VIGR Lifestyles

VIGR Lifestyles is een Canadees bedrijf dat gelegen is in de westelijke ‘Canadese Prairies’. VIGR heeft als missie om de beste natuurlijke superfoods van Canada naar klanten wereldwijd te brengen. Hun passie is gezondheid: gezondheid voor de mens en gezondheid voor de planeet. Of zoals Boeddha al zei: “Het lichaam in goede gezondheid houden is een plicht. Zodat we ook onze geest sterk en helder houden. Dit is dan ook het leidende paradigma van VIGR Lifestyles. VIGR heeft twee natuurlijke producten in het assortiment: Elk Velvet Antler en Wild Chaga producten.

Lees meer

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. VIGR Lifestyles - Elk Velvet Antler - Elandgewei Elk Velvet Antler - Elandgewei
    Waardering:
    100%
    EUR  40,95
    Niet op voorraad

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Een gezond lichaam en een sterke geest voor iedereen

VIGR Lifestyles wil iedereen de kans bieden de gezondheid van hun lichaam en geest te ondersteunen met natuurlijke effectieve producten. De VIGR lifestyle zoals ze deze zelf noemen, omvat onder meer een groot respect voor de gezonde behoeftes van klanten, waardering voor volwaardig vers voedsel, voor een holistische benadering van het leven en van gezondheid en voor het beste uit jezelf halen in alle opzichten.

Elk Velvet Antler

Een van de topproducten van VIGR is Elk Velvet Antler ofwel 100% pure, geconcentreerde en gestandaardiseerde eland-veloursgewei of fluweelgeweitak. Dit krachtige natuurlijke supplement is zeer bekend in China en is rijk aan omega vetzuren, aminozuren, magnesium, zink, glucosamine, chondroïtine, collageen, choline, fosfor, koper en kalium. Een product vormt een optimale ondersteuning voor een gezond en sterk lichaam.

Chaga paddenstoelen

VIGR heeft tevens een aantal hoogwaardige producten van chaga paddenstoelen ofwel Inonotus obliquus in het assortiment. Chaga paddenstoelen bevatten zeer hoge hoeveelheden antioxidanten, betuline(zuur), en superoxide dismutase (SOD). Chaga is ook een rijke bron van bèta-glucanen en polysacchariden. VIGR biedt onder meer chaga paddenstoelbrokken, chaga-extract tinctuur en chaga capsules aan. Chaga wordt ook wel de wonderpaddenstoel of koning der paddenstoelen genoemd vanwege de gunstige actieve stoffen die het bevat.