MitoQ® - Hersenen
EUR  81,95

MitoQ® - Hersenen

Van: MitoQ
Waardering:
40% of 100
 • Hersenen & CoQ10
 • Formule met MitoQ®
 • Mitoquinol Mesylaat
 • Met ginkgo en Zembrin®
 • Bevat Sharp-PS®
 • Met Huperzia serrata
 • Zenuwstelsel
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
mito-09
EUR  81,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® - Hersenen - Mitoquinol Mesylaat 

MitoQ is een revolutionair CoQ10 supplement met het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat als belangrijkste ingrediënt. Mitoquinol Mesylaat is ontwikkeld door MitoQ® op basis van jarenlang onderzoek en is een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10. Deze stof wordt in dit product gecombineerd met ginkgo, ter bescherming tegen vrije radicalen* en ter ondersteuning van het zenuwstelsel*, Sharp-PS® (fosfatidylserine), het gepatenteerde Kanna-extract Zembrin® en huperzia serrata (Chinees clubmos), dat gunstig is voor een goede geestelijke balans*.

Voordelen:

 • MitoQ® Brain is optimaal ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen
 • Bevat het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat, een revolutionaire variant van co-enzym Q10
 • Ginkgo (biloba) biedt bescherming tegen vrije radicalen*, ondersteunt het zenuwstelsel* en ondersteunt een goede doorbloeding in het lichaam, in het bijzonder in de hersenen*
 • Huperzia serrata is gunstig voor een goede geestelijke balans*
 • MitoQ® verricht al jarenlang onderzoek naar CoQ10 voor het samenstellen van haar producten
 • MitoQ® Brain hoeft niet te worden ingenomen met voedsel

Wat is Co-enzym Q10?

Co-enzym Q10 is een vitamine-achtige stof en komt van nature in al onze cellen voor. De letter ‘Q’ komt van het Engelse woord ‘ubiquitous’ dat ‘alomtegenwoordig’ betekent. Deze term dekt inderdaad de lading, want Q10 zit werkelijk overal in: van onze haren tot onze teennagels. De stof is in 1957 voor het eerst ontdekt door dr. Frederick Crane, die het isoleerde uit mitochondriën van een runderhart. Organen en weefsels die veel energie verbruiken zoals hart, alvleesklier, lever, nieren, immuunsysteem, zenuwstelsel en spieren, hebben een hoger gehalte aan co-enzym Q10. Een goede bron van Q10 is orgaanvlees, met name lever, niertjes en kalfszwezerik. Volkoren graanproducten, gevogelte, pinda’s, noten, spinazie, broccoli en vette vis bevatten ook kleine hoeveelheden van dit co-enzym.

Over Mitoquinol Mesylaat

Het unieke bestanddeel van MitoQ® is het bejubelde Mitoquinol Mesylaat: een verkorte en positief geladen versie van CoQ10. Deze variant van Q10 komt tot stand door de toevoeging van een vetoplosbare (lipofiele) kation - tetraphenylphosphonium - aan de moleculaire structuur van CoQ10, wat het product zo bijzonder maakt. Door deze koppeling van CoQ10 met een positief geladen ion, kan het namelijk celmembranen passeren. Het gaat hierbij dus om een gepatenteerde techniek die de gereduceerde, actieve vorm van Coq10, ubiquinol genaamd, combineert met de tetraphenylphosphoniumgroep en die inmiddels wereldwijd bekend staat als MitoQ, de merknaam van Mitoquinol Mesylaat.

Gepatenteerd Zembrin® extract

In 2009 kreeg het Zuid-Afrikaanse bedrijf HG&H Pharmaceuticals Ltd als eerste ter wereld een vergunning om het gestandaardiseerde extract van Sceletium tortuosum op de markt te brengen en te exporteren. De ontwikkeling van dit specifieke extract onder de merknaam Zembrin® duurde meer dan 10 jaar en is uiteindelijke tot stand gekomen door een team van internationale wetenschappers en artsen. Het heeft in Amerika de GRAS-status (Generally Recognized As Safe) en is dus veilig bevonden.

Over MitoQ®

MitoQ® is een in Nieuw-Zeeland gevestigd bedrijf dat zich heeft toegelegd op de ontwikkeling en introductie van MitoQ®. De missie en visie van MitoQ wordt perfect samengevat in de volgende quote van de oud-Griekse wijsgeer Herophilus: “Wanneer gezondheid afwezig is, kan wijsheid zich niet openbaren, kan kunst zich niet manifesteren, kan kracht niet vechten, wordt rijkdom nutteloos en kan intelligentie niet worden toegepast.” Het geheim en succes van MitoQ zitten in de manier waarop het gewone CoQ10-enzym is aangepast en optimaal is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Er is al ruim tien jaar onderzoek gedaan naar deze derde generatie van CoQ10. MitoQ, ofwel mitoquinol, werd ontdekt door wetenschappers die op zoek waren naar stoffen die invloed uitoefenen op de mitochondriën. Omdat MitoQ een gepatenteerd molecuul is, kun je het nergens anders verkrijgen dan via MitoQ® Limited. Het kleine, maar zeer gepassioneerde team richt zich op het informeren van klanten en professionals. Vanuit Nieuw-Zeeland is MitoQ® actief over de hele wereld.

*Gezondheidsclaim is in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® - Hersenen
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules in de ochtend met water 30 minuten voor het ontbijt.

Ingrediënten per dosering

200 mg Sharp-PS® (fosfatidylserine), 120 mg Ginkgo (Ginkgo biloba) extract (blad) (standaard tot 28,8 mg flavonglycosiden, 7,2 mg terpeenlactonen), 25 mg Zembrin® Kanna (Sceletium tortuosum) extract (bovengrondse delen), 10 mg MitoQ® (mitoquinol mesylaat), 10 mg getande Clubmoss (Huperzia serrata) extract (hele plant) (std. tot 100 mcg Huperzine A).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, hypromellose, sojafosfolipiden, siliciumdioxide, maltodextrine, magnesiumstearaat, gezuiverd water, ascorbylpalmitaat, gemengde tocoferolen.

Allergenen
Soja
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MitoQ® - Hersenen
Uw waardering
Klantenreviews
 1. MitoQ
  Algehele beoordeling
  40%
  Hallo ik heb het nu een week ingenomen en ik heb overal builtjes en jeuk
  ik dacht eerst aan muggen bultjes,maar ik ben gestopt en na een dag nam
  het af,wat kan deze reactie zijn?
  Leny

  Gereviewd door

  Gepost op