Women's One Daily - Multivitamine voor vrouwen

 • Immuunsysteem
 • Speciaal voor vrouwen
 • MegaFood’s bestseller
 • Met 9 mg ijzer en folaat
 • Foodstate® B-Vitaminen
 • Ondersteunt de afweer
 • 60 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-75
EUR  51,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Women’s One Daily - Multivitamine voor vrouwen van MegaFood

Women’s One Daily - Multivitamine voor vrouwen is één van MegaFood’s bestsellers en is speciaal samengesteld voor vrouwen. Het supplement bevat onder meer 9 mg Foodstate® IJzer, vanwege de hogere ijzerbehoefte van vrouwen in de vruchtbare levensfase. De multivitaminetabletten bevatten een rijkdom aan Foodstate Nutrients™, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C en E ter ondersteuning van het immuunsysteem, Foodstate® B-Vitaminen ter ondersteuning van de energiestofwisseling en het zenuwstelsel en Foodstate® Vitamine D voor het behoud van sterke botten. De tabletten kunnen op elk moment van de dag worden ingenomen.

Je dagelijkse portie vitaminen

Deze multivitamine van MegaFood bevat een breed spectrum aan essentiële vitaminen en mineralen die speciaal zijn geselecteerd op basis van de unieke behoefte van het vrouwelijk lichaam. Zo bevat het supplement belangrijke Foodstate® B-vitaminen, die onder meer het immuunsysteem, de aanmaak van rode bloedlichaampjes, het zenuwstelsel en de energiestofwisseling ondersteunen, maar ook 400 IE (10 mcg) Foodstate® Vitamine D per dosis voor het behoud van sterke botten. Verder is Foodstate® Zink toegevoegd, dat goed is voor het geheugen en zijn diverse vitaminen en mineralen toegevoegd die het immuunsysteem ondersteunen, waaronder Foodstate® Vitamine B6, B12, C, D en E. Folaat helpt bovendien vermoeidheid te verminderen.

Met ijzer en kruidenmix

Omdat vrouwen in de vruchtbare levensfase een hogere ijzerbehoefte hebben, is per dosis 9 mg Foodstate® IJzer toegevoegd. Ter ondersteuning van de natuurlijke werking van de vitaminen en mineralen, is MegaFood’s Nourishing Food and Herb Blend toegevoegd, bestaande uit onder andere gember, kurkuma, paardebloemwortel, schisandrabes, eleuthero, astragalus en ashwagandha. Het supplement is geformuleerd zonder calcium en magnesium. Desgewenst zijn deze aan te vullen met MegaFood Bone Health – Natuurlijke Botten Complex.

Wat zijn Foodstate Nutrients™?

Bij het vervaardigen van MegaFood’s Foodstate NutrientsTM worden vitaminen en mineralen, in tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, via een uniek en gepatenteerd proces verbonden met planten of biergist. De biotransformatie die de vitaminen en mineralen dan ondergaan, kan omschreven worden als ‘renatureren’. Zo wordt namelijk het natuurlijke proces met behulp van enzymen nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem en in hun structuur verwerken en vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan de bietenplant, die inorganisch kalium opneemt uit de aarde en in haar blad tot organisch kalium transformeert en opslaat. Doordat de Foodstate Nutrients™ niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm en in hetzelfde compleet natuurlijke “pakket” worden aangeboden als voedsel, kan het lichaam ze ook optimaal herkennen en opnemen.

Voordelen

 • De vitaminetabletten zijn geoptimaliseerd voor het vrouwelijk lichaam
 • De tabletten bevatten per dosis 9 mg Foodstate® IJzer, vanwege de hogere ijzerbehoefte van vrouwen in de vruchtbare levensfase
 • B-vitaminen ondersteunen de energiestofwisseling, het immuunsysteem, het zenuwstelsel en de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • Vitamine D draagt bij aan het behoud van sterke botten
 • Folaat helpt bij vermoeidheid
 • Met Nourishing Food and Herb Blend, die rijk is aan kruiden
 • MegaFood’s multivitaminetabletten zijn vrij van pesticiden, herbiciden en kunstmatige toevoegingen en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

MegaFood wil mensenlevens verbeteren door middel van hoogwaardige voedingssupplementen met pure ingrediënten. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie en nog altijd behoren de vitamines en mineralen, gemaakt met verse voedselbronnen, tot de beste die er verkrijgbaar zijn. De producten worden zonder hitte geproduceerd, waardoor vitaminen en mineralen zo optimaal mogelijk intact blijven. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van het productieproces en zo kan ze haar slogan ‘Fresh from farm to tablet’ echt eer aan doen.

Meer informatie
Product Naam
Women's One Daily - Multivitamine voor vrouwen
Art.nr.
MF-75
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tablet per dag met een drankje. Mag op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

Zie afbeelding boven.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Fermentatiemedia (biologische rijst, rijsteiwit, geautolyseerd gistextract, gist (inactief), microkristallijne cellulose, biologische bruine rijst, rijsteiwit, siliciumdioxide, stearinezuur, geautolyseerd gistextract, hypromellose.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Women's One Daily - Multivitamine voor vrouwen
Uw waardering