check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Seeking Health

Seeking is opgericht door Dr. Ben Lynch en is tevens auteur van het boek “Dirty Genes”. In dit boek beschrijf Dr. Ben Lynch op een holistische manier hoe levensstijl factoren en ook supplementen van invloed kunnen zijn op de gezondheid van mensen. Seeking Health is naam van de supplementenlijn die aan de hand van het boek zijn ontwikkeld en bevatten onder andere Folinezuur zuigtabletten, HomocysteX Plus en B-Minus - B complex.

21 Artikel(en)

per pagina

21 Artikel(en)

per pagina


Seeking Health

Seeking Health is een relatief nieuw merk uit de USA en is mede opgericht door Dr. Ben Lynch, die vooral de nadruk legt op methylatie problematiek waar veel mensen tegenaan lopen. De producten zijn specifiek ontwikkeld om zo effectief mogelijk te werken. De producten bevatten zo weinig mogelijk kleur, geur en smaakstoffen en zijn ontwikkeld voor de meeste gevoelige gebruikers.

Seeking Health supplementen

Het assortiment van Seeking Health supplementen wordt iedere maand uitgebreid met nieuwe producten en ontwikkelingen. Houdt de pagina in de gaten voor de nieuwste producten. Ergomax is de officiele leverancier van Seeking Health in Nederland en alle producten worden direct in de USA ingekocht. De meest verkochte Seeking Health supplementen zijn de ProBiota HisaminX, Optimal Electrolyte, Optimal Prenatal en Histamine Block.

Folinezuur kopen

Seeking Health heeft Folinezuur als capsules en Folinezuur als zuigtabletten. Folinezuur is een niet-gemethyleerde vorm van foliumzuur en kan dus worden omgezet naar de actieve vorm van foliumzuur. Folinezuur is de niet-methylvorm van folaat, dat snel wordt omgezet in actieve L-5-MTHF in het lichaam.