MitoQ® - Huidbeschermingscomplex - 60 capsules
EUR  112,00

MitoQ® - Huidbeschermingscomplex - 60 capsules

Van: MitoQ
 • Krachtige formule met MitoQ®
 • Houdt de huid gezond
 • Anti-aging
 • Bevat Polypodium en Astaxanthine
 • Met Pycnogenol®
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
mito-07
EUR  112,00
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ® - Huidbeschermingscomplex

MitoQ® – Huidbeschermingscomplex is een unieke formule die is ontworpen om de natuurlijke veerkracht van de huid van binnenuit te ondersteunen. De capsules bevatten een combinatie van verschillende krachtige ingrediënten, waaronder Polypodium (tropisch varen-extract), Pycnogenol® (pijnboomschorsextract) en Astaxanthine.

Optimale bescherming van de huid

Door de krachtige combinatie van ingrediënten draagt MitoQ® Skin Protection Complex bij aan een gezonde huid en ondersteunt de formule het herstellend vermogen van de huid. De essentiële micronutriënten zorgen bovendien voor de bescherming van de huid van schadelijke invloeden van buitenaf. MitoQ® Skin Protection Complex bevat het revolutionaire MitoQ®, met als belangrijkste ingrediënt het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat. Dit molecuul is een geoptimaliseerde versie van Co-enzym Q10. In tegenstelling tot andere CoQ10 supplementen, wordt het antioxidant nu direct afgeleverd in de mitochondriën, de ‘krachtcentrales’ van onze cellen.

De werking van Mitoquinol Mesylaat

Mitochondriën zijn zeer belangrijk voor het reguleren van veel celprocessen. De voornaamste taak van deze energiefabriekjes echter het genereren van energie vanuit onze voeding en vanuit de zuurstof die we inademen. Deze kleine celonderdelen spelen dus een essentiële rol in ons lichaam en daarom is een goede zorg voor je mitochondriën een waardevolle strategie. MitoQ® ondersteunt de werking van de mitochondriën via het antioxidant Mitoquinol Mesylaat. Door de koppeling van CoQ10 met een positief geladen ion, passeert het gemakkelijk de celmembranen en komt het precies op de plek waar het moet zijn. Zo werkt dit antioxidant selectief, specifiek en doelgericht op onze mitochondriën. Deze specifieke werking maakt MitoQ ruim 800 keer krachtiger dan gewone CoQ10 supplementen.

Voordelen:

 • Krachtige formule met MitoQ®
 • MitoQ is goed opneembaar en actief in het hele lichaam
 • Voedt en ondersteunt de huid van binnenuit tegen schadelijke invloeden
 • Helpt de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering te verminderen
 • Bevat Polypodium, Pycnogenol® en Astaxanthine
 • 60 capsules

Over MitoQ®

MitoQ® is gevestigd in Nieuw-Zeeland en houdt zich bezig met de ontwikkeling en introductie van MitoQ®, een door hen gepatenteerd molecuul waar ze al ruim tien jaar onderzoek naar doen. Het bedrijf staat voor optimale mitochondriale gezondheid en het gepatenteerde molecuul is dan ook werkzaam in de kern van onze lichaamscellen, de mitochondriën.

MitoQ is een CoQ10-enzym dat zodanig is aangepast dat het mitochondriën-specifiek werkt. Het is het eerste molecuul ter wereld met deze aanpassing, waardoor het ruim 800 keer effectiever de vrije radicalen in de energiecentrales van het lichaam kan neutraliseren. Het product is gepatenteerd en kan dus enkel via MitoQ® Limited verkregen worden. MitoQ® is een klein, gepassioneerd team dat vanuit Nieuw-Zeeland over de hele wereld actief is.

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® - Huidbeschermingscomplex - 60 capsules
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 capsules 30 minuten voor het ontbijt in met water.

Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
2 capsules
Ingrediënten per dosering

10 mg MitoQ® (mitoquinolmesylaat), 100 mg Pycnogenol® Maritime Pine (Pinus pinaster) Extract (schors), 240 mg Polypodium leucotomos-extract (wortelstok), 6 mg Astaxanthin, 1 mg Vitamine D (25 mcg als cholecalciferol, Thiamine (Vitamine B1) ( als thiaminehydrochloride), 1,7 mg riboflavine (vitamine B2), 10 mg nicotinamide, 1,6 mg vitamine B6 (als pyridoxine hydrochloride), 333 mcg foliumzuur (200 mcg foliumzuur), 2 mcg vitamine B12 (als cyanocobalamine), 150 mcg Biotine, 5 mg Pantothenic Acid (als calcium-pantothenaat), 12 mg Zink (als zink-aminozuurchelaat), 70 mcg Selenium (als selenomethionine-trituraat).

Overige Ingrediënten

Hypromellose, Gemodificeerd zetmeel, Microkristallijn cellulose, Magnesiumstearaat, Calciumwaterstoffosfaat, Silica - colloïdaal watervrij, Gezuiverd water, Natriumascorbaat, Carrageen, Ascorbinezuur, Kaliumacetaat, Siliciumdioxide, Sucrose, Medium-ketentriglyceriden, dl-alfa-tocoferol.

Allergenen
Geen
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan