Seagreens

Seagreens is een bedrijf uit Groot Brittannië dat in 1998 is ontstaan uit de missie om het voor iedereen gemakkelijk te maken, ten minste één gram, zeewier per dag te eten. Deze uitermate voedzame zeegroente ontbreekt namelijk structureel in de dagelijks voeding van vandaag de dag. “Feed the foundation of health” is dan ook niet voor niets de slogan van Seagreens. Door de uitstekende kwaliteit heeft Seagreens alom de erkenning van voedselproducenten, klanten en medische professionals gekregen.

Lees meer

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Seagreens supplementen

Het eten van zeewier wordt voornamelijk geassocieerd met de Aziatische Keuken. Zeewier heeft echter veel unieke voedingseigenschappen en hoge voedingswaarde. Zeewier is een natuurlijke bron van vitaminen, complexen en antioxidanten. Daarnaast levert zeewier ook prebiotische polysacchariden die een gunstige werking hebben op de darmflora.

Biologische zeewierextract met jodium

Jodium draagt bij aan een normale productie van schildklierhormonen en aan een normale werking van de schildklier. De schildklier is een belangrijk orgaan en draagt onder andere bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en de stofwisseling. Het binnen krijgen van voldoende jodium is dus essentieel. Omdat het soms lastig kan zijn je dagelijkse portie jodium uit voedingsmiddelen te halen is het gebruiken van een voedingssupplement, zoals biologische zeewierextract met jodium, de makkelijkste manier om voldoende jodium binnen te krijgen. Één capsule bevat ruim voldoende jodium voor de hele dag, waardoor je altijd genoeg jodium binnen krijgt!