Glucorell-R

Glucorell Inc. was het eerste bedrijf dat in de jaren 90 op grote schaal R-Alfa Liponzuur op de Amerikaanse markt verkocht. Als een relatief klein bedrijf, maar wel met veel expertise, hebben ze via grote samenwerkingsverbanden R-Alfa Liponzuur op de kaart gezet.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Glucorell-R

Glucorell-R is een Amerikaans bedrijf dat R-Alfa Liponzuur heeft ontwikkeld met toegevoegde biotine voor een optimale en krachtige ondersteuning. Glucorell-R biedt alleen de hoogste kwaliteit en pure producten aanbieden, daarom gebruiken ze alleen maar de beste ingrediënten. De Alfa Liponzuur wordt onafhankelijk getest door Covance Laboratories in Wisconsin.

R-Alfa Liponzuur

De R-Alfa Liponzuur van Glucorell-R is niet zoals iedere Alfa Liponzuur die in de winkel te vinden is. Het product van Glucorell-R bestaat uit pure R-Alfa Liponzuur, dit is de meest effectieve vorm van liponzuur en daarin onderscheidt Glucorell-R zich tegenover andere Alfa Liponzuren. Glucorell-R bevat een combinatie van pure R-Alfa Liponzuur en biotine. Glucorell-R gebruikt alleen Alfa Liponzuur met een puurrheid van meer dan 99%. Het is een natuurlijke antioxidant die in ons lichaam voorkomt en is betrokken bij de energieproductie in iedere lichaamscel.

R-Alfa liponzuur versus S-Alfa Liponzuur

Het supplementeren met  R- alfa liponzuur is de meest effectieve en verstandige manier om alfa liponzuur binnen te krijgen. In tegenstelling tot de anderen merken bestaat Glucorell-R uit 99+ % pure R-alfa liponzuur en dit maakt Glucorell-R effectiever.

Alfa Liponzuur

Alfa Liponzuur is een antioxidant die op verschillende manieren waargenomen kan worden en verschillende werkingen in het lichaam hebben, net zoals de gereduceerde versie DHLA. Een van de manieren waarop Alfa Liponzuur werkt is dat het direct vrije radicalen neutraliseert. Daarnaast regenereert het ook andere antioxidanten. Denk hierbij aan vitamine C en E, glutathion en co-enzym Q10.