check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Organic3

De naam Organic3 is ontstaan omdat de 3 oprichters begrijpen dat de sleutel tot een goede gezondheid goede voeding is. Supplementen zonder onnodige toevoegingen zijn het beste en de gezondheid van de darmen is van belang voor de algemene gezondheid. De inspiratie voor onze unieke producten komt uit de bovenstaande visie maar ook uit de passie voor het werk van Dr. Weston A. Price en Dr. Natasha Campbell-McBride.

11 Artikel(en)

per pagina

11 Artikel(en)

per pagina


Supplementen voor de darmen en spijsvertering

Organic3 maakt supplementen voor de darmen en spijsvertering zonder dat er onnodige stoffen aan worden toegevoegd. De producten bevatten zo min mogelijk ingrediënten en zijn desondanks breed toepasbaar. Hierdoor zijn de supplementen ook geschikt voor de meest gevoelige gebruikers. De producten worden met de grootste zorg samengesteld.

Organic3 GutPro® Probiotica

De rol van de darmflora voor de algemene gezondheid is groot. De GutPro® probiotica van Organic3 zijn een potente en geconcentreerde probiotica met een zorgvuldig samengestelde mix van bacteriestrengen. De GutPro® poeder en capsules bevatten een combinatie van acht neutrale soorten probiotische bacteriestammen die zich in de darmen thuis voelen en daar opleven.

Organic3 Magnesium

Wake Up Maggie is een volledig magnesium complex van Organic3. De combinatie van drie soorten zuivere magnesium en boron dragen bij aan de bevordering van de energiestofwisseling die in het bijzonder in de ochtend wel wat extra hulp kan gebruiken. Magnesium is een essentieel mineraal voor een optimale werking van het lichaam. De zorgvuldig samengestelde hoeveelheden maken Wake Up Maggie ook geschikt voor de gevoelige gebruikers.