Turmeric Strength™ - Lever Formulering
EUR  52,95

Turmeric Strength™ - Lever Formulering

 • Categorie: Detox & Lever
 • Met kurkuma uit Hawaï
 • Mariadistel en schisandra
 • Bevat BioPerine®
 • Is goed voor de lever*1
 • Helpt het immuunsysteem*1
 • 60 tabletten 
Op voorraad
SKU
MF-18-B
EUR  52,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Turmeric Strength - Lever Formulering van MegaFood

Kurkuma is veel meer dan simpelweg een kruid om gerechten geel mee te kleuren. Kurkuma wordt ook wel geelwortel of Indiase saffraan genoemd en in de traditionele Aziatische geneeskunde wordt de wortel ingezet voor uiteenlopende zaken. Men is er daar al eeuwenlang van overtuigd dat het kruid effect heeft op bijna alle belangrijke systemen in ons lichaam. Zo ondersteunt de heilzame plant het immuunsysteem*2 en ze is goed voor de lever*2 en de spijsvertering*2. Deze Turmeric Strength kurkuma tabletten van MegaFood combineren Foodstate® Kurkuma met mariadistel, schisandrabes en het zwarte peper-extract BioPerine®.

De kracht van kurkuma

Kurkuma is een kruid dat wordt gemaakt van de wortel van Curcuma longa, een plant die afkomstig is uit Zuidoost-Azië. Het specerij is er al eeuwenlang een populaire smaak- en kleurstof en staat bekend vanwege zijn lichaamsverzorgende eigenschappen. Kurkuma wordt vooral gebruikt in poedervorm. Hiertoe worden de wortels van de kurkumaplant gestoomd, geschild en vervolgens vermalen. Naast de belangrijke vitaminen A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E en K bevat kurkuma heilzame stoffen genaamd curcuminoïden. De belangrijkste hiervan is curcumine. Kurkuma is een antioxidant*2 die het immuunsysteem ondersteunt*2 en goed is voor de lever*2, de spijsvertering*2, het zenuwstelsel*2 en hart en bloedvaten*2. Voor een optimale werking combineert Turmeric Strength - Lever Formulering van MegaFood de Turmeric Strength Blend (300 mg curcumine) met extracten van mariadistel, dat de reinigende werking van de lever ondersteunt*2, schisandrabes en BioPerine®, dat de opneembaarheid van kurkuma vergroot.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood maakt bij het vervaardigen van haar producten gebruik van een uniek en gepatenteerd proces dat leidt tot gerenatureerde vitaminen en mineralen: Foodstate Nutrients. In tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze techniek ervoor dat vitaminen en mineralen via een natuurlijk proces met planten of biergist  worden verbonden en een biotransformatie ondergaan. Je zou het kunnen zien als ‘renatureren’, ofwel het natuurlijke proces nabootsen waarbij organismen vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verenigen en vasthouden in hun structuur. Zoals de wijze waarop een spinazieplant inorganische magnesium uit de bodem opneemt en deze in haar blad tot organische magnesium verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de Foodstate Nutrients goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm worden aangeboden als echt voedsel. Je kunt hierbij denken aan uiteenlopende cofactoren zoals sporenelementen, andere voedingsstoffen en natuurlijke pigmenten.

Voordelen:

 • De tabletten zijn samengesteld uit Foodstate® Kurkuma in de Turmeric Strength Blend, in combinatie met ondersteunende kruidenextracten van mariadistel, schisandrabes en BioPerine®
 • Kurkuma is een krachtige antioxidant*2 die het immuunsysteem ondersteunt*en goed is voor de lever*2, de spijsvertering*2, het zenuwstelsel*2 en hart en bloedvaten*2
 • Mariadistel ondersteunt de reinigende werking van de lever*2
 • De tabletten zijn goed opneembaar en kunnen op ieder moment van de dag worden ingenomen, ook op een lege maag
 • Het voedingssupplement is vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmatige toevoegingen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten

BioPerine®

BioPerine® is een extract dat wordt verkregen uit de vrucht van de zwarte peper geteeld in de Zuid-Indiase regio’s. Het gepatenteerde extract van piperine, BioPerine® genaamd, verbetert de biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen uit supplementen. Het is de enige vorm van piperine die klinische studies heeft ondergaan in de Verenigde Staten om de veiligheid en werkzaamheid van voeding te onderbouwen.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood is een premiumbedrijf in de vitaminen- en supplementenindustrie dat vers en puur voedsel gebruikt voor het maken van haar producten. Alle producten worden geproduceerd met hoogwaardige ingrediënten en zonder toevoeging van chemische middelen. De producten zijn dan ook vrij van GMO, soja en allergenen. MegaFood is bovendien het enige bedrijf in dit segment dat zelf zijn eigen concentraten maakt en ook zelf de producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De bijzondere droogtechniek waarmee de concentraten worden gemaakt, is de nalatenschap van oprichter Carl E. Jackson. Door zo te werken, heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ garanderen.

*1 Kurkuma is goed voor de lever en ondersteunt het immuunsysteem*2

*2 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Turmeric Strength™ - Lever Formulering
Art.nr.
MF-18-B
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tabletten per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

800 mg Krachtige Kurkumamix* (300 mg curcumine): 500 mg kurkumawortel (Curcuma longa), 300 mg kurkumawortelextract (95% curcuminoïden) (Curcuma longa); 225 mg Mariadistelzaadextract* (80% Silymarin) (Silybum marianum); 100 mg Schisandra-bes-extract* (Schisandra chinensis), 3 mg Bioperine® zwarte peperextract* (95% Piperine) (Piper nigrum). * Referentie-inname (RI) niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, stearinezuur, silica.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Turmeric Strength™ - Lever Formulering
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: