check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Garmonia

Dierlijke klier- en orgaanextracten voorzien ons lichaam van celspecifieke stoffen. De unieke, veilige en gepatenteerde Peptide Bioregulator van Garmonia zijn fysiologisch actief en bijzonder potent. De 100% natuurlijke extracten werken ter bevordering en/of ter ondersteuning van de functie van klieren en andere organen. De “St. Petersburg Institute of Bioregulation and Gerontology” werd in 1992 opgericht en is betrokken bij onderzoek in bioregulatie en gerontologie. Het hoofddoel van het instituut is het introduceren van hun Garmonia producten in de dagelijkse praktijkvoering van professionals en leven van particulieren. De peptide bioregulators van Garmonia zijn ontstaan in een onderzoekslaboratorium in de S.M. Kirov militaire academie in Rusland en zijn in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een functionele en effectieve producten. 

46 Artikel(en)

per pagina

46 Artikel(en)

per pagina


Natuurlijke Extracten

De Bioregulator productlijn van Garmonia bevat natuurlijke peptiden-rijke extracten van dierlijke oorsprong. Ieder supplement komt uit een ander orgaan of klier van runderen of kalveren. De productie begint met de rauwe organen en klieren waarna er een specifiek filtratie- en sedementatieproces resulteert in de zuivere grondstof. De korte aminozuurverbindingen die overblijven, heten peptiden en deze zorgen voor de werking van deze bijzondere supplementen.

Garmonia

Garmonia LLC is een spin-off uit de St. Petersburg Institute of Bioregulation and Gerontology. De personele bezetting bestaat uit zo’n 150 mensen waarvan ruim 80 onderzoekers. Waaronder artsen, specialisten en professoren. Dit laat duidelijk zien dat onderzoek hoog in het vaandel staat bij Garmonia en onderbouwing en ontwikkeling van hun producten erg belangrijk is voor ze. Met 15 moderne laboratoria onder eigen beheer, die werkzaam zijn op verschillende specialismen en gebieden, beschikt Garmonia over een indrukwekkend netwerk waarin ze de Bioregulator supplementen beheren.

Garmonia Supplementen

De Garmonia supplementenlijn met natuurlijke extracten bestaat uit 20 producten. Je kunt hierbij onder andere denken aan bijnierextract (Glandokort), schildklierextract (Thyreogen) of oogextract (Visoluten). Ieder product heeft een corresponderend werkingsgebied in het lichaam waar het de homeostase ofwel natuurlijke balans handhaaft een het natuurlijke herstelvermogen aanspreekt van de doel klieren, organen of weefsels.