check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Ergomax

Ergomax is al ruim 10 jaar actief als producent, verkoper en distributeur van voedingssupplementen. Vanaf het begin in 2007 is kwaliteit altijd het belangrijkste geweest en hierin doen wij geen concessies. Onze producten zijn zuiver geformuleerd, accuraat gedoseerd en betrouwbaar van oorsprong. Deze integriteitsgarantie is altijd gekoppeld aan onze duurzaamheidsambities. Wij willen hiermee niet alleen een positieve bijdrage leveren aan uw gezondheid maar ook inspireren en initiatief tonen. Omdat in de gezondheidssector ontwikkelingen erg snel kunnen gaan is het evalueren en doorontwikkelen een continu proces bij Ergomax.

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina


Ergomax Probiotica

Omdat de natuur het altijd beter weet hebben wij bij het ontwikkelen van onze probiotica niet gekozen voor het zelf samenstellen van een formulering op basis van losse strengen die geïsoleerd worden geproduceerd. In tegenstelling tot deze veel gekozen manier bij het ontwikkelen van probiotica hebben wij een gezocht naar de ultieme natuurlijke bron. Dit hebben wij gevonden in gefermenteerde kefir. Deze ongelofelijk rijke vorm van probiotica is eigenlijk al perfect. Samen met de producent zijn wij er in geslaagd om gefermenteerde kefir probiotica capsules in Nederland te introduceren. Doordat de miljarden micro-organismen samen in melk gecultiveerd worden ontstaat er een ongekende rijkheid aan stammen.

Ergomax Collageen Hydrolysaat

Gelatine en collageen ontbreken veelal in de hedendaagse voeding. Collageen is het belangrijkste eiwit in bindweefsel, huid en botten; je hebt namelijk meer collageen in je lichaam dan welk ander type eiwit dan ook. Collageen hydrolysaat (wat hetzelfde is als gehydrolyseerde collageen) is niet precies hetzelfde als gelatine. In de gehydrolyseerde vorm wordt de collageen in kleinere stukjes aangeleverd. Gelatine en collageen hydrolysaat hebben dezelfde aminozuren, maar verschillende chemische eigenschappen omdat collageen hydrolysaat niet bindt. Om de meest zuivere en natuurlijke collageen hydrolysaat te kunnen aanbieden hebben wij gekozen voor wildgevangen kabeljauw als bron. De Europese en natuurlijke oorsprong vinden wij beter dan die van Zuid-Amerikaanse runderen. Collageen hydrolysaat is een goede dagelijkse bron van eiwitten / aminozuren.

Ergomax

Bij Ergomax besteden wij veel tijd en zorg aan het opsporen van nieuwe producten die een impact kunnen maken in jouw leven. Omdat er veel aanbod is en ontwikkelingen elkaar snel opvolgen moeten wij scherp blijven. Uiteindelijk is ons doel dat onze voedingssupplementen voldoen aan de verwachtingen die onze klanten hebben. Het assortiment is van 2 producten in 2007 (beta-alanine en R-Alfa Liponzuur) gegroeid naar ruim 200 producten van uiteenlopende merken vandaag de dag. Zou kun je onder andere naast kefir probiotica en collageen hydrolysaat ook OptiPEA® palmitoylethanolamide, Acetyl-L-Carnitine en vitamine B12 spray vinden in onze webwinkel.