Canadian Pine Pollen Co.

De Canadian Pine Pollen Co. is opgericht door twee gepassioneerde natuurliefhebbers, natuurgeneeskundig arts dr. Saeid Mushtagh en de in de Arctische regio van Canada opgegroeide Burgess Andre. Samen delen zij een gezonde en actieve levensstijl en worden ze gevoed door een gedeelde passie voor de natuur en de aarde. Ze zijn ervan overtuigd dat de natuur alle essentiële zaken biedt voor een gezonde leefstijl.

Lees meer

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hormoonbalancerende dennenpollen

Oeroude, mystieke en altijd groenblijvende dennenbossen zijn niet alleen prachtig om te zien, ze vormen ook een bron van zuurstof en hout en vormen vaak prachtige natuurreservaten. Het stuifmeel van dennenbomen start elk voorjaar het hele ecosysteem op en levert voedingsstoffen, hormonen en andere stoffen die essentieel zijn voor zowel planten als dieren. Canadian Pine Pollen Co. maakt mensen bewust van de kracht van deze hormoonbalancerende dennenpollen en produceert superieure producten van dennenpollen die de vitaliteit ondersteunen, zoals dennenpollen tinctuur, extracten en poeder.

Rauw, in het wild geoogst dennenstuifmeel  

Dennenpollen van de Canadian Pine Pollen Co. zijn een 100% natuurlijk Canadees superfood met verkwikkende en verjongende effecten. De dennenpollen worden duurzaam en wild-geoogst, waarbij de kwaliteit en voedingssamenstelling behouden blijft in elke stap van het productieproces. De eerste oogst van de Canadian Pine Pollen Co. in 2016 was succesvol, maar nog klein. Dankzij de inzet van velen groeide de Canadian Pine Pollen Co. uit tot een volwassen bedrijf met klanten over de hele wereld.

Verantwoord ondernemen

De gezondheid en het welzijn van mens en planeet vormen de eerste prioriteit van de Canadian Pine Pollen Co. Naast het creëren van protocollen voor duurzame oogst, promoot de Canadian Pine Pollen Co. verantwoord gebruik van bosbestanden in Canada en de rest van de wereld. Het bedrijf geeft bijvoorbeeld regelmatig donaties aan NGO's zoals Community Forests International. Al producten van de Canadian Pine Pollen Co. voldoen aan de hoogste Canadese kwaliteitsnormen van de Good Manufacturing Practice, de ISO-certificering en zijn ook gecertificeerd als veilig door het Safe Quality Food Institute.