MitoQ® - Hersenen

Van: MitoQ
Waardering:
40% of 100
 • Koop 3 voor EUR  73,76 en bespaar 16%
 • Categorieën: Hersenen & CoQ10
 • Gepatenteerde formule met MitoQ®
 • Mitoquinol Mesylaat
 • Met ginkgo & Zembrin®
 • Bevat Sharp-PS® & Huperzia serrata
 • Ondersteunt het zenuwstelsel*1
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
MITO-09
EUR  87,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® - Hersenen - Mitoquinol Mesylaat 

MitoQ is een revolutionair co-enzym Q10 supplement met het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat als belangrijkste ingrediënt. Mitoquinol Mesylaat is ontwikkeld door MitoQ® op basis van jarenlang onderzoek en is een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10. Deze stof wordt in dit product gecombineerd met ginkgo biloba, ter ondersteuning van het zenuwstelsel*2, Sharp-PS® (fosfatidylserine), het gepatenteerde Kanna-extract Zembrin® en huperzia serrata (Chinees clubmos), dat gunstig is voor een goede geestelijke balans*2.

Wat is Co-enzym Q10?

Co-enzym Q10 is een vitamine-achtige stof die van nature in al onze cellen voorkomt. De letter ‘Q’ komt van het Engelse woord ‘ubiquitous’ dat ‘alomtegenwoordig’ betekent. Deze term dekt inderdaad de lading, want Q10 zit werkelijk overal in: van onze haren tot onze teennagels. De stof is in 1957 voor het eerst ontdekt door dr. Frederick Crane, die het isoleerde uit mitochondriën van een runderhart. Organen en weefsels die veel energie verbruiken zoals hart, alvleesklier, lever, nieren, immuunsysteem, zenuwstelsel en spieren, hebben een hoger gehalte aan co-enzym Q10. Een goede bron van Q10 is orgaanvlees, met name lever, niertjes en kalfszwezerik. Volkoren graanproducten, gevogelte, pinda’s, noten, spinazie, broccoli en vette vis bevatten ook kleine hoeveelheden van dit co-enzym.

Voordelen:

 • MitoQ® Brain is optimaal ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen
 • Bevat het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat, een revolutionaire variant van co-enzym Q10
 • Ginkgo biloba biedt bescherming tegen vrije radicalen*2, ondersteunt het zenuwstelsel*2  en ondersteunt een goede doorbloeding in het lichaam, in het bijzonder in de hersenen*2
 • Huperzia serrata is gunstig voor een goede geestelijke balans*2
 • MitoQ® verricht al jarenlang onderzoek naar CoQ10 voor het samenstellen van haar producten
 • MitoQ® Brain hoeft niet te worden ingenomen met voedsel

Over Mitoquinol Mesylaat

Het unieke bestanddeel van MitoQ® is het bejubelde Mitoquinol Mesylaat: een verkorte en positief geladen versie van co-enzym Q10. Deze variant van Q10 komt tot stand door de toevoeging van een vetoplosbare (lipofiele) kation - tetrafenylfosfonium - aan de moleculaire structuur van co-enzym Q10, wat het product zo bijzonder maakt. Door deze koppeling van co-enzym Q10 met een positief geladen ion, kan het namelijk celmembranen passeren. Het gaat hierbij dus om een gepatenteerde techniek die de gereduceerde, actieve vorm van co-enzym Q10, ubiquinol genaamd, combineert met de tetrafenylfosfoniumgroep en die inmiddels wereldwijd bekend staat als MitoQ, de merknaam van Mitoquinol Mesylaat.

Gepatenteerd Zembrin® extract

In 2009 kreeg het Zuid-Afrikaanse bedrijf HG&H Pharmaceuticals als eerste ter wereld een vergunning om het gestandaardiseerde extract van Sceletium tortuosum, ook wel bekend onder de naam Kanna of Channa, op de markt te brengen en te exporteren. De ontwikkeling van dit specifieke extract onder de merknaam Zembrin® duurde meer dan 10 jaar en is uiteindelijke tot stand gekomen door een team van internationale wetenschappers en artsen. Het heeft in Amerika de GRAS-status (Generally Recognized As Safe) en is dus veilig bevonden.

De evolutie van mitochondriën 

Alhoewel mitochondriën nu een integraal deel van onze cellen zijn, kunnen we er met zekerheid van uitgaan dat ze als primitieve bacteriën zijn begonnen. Tijdens onze evolutie zijn ze gaandeweg een symbiotisch verbond aangegaan met onze lichaamscellen; een verbintenis die vandaag de dag nog stand houdt. Als heuse krachtcentrales voorzien ze cellen van energie en hebben ze invloed op aspecten van het functioneren van cellen. Dit is waarschijnlijk de reden waarom mitochondriën essentieel geweest zijn voor de evolutie en ontwikkeling van complexere levensvormen op aarde. Mitochondriën zijn dus best ongewone en zeer fascinerende organellen. Wist je bijvoorbeeld dat ze twee membranen, maar ook hun eigen genoom hebben? En wist je bovendien dat mitochondriën op basis van kwantummechanische principes functioneren, zelf water produceren (metabool water) en zelfs zwak infrarood licht uitstralen (biofotonen)?

Over MitoQ®

MitoQ® is een in Nieuw-Zeeland gevestigd bedrijf dat zich heeft toegelegd op de ontwikkeling en introductie van MitoQ®. De missie en visie van MitoQ wordt perfect samengevat in de volgende quote van de oud-Griekse wijsgeer Herophilus: “Wanneer gezondheid afwezig is, kan wijsheid zich niet openbaren, kan kunst zich niet manifesteren, kan kracht niet vechten, wordt rijkdom nutteloos en kan intelligentie niet worden toegepast.” Het geheim en succes van MitoQ zitten in de manier waarop het gewone co-enzym Q10 is aangepast en optimaal is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Er is al ruim tien jaar onderzoek gedaan naar deze derde generatie van CoQ10. MitoQ, ofwel mitoquinol, werd ontdekt door wetenschappers die op zoek waren naar stoffen die invloed uitoefenen op de mitochondriën. Omdat MitoQ een gepatenteerd molecuul is, kun je het nergens anders verkrijgen dan via MitoQ® Limited. Het kleine, maar zeer gepassioneerde team richt zich op het informeren van klanten en professionals. Vanuit Nieuw-Zeeland is MitoQ® actief over de hele wereld.

*1 Ginkgo biloba ondersteunt het zenuwstelsel*2
*2 Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® - Hersenen
Art.nr.
MITO-09
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules in de ochtend met water 30 minuten voor het ontbijt.

Ingrediënten per dosering

200 mg Sharp-PS® (fosfatidylserine), 120 mg Ginkgo (Ginkgo biloba) extract (blad) (standaard tot 28,8 mg flavonglycosiden, 7,2 mg terpeenlactonen), 25 mg Zembrin® Kanna (Sceletium tortuosum) extract (bovengrondse delen), 10 mg MitoQ® (mitoquinol mesylaat), 10 mg getande Clubmoss (Huperzia serrata) extract (hele plant) (std. tot 100 mcg Huperzine A).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, hypromellose, sojafosfolipiden, siliciumdioxide, maltodextrine, magnesiumstearaat, gezuiverd water, ascorbylpalmitaat, gemengde tocoferolen.

Allergenen
Soja
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MitoQ® - Hersenen
Uw waardering
Klantenreviews
 1. MitoQ
  Algehele beoordeling
  40%
  Hallo ik heb het nu een week ingenomen en ik heb overal builtjes en jeuk
  ik dacht eerst aan muggen bultjes,maar ik ben gestopt en na een dag nam
  het af,wat kan deze reactie zijn?
  Leny

  Gereviewd door

  Gepost op