Medisca

Het bedrijf Medisca vervaardigt al ruim 30 jaar hoogwaardige medische, farmaceutische en nutraceutische ingrediënten en producten die voldoen aan de hoge farmaceutische eisen. Medisca produceert tevens een nutraceutische ingrediëntenlijn voor gezondheids- en welzijnsproducten. Kwaliteit, zuiverheid, potentie en effectiviteit staan hierbij hoog in het vaandel. Ook wordt gebruik gemaakt van natuurlijke en biologische producten. Nutraceuticals zijn voedingssupplementen die individuen ondersteunen in specifieke fysieke aspecten.

Lees meer

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Medisca - Lugol's Jodium 5% - 100 ml Lugol's Jodium 5%
    Waardering:
    100%
    EUR  30,50
    Op voorraad

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoogwaardige nutraceuticals

Nutraceuticals kunnen worden samengesteld in verschillende vormen, zoals crèmes en gels voor op de huid, orale capsules, tabletten en gels, vloeibare producten in druppelvorm, snel oplosbare tabletten en bruistabletten. Effectief samengestelde formules bieden oplossingen voor specifieke toepassingen, waardoor er minder supplementen nodig zijn. Nutraceuticals vormen een aanvulling op een gezonde voeding en leefstijl.

Lugol's Iodine Solution van Medisca

Een van de nutraceutische producten van Medisca is Lugol’s Solution dat jodium bevat. Jodium is een essentieel onderdeel van schildklierhormonen die betrokken zijn bij de regulering van verschillende vitale processen. Ons lichaam bevat normaal gesproken ongeveer 20 tot 30 mg jodium, hoofdzakelijk verdeeld over de hersenen, spieren, huid, hart, hypofyse en nieren. Naast de belangrijke functie in de werking van de schildklier speelt jodium een rol in diverse aspecten van het lichaam, zoals het zenuwstelsel, de energiestofwisseling en de cognitieve functie.