Colostrum Technologies

Colostrum Technologies of Colostrum BioTec GmbH is de Duitse marktleider voor hoogwaardige colostrum en colostrumproducten. Het bedrijf hanteert een holistische bedrijfsfilosofie die tot uiting komt in de hele productieketen en staat garant voor de acquisitie, productie, verwerking en wereldwijde distributie van op colostrum gebaseerde voeding en supplementen. Colostrum Technologies verzamelt de grondstof voor de producten EU-breed in en levert wereldwijd colostrum aan klanten en wederverkopers. Zo ook aan Ergomax. De colostrum producten van Colostrum Technologies zijn van een zeer hoog kwaliteitsniveau en worden eerlijk en duurzaam geproduceerd. Deze claim is gecertificeerd door de International Featured Standard (IFS) en Food Good Manufacturing Practices (GMP).

Lees meer

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De intelligentie van de natuur

Colostrum Technologies heeft één duidelijke expertise, het intact houden van de kwetsbare colostrum en het produceren van effectieve colostrum supplementen. Er wordt gebruik gemaakt van een zachtaardige en handmatige productie waardoor de bio-actieve fracties in de colostrum intact blijven. Colostrum Technologies kiest voor grasgevoerd rundercolostrum omdat dat bijna 100% identiek is aan menselijke colostrum. De colostrum is afkomstig van kleine kuddes grasgevoerde koeien van biologische boeren uit Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Colostrum is erg waardevol voor het leven van een kalf. Koeien produceren echter meer colostrum dan ze nodig hebben en van dit overschot maakt Colostrum Technologies de colostrum.

C live colostrum extract

Colostrum wordt ook wel biest genoemd en is de voormelk die bij zoogdieren gevormd wordt na de bevalling. Na 3-5 dagen verandert de samenstelling in gewone moedermelk. Colostrum heeft een unieke samenstelling en werkt als een katalysator voor het immuunsysteem. Colostrum bevat onder meer immunoglobulinen, groeifactoren, interferonen, interleukinen en lactoferrine. Het product C live colostrum extract wordt op een verfijnde manier geproduceerd. Het wordt handmatig en kleinschalig verwerkt en de colostrum wordt niet blootgesteld aan hoge temperaturen en chemicaliën. Zo blijven de zeer kwetsbare enzymen behouden. Het vet en de caseïne worden verwijderd uit de colostrum waardoor er een zeer geconcentreerd colostrum extract ontstaat.

Geschikt voor iedereen

De producten van Colostrum Technologies zijn geschikt voor iedereen, en dus zeker niet alleen voor baby’s. Onze stressvolle leefstijl kan onze gezondheid benadelen. Bij Ergomax zijn we groot fan van de colostrumproducten ter ondersteuning van de gezondheid en het immuunsysteem. De bio-actieve stoffen in colostrum zijn in veel verschillende weefsels in ons lichaam actief waardoor colostrum breed is in te zetten. Je kunt in de webshop van Ergomax colostrum kopen in vloeibare vorm en in capsules. De werking is hetzelfde, het is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.