Klaire Labs

Hoogwaardige nutraceuticals

Klaire Labs™ ontwikkelt hoogwaardige nutraceuticals zoals innovatieve probiotica, enzymen en speciale producten voor gastro-intestinale en immuunondersteuning. Klaire Labs™ richt zich exclusief op zorgverleners die hun klanten optimaal wensen te ondersteunen in hun gezondheid. De producten van Klaire Labs™ zijn zorgvuldig onderzocht en gedocumenteerd. De ingrediënten worden geselecteerd op zuiverheid, biologische beschikbaarheid, goede documentatie en veiligheidskenmerken. Productie vindt plaats op basis van de richtlijnen voor Good Manufacturing Practices (GMP's) en kwaliteitscertificeringen van derden.

Lees meer

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Klaire Labs - Interfase Plus - Biofilm Ontregelaar - 120 vegetarische capsules Interfase Plus - Biofilm Ontregelaar
  Waardering:
  60%
  EUR  48,95
  Niet op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 9.3
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Persoonlijk advies via chat of telefoon

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geschiedenis: ruim 40 jaar ervaring

Klaire Labs is opgericht in 1969 door Claire Farr. Claire startte destijds met formules met één ingrediënt. In tegenstelling tot de meeste fabrikanten van voedingssupplementen in die periode gebruikte Claire alleen grondstoffen van farmaceutische kwaliteit met een maximale zuiverheid en biologische beschikbaarheid. Ze vermeed het gebruik van vulstoffen en synthetische ingrediënten en concentreerde zich op natuurlijke en synergetische bestanddelen. De vraag van therapeuten en gezondheidsprofessionals naar nutraceuticals van hoge kwaliteit nam toe in de jaren die volgden.

Klaire Labs: hypoallergene nutraceuticals

Ook nam de behoefte toe aan zuivere supplementen die geschikt waren voor mensen met voedingsintoleranties en allergieën. Elk product van Klaire Labs is dan ook zorgvuldig vervaardigd in de meest pure vorm om iedereen maximale ondersteuning te bieden. Klaire Labs™ werd in 2004 verkocht aan het bedrijf ProThera en werd in 2013 overgenomen door Soho Flordis International, een wereldwijd premium bedrijf voor natuurlijke gezondheidszorg. Tegenwoordig is Klaire Labs™ een nationaal gerespecteerd merk met honderden betrouwbare producten die gretig aftrek vinden onder duizenden zorgverleners en hun patiënten met betrouwbare resultaten.

Klaire Labs: up-to-date informatie

Klaire Labs™ biedt de nieuwste informatie over de suppletiebranche en technische productinformatie om klanten goed gedocumenteerd te ondersteunen in het gebruik van hun producten. Een team van zeer bekwame professionals staat aan de basis van het succes van Klaire Labs™. Dit voltallige team heeft diepgaand inzicht in de werking van voedingssupplementen, deelt de passie voor het bewust maken van mensen in natuurlijke gezondheidszorg en is volledig toegewijd aan de missie van Klaire Labs.

Klaire Labs: een merk met een ijzersterke reputatie

Klaire Labs™ heeft een ijzersterke reputatie bij de meest selectieve zorgverleners wereldwijd. Door gerespecteerde merken en continue productinnovatie biedt Klaire Labs™ een robuust portfolio van nutraceuticals. Primaire aandachtsgebieden van Klaire Labs™ zijn het geestelijke gestel en de cognitie, gezond ouder worden, gezondheid voor vrouwen, het microbioom en de spijsvertering. Een productenlijn om trots op te zijn. Producten van Klaire Labs™ zijn met recht een uitstekende keuze.