Well Wisdom

Het bedrijf Well Wisdom is dé producent van Vital Whey® wei-eiwitten. Vital Whey® is afkomstig van rauwe melk van biologische weidekoeien die alleen gras eten. Met een minimale bewerking en een natuurlijke samenstelling produceert Well Wisdom een uitstekend product met een bijzonder hoge voedingswaarde. De melk van deze koeien is vrij van pesticiden, herbiciden, hormonen, antibiotica én gmo. Vital Whey®, gemaakt met Proserum®, is een smaakvol, 100% natuurlijk en voedzaam eiwitpoeder voor volwassenen, kinderen en sporters.

Lees meer

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vital Whey® bevat lactoferrine, immunoglobuline en serum albumine

Vital Whey® bevat biologisch actieve niet-gedenatureerde wei-eiwitten uit rauwe melk. De rauwe melk, afkomstig van biologische grasgevoerde koeien, ondergaat een specifiek ontwikkeld filtratie- en droogproces waardoor er slechts een minimale bewerking van de melk plaatsvindt. Hierdoor blijft het volle spectrum aan alle belangrijke en kwetsbare melkfracties behouden, zoals lactoferrine, immunoglobulinen, serum albumine, actieve peptiden and groeifactoren. Daarnaast bevat Vital Whey® ook covalent gebonden cysteïne, een uitstekende voorloper van glutathion.

Voor dagelijks gebruik

Vital Whey® van Well Wisdom wordt geleverd in drie verschillende smaken: naturel, vanille en chocolade. Het is geschikt voor kinderen, volwassenen en sporters die op zoek zijn naar de beste eiwitten in een voedingssupplement. Vital Whey® kan als tussendoortje worden genomen of voor of na het sporten. Het ondersteunt het immuunsysteem met een glutathion boost. Well Wisdom biedt vol trots de beste biologisch actieve natuurlijke wei-eiwitten aan die er zijn.

Immune Enhancing Nutrition

Well Wisdom, Immune Enhancing Nutrition, ofwel immuunsysteem ondersteunende voeding, is opgericht door Michael Keenan. Keenan worstelde lange tijd ernstig met zijn gezondheid. Het waren rauwe melk eiwitten met daarin de voorloper van glutathion die hem zijn gezondheid teruggaven. Zijn herstel vormde dan ook de aanleiding voor de oprichting van het bedrijf Well Wisdom. Well Wisdom produceert inmiddels diverse gepatenteerde producten, zoals ImmunoPro®, GlutImmune, Bioactive Colostrum en Vital Whey®.