check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Walkabout Health Products

De passie van Walkabout Health Products is om mensen te informeren over Emu-olie en haar vele voordelen. De missie van Walkabout Health Products is mensen te helpen een optimale gezondheid en een betere levenskwaliteit te bereiken. In 2009 begonnen Elizabeth Schlinsog en haar man Dr. Will Schlinsog met onderzoek naar Emu Oil. Helaas kwamen ze er achter dat de emoe olie uit de VS zo sterk bewerkt en geraffineerd was, dat ze besloten om hun eigen emoe olie te verkopen. In samenwerking met gespecialiseerde boeren in Australië leveren ze nu superieure emoe olie die onvervalst, effectief en vol nutriënten zit met de hoogste biologische activiteit.

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina


Rijk aan vitamine K-2

De veelzijdige kracht die Emu Olie heeft is jaren geleden al ontdekt door de Australische Aboriginals. Vandaag de dag is emoe olie nog altijd erg populair. De emu olie van Walkabout Health Products is afkomstig van emoes die op een diervriendelijke en natuurlijke wijze worden gehouden. Naast de vitamines K-2, D3, A en E bevat het vet ook een hoge concentratie omega-3, -6 en -9 vetzuren, oliezuur, geconjugeerd linolzuur (CLA) en palmitinezuren.

Emu Olie van Walkabout Health Products

De missie van het Australische merk Walkabout is mensen helpen de ultieme gezondheid te bereiken. Hun emoe olie is een natuurlijke voedselbron waar enorm veel vitamine K2 MK-4 in zit. Walkabout blijft zo dicht mogelijk bij de oorsprong door het product minimaal te bewerken. Daarnaast werkt Walkabout samen met speciaal geselecteerde diervriendelijke Australische emoeboerderijen.