check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Dr. Mercola

Dr. Mercola is gepassioneerd voorstander van natuurgeneeskunde, een pleitbezorger voor het algeheel welzijn van mens en dier. Dr. Mercola voert een zeer divers assortiment. Wij hebben gekozen voor de producten die de beste aanvulling vormen op ons eigen assortiment. Mercola is auteur van drie New York Times bestsellers en is te gast geweest geweest bij diverse, gerenommeerde tv-programma's. Hij wordt aangegrepen door facetten binnen de gezondheidszorg die over het algemeen onderbelicht blijven. Denk aan: Het gebruik van amalgaam in de tandheelkunde, fluorisering van drinkwater, vaccinering en elektromagnetische straling waaraan wij dagelijks blootgesteld worden.

12 Artikel(en)

per pagina

12 Artikel(en)

per pagina


Dr. Mercola producten bij Ergomax

Dr. Joseph Mercola is een van de meest herkenbare namen in de natuurlijke geneeskunde. Zijn persoonlijk doel is tevens de missie van zijn bedrijf. Hij onderzoekt traditionele geneesmiddelen en zoekt daarvoor een toepassing binnen onze moderne manier van leven. Het assortiment is zeer breed en loopt uiteen van vitaminen tot waterfilters.

Gefermenteerde producten

Met name de gefermenteerde producten hebben bij ons een bijzondere plaats ingenomen. Fermentatie is een natuurlijk proces dat ervoor zorgt dat er nieuwe verbindingen ontstaan en dat de biologische opneembaarheid wordt vergroot. De producten van Dr. Mercola zijn zuiver van oorsprong en passen binnen een gezonde levensstijl. Natuurlijk zijn ze goed te combineren met andere producten van ergomax. Mercola is een bestsellerauteur die ook regelmatig artikelen op zijn website publiceert.