check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Rejuvenate

Bij Drink HRW zijn ze van mening dat moleculaire waterstof de toekomst is als het aankomt op supplementen voor de algemene gezondheid. Ze zijn toegewijd om de beste producten op de markt te brengen en het voortouw te nemen in producten die het hoogst mogelijke niveau aan waterstofrijk water leveren.

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina


Rejuvenate Moleculair waterstof supplementen

Letterlijk vertaald staat Rejuvenate voor verjongen. Het drinken van waterstof-rijk water is een praktische en effectieve manier om de voordelen van waterstof te benoten. Waterstof-rijk water is eenvoudig gezegd water verzadigd met waterstofgas. De waterstof tabletten zijn makkelijk in gebruik.

Fysiologisch zeer effectief

In de laatste jaren zijn er ruim 500 studies gepubliceerd over waterstof in relatie tot gezondheid. Omdat moleculaire waterstof het kleinste element en het lichtste molecuul is dat er bestaat is waterstof uniek. Door deze bijzondere eigenschappen kan het op diep celniveau zijn werk doen. Eenmaal binnen de cel heeft waterstof een veelzijdig effect waarbij de werking tegelijkertijd tot uiting komt via meerdere, complementaire wegen.