Primal Blueprint

In 2009 publiceerde Mark Sisson, de oprichter van Primal Blueprint, zijn bestseller The Primal Blueprint. The Primal Blueprint biedt een complete voedings-, bewegings-, en levensstijlfilosofie aan samen met verschillende producten zoals Primal Probiotics. De gedachtegoed van Primal Blueprunt is gebaseerd op leefstijlprincipes die gedurende meer dan twee miljoen jaar de menselijke gezondheid hebben bepaald. Sinds enkele jaren heeft dit gedachtegoed vorm gekregen in het Paleo- (Primal) en Keto-dieet. Primal Blueprint probeert het beste van deze stromingen te combineren in hun producten.

Lees meer

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Primal Probiotics - 60 capsules Primal Probiotics - 60 capsules
    EUR  37,95
    Niet op voorraad

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Primal Probiotics

De darmflora bestaat uit verschillende schimmels en bacteriën. Een goede balans is belangrijk voor een goede fysiologisch werking van het orgaan. Een gezonde uitgebalanceerde darmflora werkt in synergie en ondersteunt het lichaam door de aanmaak van vitaminen, vetzuren, mineralen en andere bouw- en voedingsstoffen. Een uitgekiend supplement als Primal Probiotics kan hierbij uitkomst bieden.

Spoorvormende probiotica

Primal Probiotics bestaat uit spoorvormende probiotica met verschillende probiotische stammen. De micro-organismen kunnen in de zure omgeving van de darm overleven en bereiken levensvatbaar de darmen. De capsules bevatten zes verschillende bacteriestammen in een samenstelling die we via voeding zelden tot nooit binnen krijgen en normaliter ook in de aarde voorkomen. Hierdoor staan ze bekend als aarde- of grond-gebasseerde probiotica (soil-based probiotics).