Colostrum Technologies

Colostrum Technologies heeft één duidelijke expertise, het intact houden van de kwetsbare colostrum en het produceren van effectieve colostrum supplementen. Dit Duitse bedrijf maakt gebruik van een zachtaardige en handmatige productie waardoor de bio-actieve fracties in deze superfood intact blijven. Naast vloeibare colostrum zijn er nu ook handige colostrum capsules!

Lees meer

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Colostrum Technologies - Vloeibare Biologische Colostrum Extract  - 125 ml Vloeibare Biologische Colostrum Extract
    Waardering:
    100%
    EUR  21,50
    Op voorraad

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

C live colostrum

Colostrum, ook wel biest genoemd, is voormelk die bij zoogdieren gevormd wordt na de bevalling. Het heeft een unieke samenstelling en werkt als een katalysator voor het immuunsysteem. Na 3-5 dagen verandert de samenstelling in gewone moedermelk. De colostrum van C live komt van biologische boeren uit Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Deze boeren zijn gecertificeerd biologisch en hebben alleen kleine kuddes van ongeveer 30 tot 50 stuks koeien die alleen grasgevoerd worden. C live produceert de colostrum op de meeste zachtaardige en verfijnde manier als mogelijk zodat de colostrum zo puur en voedzaam als mogelijk is.

Colostrum extract

De C live colostrum extract wordt handmatig en kleinschalig verwerkt en tijdens dit proces wordt de colostrum niet blootgesteld aan hete temperaturen en chemicaliën. C live gebruikt maar een enzym om de caseïne te scheiden uit het colostrum. C live is de enige die met deze bio-technologie werkt. Doordat het proces zo zachtaardig is blijven de zeer kwetsbare enzymen ook behouden. Doordat het vet en de caseïne verwijderd worden ontstaat er een zeer geconcentreerde colostrum extract vloeistof.

Colostrum

De oorsprong van de grondstof is ook erg belangrijk voor de colostrum, daarom gebuikt Colostrum Technologies alleen grasgevoerde koeien. Colostrum Technologies kiest voor rundercolostrum omdat deze bijna 100% identiek is aan de menselijke colostrum. Colostrum bevat verschillende componenten zoals immunoglobulinen, groeifactoren, interferonen, interleukinen en lactoferinen. Colostrum is erg waardevol voor het leven van een kalf en iedere boer weet dit. Daarom onthouden boeren kalveren dus nooit van hun colostrum. Koeien produceren meer colostrum dan dat ze nodig hebben en hiervan maakt Colostrum Technologies de colostrum.

Voor iedereen geschikt

Colostrum is zeker niet alleen voor baby’s, door ons drukke en stressvolle leven wordt onze gezondheid in negatieve vorm beïnvloed. Daarbij kan colostrum verbetering bieden aangezien de bio-actieve stoffen in de colostrum in veel verschillende weefsels actief zijn, hierdoor is de colostrum breed in te zetten. Bij ons kunt u colostrum kopen in vloeibare vorm en in capsules. De werking is hetzelfde, het is afhankelijk van uw voorkeur of u colostrum vloeibaar of in capsule-vorm wilt kopen.