check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

TRU NIAGEN

Niagen is de merknaam van de stof Nicotinamide Riboside (NR) en is een nieuwe generatie van vitamine B3. Chromadex uit de USA is het bedrijf achter de ontwikkeling van deze interessante stof die ook wel de “Miracle Molecule" wordt genoemd. Sinds de ontdekking in 2004 zijn er volop ontwikkelingen geweest en Chromadex staat aan de wieg van deze ontwikkelingen. Sinds 2018 staat Tru Niagen onder eigen merk op de markt.

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina


Nicotinamide Riboside supplement - Tru Niagen®

Nicotinamide Riboside is als natuurlijke stof in kleine hoeveelheden te vinden in onze voeding. Het is een nieuwe generatie van vitamine B3 (niacine) met een krachtige werking. Naast de krachtige invloeden van Niagen™ op de energiestofwisseling heeft het ook invloed op de sirtuine enzymen. Deze worden geactiveerd door onder andere resveratrol, vasten en calorierestrictie. Daarnaast draagt een Nicotinamide Riboside supplement tot het een normale psychologische functie, vermindering van vermoeidheid en instandhouding van normale slijmvliezen en een normale huid.

Tru Niagen versus andere vitamina B3

Tru Niagen® is een gespecialiseerde vorm van vitamine B3 ontdekt door de Chief Scientific van Tru Niagen Advisor® Charles Brenner. De NAD wordt effectiever verhoogd door een speciaal ontwikkelde PhD dan bij enige andere B3. In 2004 ontdekte Charles Brenner dat nicotinamide riboside (NR) de niveaus van vitale cellulaire hulpbronnen kan verhogen. Deze hulpbron is een centrale regulator in het energiemetabolisme en wordt verondersteld een belangrijke rol te spelen bij gezond ouder worden. Hoewel NR een natuurlijk voorkomende vitamine in melk is, wordt deze alleen in sporenhoeveelheden aangetroffen. Op basis van de octrooien van Dr. Brenner en de gevestigde technieken van ons moederbedrijf ChromaDex, werd NR exclusief in licentie gegeven en ontwikkeld als NIAGEN.