Bone Health - Botten Complex

 • Categorie: Botten & gewrichten
 • Goed voor het skelet*
 • 1000 IU (25 mcg) Vitamine D
 • Met vitamine K1, K2 en D3
 • Rijk aan magnesium
 • Bevat calcium en boron
 • 40 of 120 tabletten
Je bespaart EUR 19.90 als je 120 tabletten bestelt in plaats van 40 tabletten.
Niet op voorraad
SKU
MF-03-60-config
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Bone Health - Botten Complex van MegaFood

Ons skelet bestaat uit een ruime verzameling van 206 verschillende botten. Ze zorgen niet alleen voor ondersteuning van het lichaam, maar beschermen ook alle kwetsbare lichaamsonderdelen. Onze botten dienen als opslagplaats voor mineralen en hebben een functie bij onze stofwisseling. De formule van MegaFood’s Bone Health - Botten Complex bevat onder meer calcium en magnesium die beiden zorgen voor het behoud van sterke botten.

Van vitamine K tot Boron

MegaFood’s Botten Complex is samengesteld uit verschillende Foodstate® Vitaminen en Mineralen. Vitamine K helpt bij de opname van mineralen in het botweefsel, calcium is van belang voor de samenstelling van de botten en vitamine D3 is goed voor de opname van kalk. Ook magnesium en vitamine C spelen een rol bij de botaanmaak. Het geheel is aangevuld met de fascinerende elementaire stof boron, waarvan wordt gedacht dat het in de natuur een belangrijke verstevigende rol speelt en waarover nog altijd veel interessante ontdekkingen worden gedaan.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

Bij het vervaardigen van MegaFood’s Foodstate Nutrients worden vitaminen en mineralen, in tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, via een uniek en gepatenteerd proces verbonden met planten of biergist. De biotransformatie die de vitaminen en mineralen dan ondergaan, kan omschreven worden als ‘renatureren’. Zo wordt namelijk het natuurlijke proces met behulp van enzymen nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem en in hun structuur verwerken en vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan de bietenplant, die inorganisch kalium opneemt uit de aarde en in haar blad tot organisch kalium transformeert en opslaat. Doordat de Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm en in hetzelfde compleet natuurlijke “pakket” worden aangeboden als voedsel, kan het lichaam ze ook optimaal herkennen en opnemen.

Voordelen:

 • Mix van Foodstate® Vitamine C, K1, K2, D3, Calcium, Magnesium en Boron
 • Calcium is goed voor het behoud van sterke botten
 • Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten
 • Magnesium is van belang voor de samenstelling van de botten
 • De tabletten bevatten geen artificiële zoutverbindingen
 • Het product bevat is gemaakt met verse ingrediënten die direct bij de boer vandaan komen
 • Vrij van gluten, soja en zuivel en geschikt voor vegetariërs

Hoogwaardige ingrediënten

Bone Health - Botten Complex van MegaFood bevat geen kunstmatige zoutverbindingen zoals chloride, carbonaat en oxide. Er wordt gewerkt met verse grondstoffen die rechtstreeks van de boer komen. De verwerking gaat bovendien volgens een uniek productieproces dat erop gericht is vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk te behouden. MegaFood’s Foodstate Nutrients zijn daardoor van een unieke kwaliteit en kunnen goed door het lichaam worden opgenomen.

Over MegaFood – Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De producten zijn geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor alle belangrijkste voedingsstoffen intact blijven. De concentraten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit. Om dat te kunnen garanderen, worden ze standaard op puurheid en potentie getest in het hypermoderne analytische laboratorium van MegaFood.

* Calcium, magnesium en vitamine D zijn goed voor het skelet

Meer informatie
Product Naam
Bone Health - Botten Complex
Art.nr.
MF-03-60-config
Merk
MegaFood
Inhoud
40 of 120 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 4 tabletten per dag. Kan op ieder moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

100 mg Vitamine C (ascorbinezuur met biologische sinaasappel) 167%, 1000 IU Vitamine D3 (cholecalciferol met S. cerevisiae) 250%, 120 mcg Vitamine K1 / K2 (fytonadion / menaquinon-7 met kool) 150%, 500 mg Calcium ( rijstaminozuurchelaat) 50%, 300 mg magnesium (rijstaminozuurchelaat) 75%, 3 mg borium (mineraal gebonden S. cerevisiae) **, 2 mg kalium (mineraal gebonden S. cerevisiae) <1%. % = Referentie-inname (RI), ** RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Guar Gum, Stearinezuur, silica, bruine rijst, plantaardige cellulose.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bone Health - Botten Complex
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: