MitoQ® Hersenen - Specifieke formulering voor de hersenen
EUR  81,95

MitoQ® Hersenen - Specifieke formulering voor de hersenen

Van: MitoQ
 • Koop 3 voor EUR  73,76 en bespaar 10%
 • Tot 847 effectiever dan andere CoQ10 supplementen
 • Slechts kleine dosering vanwege de hoge absorptie
 • Derde generatie gepatenteerde CoQ10 formule
 • Nootropic, specifieke hersenformule
 • Met Zembrin® Kanna Extract, Huperzine A en Ginkgo
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
mito-09
EUR  81,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® Hersenen – Mitoquinol Mesylaat specifiek voor de hersenen

MitoQ is een revolutionaire, nieuwe soort antioxidant die de werking van de mitochondriën in onze lichaamscellen optimaliseert. Het molecuul ondersteunt onder andere een goede werking van de hersenen en een normaal energieleverend metabolisme.

Wat is Mitoquinol Mesylaat?

Onder invloed van bepaalde leefstijl factoren en naarmate je ouder wordt, dalen de CoQ10 concentraties in onze cellen. MitoQ® bevat het antioxidant Mitoquinol Mesylaat: een verkorte en positief geladen versie van CoQ10. MitoQ® is daardoor klein genoeg om het mitochondriale membraan te passeren en de negatief geladen mitochondriën trekken het vervolgens actief naar binnen, precies zoals twee magneten elkaar aantrekken. Deze unieke eigenschappen maken MitoQ® zo effectief dat de dosis tot een tiende kan worden verlaagd en er toch nog honderd keer zoveel CoQ10 rechtstreeks in de mitochondriën aankomt!

Supplement voor de hersenen

Naast het alom geprezen MitoQ®-ingrediënt Mitoquinol Mesylaat, worden de resultaten - speciaal voor de hersenen - versterkt door ingrediënten als Zembrin® Kanna (Sceletium tortuosum), Ginkgo (Ginkgo biloba), Huperzine A (afkomstig van Chinese clubmos) en Sharp-PS® (Phosphatidylserine). MitoQ® Hersenen – Mitoquinol Mesylaat is een noötropicum of nootropic dat de hersenen stimuleert, de concentratie een boost geeft en het geheugen ondersteunt.

De krachtpatsers van onze cellen

Net zoals fitheid belangrijk is voor de kwaliteit en duur van een mensenleven, is de fitheid van de mitochondriën in onze lichaamscellen belangrijk voor het functioneren van de cellen. Mitochondriën worden ook wel de ‘krachtcentrales’ van nagenoeg iedere lichaamscel genoemd. Ze vervullen een belangrijke rol omdat ze energie genereren vanuit onze voeding en de zuurstof die we inademen. Energie die we hard nodig hebben bij het balanceren van werk, kinderen, partner en zorg in de drukte van het moderne leven.

De werking van mitochondriën

Om onze cellen de energie te geven die ze nodig hebben, maken mitochondriën ATP (adenosine trifosfaat) aan uit het voedsel dat we eten en de zuurstof die we inademen. Als bijproduct van deze energieproductie ontstaan echter ook vrije radicalen, waar de mitochondriën continu aan blootgesteld worden. Deze vrije radicalen brengen schade toe aan de energie genererende membranen van de mitochondriën, dus de mitochondriën werken hard om de vrije radicalen in de cel in balans te houden. Dit doen ze onder andere door Co-enzym Q10 aan te maken.

Voordelen:

 • MitoQ® Brain verbetert de concentratie en is goed voor het geheugen en een heldere geest.
 • MitoQ® is tot wel 847 keer effectiever dan andere CoQ10 supplementen
 • Nootropic, draagt bij aan een goede werking van de hersenen en is van belang voor het zenuwstelsel
 • MitoQ® wordt honderden malen effectiever geabsorbeerd door het lichaam dan andere CoQ10 supplementen

MitoQ® Brain als nootropic

D-Fenylalanine staat bekend als een noõtropicum, wat betekent dat het supplement de concentratie kan verhogen. Noötropica geven een boost aan mentale prestaties, verhogen de leerprestaties en houden je scherp. Nootropics zijn niet voor niets populair in Silicon Valley en bij studenten.

Ruim 800 keer effectiever

MitoQ is het eerste molecuul is dat zo mitochondriën-specifiek werkt. Met een kracht die 847 effectiever is dan andere CoQ supplementen zoals bijvoorbeeld ubiquinon, CoQ10 of ubiquinol, is MitoQ vandaag de dag de meest effectieve keuze. Het onderscheid tussen gewone CoQ10 en MitoQ zit hem met name in de toevoeging van een positief geladen deeltje (kation) aan de moleculaire structuur van CoQ10. De CoQ10 kan hierdoor gemakkelijk door de celmembranen passeren, waardoor de mitochondriën MitoQ ruimschoots kunnen verzamelen. Andere antioxidanten doen dit niet zo specifiek en worden daarentegen gelijk verspreid door de gehele cel en hun cel-onderdelen.

5 redenen waarom MitoQ® superieur is aan andere CoQ10:

 • MitoQ® is in tegenstelling tot CoQ10 oplosbaar in water, en heeft daardoor een uitstekende absorptie met hoge biologische beschikbaarheid
 • Bijna alle MitoQ®-moleculen worden snel, goed en specifiek opgenomen in de mitochondriën door een actief proces
 • MitoQ® vereist zeer kleine doseringen vanwege de hoge absorptie, slechts 10 mg per dag is al voldoende
 • MitoQ® hoeft niet te worden ingenomen met voedsel
 • In tegenstelling tot CoQ10 bereikt MitoQ® zeer snel piekconcentraties in het lichaam

De evolutie van mitochondriën

Alhoewel mitochondriën nu een integraal deel van onze cellen zijn, kunnen we er met zekerheid van uitgaan dat ze als primitieve bacteriën zijn begonnen. Tijdens onze evolutie zijn ze gaandeweg een symbiotische samenwerking aangegaan met onze cellen die vandaag de dag nog stand houdt. Ze voorzien cellen van een bijna ongelimiteerde hoeveelheid energie en reguleren aspecten van het functioneren van cellen en het organisme. Dit is de reden waarom mitochondriën essentieel geweest zijn voor de ontwikkeling van complexere levensvormen op aarde.

Mitochondriën zijn dus best ongewone en zeer fascinerende organellen. Ze zijn de energiecentrales van de cel en hebben twee membranen, maar ook hun eigen genoom. Wist je bovendien dat mitochondriën op basis van kwantummechanische principes werken, zelf water produceren (metabool water) en zelfs zwak infrarood licht uitstralen (biofotonen)?

Over MitoQ®

De missie en visie van MitoQ wordt perfect samengevat in de volgende quote van de oud-Griekse geneesheer Herophilus: “Wanneer gezondheid afwezig is, kan wijsheid zich niet openbaren, kan kunst zich niet manifesteren, kan kracht niet vechten, wordt rijkdom nutteloos en kan intelligentie niet worden toegepast.” MitoQ is de aangepaste versie van CoQ10, waardoor de stof mitochondriën-specifiek kan werken.

MitoQ werd ontdekt door wetenschappers die op zoek waren naar stoffen die in en op de mitochondriën werkten. Ruim tien jaar, vijftig miljoen dollar aan onderzoek en 200 publicaties verder, is dit gepatenteerde supplement nu beschikbaar voor iedereen. Er zijn zeven verschillende MitoQ formuleringen voor intern gebruik. Daarnaast biedt MitoQ ook een serie crèmes voor op de huid.

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® Hersenen - Specifieke formulering voor de hersenen
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

neem 2 capsules in de ochtend met water 30 minuten voor het ontbijt.

Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
2 capsules
Ingrediënten per dosering

10mg MitoQ® (Mitoquinol Mesylaat), 25mg Zembrin® Kanna (Sceletium tortuosum) Extract, 120mg Ginkgo (Ginkgo biloba) Extract (blad) (standaard tot 28,8mg flavone glycosiden, 7,2mg terpeen lactonen), 100mcg Huperzine A (Chinese Club Moss), 200mg Sharp-PS® (fosfatidylserine). RI niet vastgesteld

Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, Hypromellose, Sojafosfolipiden, Siliciumdioxide, Maltodextrine, Magnesiumstearaat, Gezuiverd water, Ascorbylpalmitaat, Gemengde tocoferolen.

Allergenen
Soja
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan