check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

KetoSports

KetoSport is een ware pionier op het gebied van Keto producten zoals KetoCaNa, KetoBlitz en KetoForce en het bedrijf blijft zich ontwikkelen in een alsmaar groeiende markt. KetoSports produceert unieke producten die op kleine schaal geproduceerd worden. KetoSports dient hiermee eigenlijk als een soort van testplatform voor nieuwe producten en ingrediënten. Dit zijn veelal producten die normaal gesproken te duur of te onpraktisch zijn om te verkopen. De inmiddels bekende Amerikaanse organisch chemicus Patrick Arnold is de sleutelfiguur achter dit bedrijf. 

14 Artikel(en)

per pagina

14 Artikel(en)

per pagina


Exogene Ketonen

Alle producten van KetoSport leveren exogene ketonen in de vorm van BHB. Vaak zijn Exogene ketonen chemisch verbonden aan zouten zoals natrium, calcium en kalium. Ketonen zijn een type zuur die in de lever worden aangemaakt wanneer vetten als energiebron gebruikt worden.

KetoCana, KetoForce en KetoBlitz van KetoSports

Een van de populairste producten van KetoSports is KetoCaNa. KetoCaNa is een poedervormig product en bevat het ketolichaam bèta-hydroxybityraat in natrium- en calcium-zoutvorm. Deze vorm van exogene ketonen kan worden opgelost in water en is verkrijgbaar in verschillende smaken. KetoForce en KetoBlitz zijn in tegenstelling tot KetoCaNa vloeibare ketonen supplementen. KetoBlitz is gezoet met Stevia Extract en bevat natuurlijke smaakstoffen. Aan KetoForce zijn geen smaakstoffen toegevoegd. Beide producten bevatten exogene ketonen die verbonden zijn aan kalium- en natriumzouten.