MitoQ® - Huid Beschermingscomplex - 60 capsules

Van: MitoQ
 • Categorië: Huid & CoQ10
 • MitoQ® Huidcomplex
 • Anti-aging & hydratatie
 • Inwendige huidverzorging
 • Met zink, biotine en astaxanthine
 • Bevat Polypodium en Pycnogenol®
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
MITO-07
EUR  112,00
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

MitoQ – Huid Beschermingscomplex

MitoQ® – Huid Beschermingscomplex is een unieke formule die is ontworpen om van binnenuit te helpen bij de verzorging van de huid en om het herstellend vermogen van de huid te ondersteunen. De capsules combineren de derde generatie van het gepatenteerde co-enzym Q10 supplement (Mitoquinol Mesylaat) met verschillende krachtige ingrediënten, waaronder Polypodium, een tropisch varen-extract, Pycnogenol®, een extract van pijnboomschors, de carotenoïde astaxanthine en nutriënten als zink en biotine, die beiden het herstellend vermogen van de huid ondersteunen en de huid van binnenuit voeden.

Wat is Co-enzym Q10?

Organen en weefsels die veel energie verbruiken zoals hart, alvleesklier, lever, nieren, immuunsysteem, zenuwstelsel en spieren, hebben een hoger gehalte aan co-enzym Q10, al komt de stof van nature in al onze lichaamscellen voor. Feitelijk is co-enzym Q10 een vitamine-achtige stof, die voor het eerst werd ontdekt door dr. Frederick Crane in 1957. Hij wist de stof te isoleren uit de mitochondriën van een runderhart. De letter ‘Q’ in co-enzym Q10 komt van het Engelse woord ‘ubiquitous’ dat ‘alomtegenwoordig’ betekent. Een toepasselijke naam, want Q10 zit werkelijk overal in: van onze haren tot onze teennagels. Diverse soorten orgaanvlees, zoals lever, niertjes en kalfszwezerik, zijn een goede bron van Q10. Ook in volkoren graanproducten, gevogelte, pinda’s, noten, spinazie, broccoli en vette vis zijn echter kleine hoeveelheden van dit co-enzym te vinden.

Voordelen:

 • MitoQ® Skin Protection Complex is optimaal ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen
 • Bevat het gepatenteerde Mitoquinol Mesylaat, een revolutionaire variant van co-enzym Q10
 • Een krachtige, unieke formule die MitoQ® combineert met onder meer Polypodium, Pycnogenol®, astaxanthine, zink en biotine
 • Zink en biotine ondersteunen het herstellend vermogen van de huid
 • Astaxanthine kan helpen bij het tegengaan van de verouderingsprocessen in het lichaam*
 • Het product vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden en helpt de huid er stralender uit te zien
 • MitoQ® verricht al jarenlang onderzoek naar co-enzym Q10 voor het samenstellen van haar producten

Over Mitoquinol Mesylaat

MitoQ is de merknaam van Mitoquinol Mesylaat, het unieke en veelgeprezen bestanddeel van de MitoQ®-producten dat inmiddels wereldwijd bekendheid heeft vergaard. Mitoquinol Mesylaat is een verkorte en positief geladen versie van CoQ10, die werd ontwikkeld door de toevoeging van een vetoplosbare (lipofiele) kation - tetrafenylfosfonium - aan de moleculaire structuur van CoQ10. Door deze koppeling van CoQ10 met een positief geladen ion, kan het namelijk celmembranen passeren. Deze bijzondere, gepatenteerde techniek combineert zo de gereduceerde, actieve vorm van CoQ10, ubiquinol genaamd, met de tetrafenylfosfoniumgroep tot een optimaal ontwikkeld product.

Over MitoQ®

MitoQ® is gevestigd in Nieuw-Zeeland en houdt zich bezig met de ontwikkeling en introductie van MitoQ®, een door hen gepatenteerd molecuul waarnaar ze al ruim tien jaar onderzoek doen. Het geheim en succes van MitoQ zit ‘m in een unieke aanpassing en optimale ontwikkeling volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is het eerste molecuul ter wereld met deze aanpassing, die erop is gericht om de meest actieve vorm van co-enzym Q10 te leveren. MitoQ, ofwel mitoquinol mesylaat, werd ontdekt door wetenschappers die op zoek waren naar stoffen die invloed uitoefenen op de mitochondriën. Het product is gepatenteerd en kan dus enkel via MitoQ® Limited worden verkregen. MitoQ® is een klein, gepassioneerd team dat vanuit Nieuw-Zeeland over de hele wereld actief is. Naast de verschillende MitoQ formuleringen in de vorm van capsules, heeft MitoQ ook een serie crèmes ontwikkeld.

*Gezondheidsclaim is in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
MitoQ® - Huid Beschermingscomplex - 60 capsules
Art.nr.
MITO-07
Merk
MitoQ
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 2 capsules 30 minuten voor het ontbijt in met water.

Ingrediënten per dosering

25 mcg vitamine D (als cholecalciferol) 500% *, 1 mg thiamine (vitamine B1) (als thiamine hydrocholride 91% *, 1,7 mg riboflavine (vitamine B2) 121% *, 10 mg nicotinamide 63% *, 1,6 mg vitamine B6 ( als pyridoxinehydrochloride) 114% *, 333 mcg DFE-folaat (200 mcg foliumzuur) 100% *, 2 mcg vitamine B12 (als cyanocobalamine) 80% *, 150 mcg biotine (vitamine B7) 300% *, 5 mg pantotheenzuur ( als calciumpantothenaat) 83% *, 12 mg zink (als zinkoxide) 120% *, 70 mcg selenium (als methylselenocysteïne) 127% *, 240 mg Polypodium leucotomos-extract (wortelstok), 100 mg Pycnogenol® maritieme den (Pinus pinaster) extract (schors), 10 mg MitoQ® (mitoquinolmesylaat), 6 mg astaxanthine.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Hypromellose, Gemodificeerd zetmeel, Microkristallijn cellulose, Magnesiumstearaat, Calciumwaterstoffosfaat, Silica - colloïdaal watervrij, Gezuiverd water, Natriumascorbaat, Carrageen, Ascorbinezuur, Kaliumacetaat, Siliciumdioxide, Sucrose, Medium-ketentriglyceriden, dl-alfa-tocoferol, pectine, titaniumdioxide.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MitoQ® - Huid Beschermingscomplex - 60 capsules
Uw waardering