Vitamine D3 - 1000 IE

 • Categorie: Immuunsysteem
 • Vegetarische vorm van D3
 • 1000 IE (25 mcg) D3 per dosis
 • Nourishing Food & Herb Blend
 • Ondersteunt de afweer*1
 • Goed voor de spieren*2
 • 30 of 90 tabletten 
Niet op voorraad
SKU
MF-41-config
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Vitamine D3 - 1000 IE van MegaFood

Ons lichaam heeft vitamine D onder meer nodig omdat het de calciumopname in de botten verhoogt. Zo draagt de vitamine dus bij aan het behoud van sterke botten en aan een sterk gebit. Vitamine D3 heeft bovendien een positieve invloed op het immuunsysteem, is goed voor de spiermassa en bevordert een goed calciumgehalte in het bloed. Vitamine D3 is met name geschikt voor ouderen en voor mensen die niet veel buiten komen. Omdat alle supplementen van MegaFood zo worden gemaakt dat ze geschikt zijn voor vegetariërs, wordt de vitamine D3 voor dit supplement gewonnen uit wolvet (lanoline).

Geschikt voor vegetariërs

Met 1000 IE (25 mcg) Foodstate® Vitamine D3 per dosis zijn deze Vitamine D3 tabletten van MegaFood speciaal ontwikkeld om het immuunsysteem, de botten en een normale spierwerking te ondersteunen. Vitamine D3 wordt in beperkte mate door het lichaam zelf gevormd in de huid onder invloed van zonlicht en komt daarnaast in enkele dierlijke voedingsmiddelen voor, zoals vette vis of eieren. Gelukkig voor vegetariërs zijn er inmiddels ook een aantal vegetarische varianten van deze vitamine op de markt, waaronder dit supplement van MegaFood dat wordt gewonnen uit wolvet (lanoline). Aan het supplement is MegaFood’s Nourishing Food & Herb Blend toegevoegd, bestaande uit onder meer peterselie, broccoli, wortel en rode biet, ter ondersteuning van de natuurlijke werking van Vitamine D3.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

Bij het vervaardigen van MegaFood’s Foodstate Nutrients worden vitaminen en mineralen, in tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, via een uniek en gepatenteerd proces verbonden met planten of biergist. De biotransformatie die de vitaminen en mineralen dan ondergaan, kan omschreven worden als ‘renatureren’. Zo wordt namelijk het natuurlijke proces met behulp van enzymen nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem en in hun structuur verwerken en vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan de bietenplant, die inorganisch kalium opneemt uit de aarde en in haar blad tot organisch kalium transformeert en opslaat. Doordat de Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm en in hetzelfde compleet natuurlijke “pakket” worden aangeboden als voedsel, kan het lichaam ze ook optimaal herkennen en opnemen.

Voordelen:

 • Hoewel vitamine D3 voornamelijk gewonnen wordt uit dierlijke producten, worden deze tabletten van MegaFood gemaakt op basis van wolvet (lanoline), waardoor ze geschikt zijn voor vegetariërs
 • Vitamine D3 draagt bij aan het behoud van sterke botten en tanden
 • Vitamine D3 verhoogt de calciumopname in de botten en bevordert een goed calciumgehalte in het bloed
 • Vitamine D3 ondersteunt de afweer van het lichaam en is goed voor de spieren
 • Aan het supplement is de ondersteunende Nourishing Food & Herb Blend toegevoegd, met extracten van broccoli, peterselie, wortel en rode biet
 • De tabletten zijn vrij van soja, gluten, zuivel en GMO en zijn geschikt voor vegetariërs

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met pure ingrediënten. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie en nog altijd behoren de vitamines en mineralen, gemaakt met verse voedselbronnen, tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk intact blijven. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en zo kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ echt eer aan doen.

*1 Vitamine D3 ondersteunt de afweer

*2 Vitamine D3 is goed voor de spieren

Meer informatie
Product Naam
Vitamine D3 - 1000 IE
Art.nr.
MF-41-config
Merk
MegaFood
Inhoud
30 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem een tablet per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

25 mcg (1000 IE) Vitamine D3 (cholecalciferol met S. cerevisiae) 500% (van Vit. D), 650 mg Nourishing Food & Herb Blend* (biologische ongepelde rijst, S. cerevisiae, biologisch peterselieblad, biologische broccoli, biologische wortel, biologische bietenwortel). % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, stearinezuur, siliciumdioxide.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vitamine D3 - 1000 IE
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook:

 1. MegaFood - Natuurlijke Magnesium - 60 tabletten Magnesium
  Vanaf EUR  29,33 Normale prijs EUR  34,50