MegaFood worden vervaardigd door vitaminen en mineralen via een uniek en gepatenteerd proces te verbinden aan planten of biergist. In tegenstelling tot bij geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze unieke, gepatenteerde techniek er met behulp van enzymen voor dat het natuurlijke proces wordt nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verwerken en samenbrengen in hun structuur. De vitaminen en mineralen worden aldus via een biotransformatief proces ‘gerenatureerd’. Denk hierbij aan een andijvieplant die inorganisch zink opneemt uit de bodem en in haar blad tot organisch zink verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de de Foodstate Nutrients goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar worden aangeboden in de vorm en als onderdeel van echt voedsel.

Voordelen: 

 • Vitamine C is belangrijk voor de bloedvaten en ondersteunt de ijzeropname
 • Foliumzuur draagt bij aan een normale bloedvorming
 • Non-heemijzer en vitamine B12 ondersteunen de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • De tabletten zijn vervaardigd uit een optimale samenstelling van verschillende Foodstate® Mineralen en Vitaminen
 • Vrij van gluten, soja en zuivel en geschikt voor vegetariërs
 • Het product kan op ieder moment van de dag, zelfs een lege maag, worden ingenomen

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood is een premiumbedrijf in de vitaminen- en supplementenindustrie dat vers en puur voedsel gebruikt voor het maken van haar producten. Alle producten worden geproduceerd met hoogwaardige ingrediënten en zonder toevoeging van chemische middelen. De producten zijn dan ook vrij van GMO, soja en allergenen. MegaFood is bovendien het enige bedrijf in dit segment dat zelf zijn eigen concentraten maakt en ook zelf de producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. Door zo te werken, heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ garanderen.

* Folaat draagt bij tot een normale bloedvorming

Meer informatie
Product Naam
Blood Builder® - Bloed Complex
Art.nr.
MF-14-config
Merk
MegaFood
Inhoud
30, 60 of 90 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

15 mg Vitamine C (ascorbinezuur met biologische sinaasappel) 18,7%, 680 mcg Folaat DFE (foliumzuur met broccoli) 340%, 30 mcg Vitamine B12 (cyanocobalamine met S. cerevisiae) 1,000%, 26 mg IJzer (mineraalgebonden S. cerevisiae) 186%, 125 mg bietenwortel*. % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Stearinezuur, cellulose.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blood Builder® - Bloed Complex
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Aanrader
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik raad dit product aan iedereen aan die last heeft van vermoeidheid en haaruitval.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: