check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Well Wisdom

Melk van gelukkige weide-koeien die enkel gras eten blijft het beste. Wei-eiwitten die uit deze melk gewonnen worden dus ook. Met een minimale bewerking en natuurlijke samenstelling produceert Well Wisdom een uitstekend product met een bijzonder hoge voedingswaarde. De koeien zijn bovendien vrij van ziektes, pesticiden, herbiciden, hormoonbehandelingen en bovendien ook nog GMO vrij.

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina


Vital Whey van Well Wisdom

Vital Whey van Well Wisdom is gemaakt met Proserum®. De voedingsrijke eiwitpoeder is minimaal beperkt en geschikt voor volwassenen, kinderen en sporters. Vital Whey bevat biologische actieve niet-gedenatureerde wei-eiwitten, zoals deze ook voorkomen in rauwe melk. In tegenstelling tot reguliere eiwitpoeders is Vital Whey geen bijproduct van de kaasproductie, maar wordt het gemaakt van verse melk die speciaal wordt gebruikt voor de productie van wei-eiwitten. Hierdoor bevat Vital Whey belangrijke componenten, zoals lactoferrine, immunoglobulinen, serum albumine, actieve peptiden en groeifactoren. Tot slot bevat Well Wisdom Vital Whey een uitstekende voorloper van glutathion, namelijk covalent gebonden cysteïne.

Vital Whey

Vital Whey van Well Wisdom wordt geleverd in drie verschillende smaken: naturel (gewoon), vanille en chocolade. Het is vooral geschikt voor individuen en gezinnen die de beste proteïne willen voor een voedingssupplement tussendoor, voor een glutathione boost, een pick-up in de middag, een pre of post workout drankje, of voor gezinnen die willen dat hun kinderen de zeer ondersteunende componenten die het immuunsysteem stimuleren in het product binnenkrijgen.